ЦСКА пуска акциите след одобрение на Комисията за финансов надзор

"Първичното публично предлагане на акции ще започне след решение на Комисията за финансов надзор на Република България", обясниха от ЦСКА в съобщение по повод многото запитвания от фенове.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА пуска акциите след одобрение на Комисията за финансов надзор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига празни приказки! Схемата е на Гърнетата. Лупи и неговата рода са само изпълнители. Нямат една стотинка!!! Титан си е собственик дори и след прехвърляне на акциите. Гърнетата разчитат да получат с измама пари от Булгаргеомин, но в Либия окончателно ги блокираха. Те разчитаха да вземат от Либия милиони и да си засърпят отдавна скъсаната кесия. Подкупената от тях Синдичка Христина Стамова работи за Титан като техен служител и по всяка вероятност ще завлече в затвора и съдийката по делото на Булгаргеомин Жаклин Комитова. Те двете са си партия, но за престъпленията си има женски затвор. А Синдичката с измамите с Титан, пращаните до Либия от нея писма и пр. фалшификати е странно защо още е на свобода. Затова с право не ни приемат в Шенген с тези магистрати, Синдици и пр. подкупни чиновници. Но ЦСКА е нещо велико и Гърнетата трябва заедно с техния мушморок Лупи да бъдат отстранени от клуба незабавно, докато не е станало късно.

"- Дайте да дадем, другари цесекари!" Интересно, дали ще се намерят наивници... Какво ли мислят по въпроса "Wallstreet Journal" , "Forbes" и "Дуварсокак"?

Много кокошкарска история стана, за едни 10 милиона то са посредници, дружества, групи бизнесмени, ще има смях и никой няма да даде нищо. Вземете се хванете и си направете някакво сдружение на феновете, има такива примери в Англия - ако сте добри - клубът може да стане емблема за финансова дисцплина и мениджмънт, вместо да просите от продъдени каци като тоя... Успех така или иначе, ЦСКА трябва да го бъде!

Интересно кой се натиска да си даде парите на Сашо Апашо и родата му която влезе в УС и НС на ЦСКА?

краво,ти от финанси не разбираш,иди си намери бик да олабиш жилата... внимавай,че наско-педераско ви разкри !!!

Когато няма обективни доводи се преминава към личностни нападки. Лупи се е доказал през годините с кражби и престъпления. Ако бяхме малко по-нормална държава щеше да лежи в панделата, а не да се опитва да привлече още някой балък, който в последствие да устане с пръст в уста. ЦСКАр съм и искрено съжалявам, че този измамник се опитва да довърши отбора.

Я, прасето дори не може да си напише името без грешка! За сведение пише се цесекар. Значи е готово с промит мозък и може да дава пари на Сашо Апашо.