Димитър Бербатов влиза в ЦСКА

Голямата звезда на футбола ни Димитър Бербатов почти сигурно ще се отзове на призива на Александър Тодоров от ЦСКА и ще си закупи акции на "червените".

Обратно в новината

Коментари - Димитър Бербатов влиза в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циркаджии !

Ха така балъци пълнете алчния гъз на Младенов и на Бадема

Радостно е, че тези хора се опитват, въпреки всичко, да помагат. Успех в начинанието.

деер

ЦСКА - поредният клуб-схема за прецакване на държавата.. АЛО, ЦСКА принадлежи само на цесекарите, а не на разни мутри и мъжки проститутки..Никой от 1990г не е вкарвал свои пари . В най-добрия случай са 10% от открадното на основание, че си спонсор!!!!

Данчев, който прибира по 20% от всичко, което Митко получава в годините, е редно да даде 20% от това, което е спечелил досега от Бербо, а не да манкира с някакви си 50 хил. акцийки по 2 лв. Той е милионер на гърба на нашия талант и да не се прави на ощипана госпожица.

Аз вече закупих 50000 акции на ЦСКА по номинал. Сега обаче искам да ги продам на половин цена - за 25 000 лева, а няма купувач?

Това е евтина манипулация. Имайте предвид, че тези пари отиват директно в джоба на Лупи. няма нормален човек, който да инвестира пари при това положение.

Хич не им се връзвайте. Използват големите имена за реклама. Сигурно никой от тях реално няма да даде стотинка. Ще участват само с името си. Където Лупи стъпи, трева не никне.

ЦСКА има пръст за това да стане Димитър Бербатов. Аз съм голям негов фен, факт е, че най-голямата заслуга са си неговите качества, но все пак ако играеше в Левски .. щеше сигурно сега да е футболист в Китай или в някой втородивизионен отбор .. я на Русия, я на Турция .. но може би щеше да е в левскито до пенсия .. така че ЦСКА си има пръст в цялата работа, ЦСКА е трамплина от България. Има и други де .. Литекс също, но ЦСКА го взе, даде му шанс и това не е малко, с оглед другите отбори в България .. нямаше да стане Бербатов само с двата си крака и интелекта който притежава, нямаше да бъде забелязан, а в Левски нямаше да бъде и пуснат. И все пак, за мен Бербатов е любим мой футболист, да не излезе така, че го плюя, просто съм обективен, а това, че са го псували в един мач, в който е пропуснал 2 гола сам срещу вратаря и след него Левски побеждават .. това е импулсивна реакция на феновете на ЦСКА, Левскарите са правили подобни неща в пъти .. даже аз имам един клип в който Гонзо пропуска дузпа срещу Бате, в целия клип в сектор Б .. викат Гонзо, айде Гонзи ти си .. той изпусна и почнаха с псувните, с клетвите .. да му викат смешник, куц кон и т.н..

Не съм фен на нито един Български отбор (с изключение на националния), поне от 10-тина годин.

Това което Бог е дал на Бербатов нито ЦДНА,нито ЦСКА"Септемврийско знаме", а още по малко бог да го прости сегашното умряло ЦСКА може да му го даде. Тъй че не меси други отбори какво са дали, защото той е ПИРИНСКО ОРЛЕ, което може да лети на крилете на своите мечти! А да налива пари в празната кошница на ЦСКА сега е безперспективна инвестиция и неразумна идея.

Аз пък си мислех, че за да "стане" Димитър Бербатов, пръсти имат баща му и майка му. Ама щом си рекъл, че е ЦСКА - добре. Сигурно вече и с генно инженерство се занимават там. Поне от трансфери ще спестят...

Да тръгна към гплемия футбол от ЦСКА, ама явно се забравя как го псуваха и келха преди да го "пратят" към големия футбол....добре, че си е способен човека, а ЦСКА няма АБСОЛЮТНО никакъв принос за неговото израстване като футболист.

Не мога да разбера, как срешу истината има негативно гласуване. За всички на които някой им пълни главите как ЦСКА са направили Бербатов футболист ето малко факти: - "През пролетта на 1999 година Бербатов подписва професионален договор с клуба и вече става част от мъжкия тим на ЦСКА" - " 2000 година Бербатов подписва предварителен договор с немския Байер Леверкузен за 4,5 години, който влиза в сила от 1 януари 2001 година".... В задачата се пита: Колко години Бербатов е играл за ЦСКА? :)

Пропуснал съм да пиша от къде идва като изучен футболист: " Към футбола се насочва на 10 години и влиза в школата на Пирин до 1998 година"

платена рекламна публикация- всичко е ще и може би.

И аз ЩЕ купя 50 000 акции на ЦСКА МОЖЕ БИ .... ама надали.