Багата би американец при завръщането си (видео)

В първия си бой от 21 месеца и след прекарана кома и животоспасяващи операции, Благой Иванов - Багата имаше нужда от само 77 секунди, за да накара американеца Мани Лара да се предаде на турнира от веригата "Белатор' в Темекула, Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Багата би американец при завръщането си (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОРДОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

Честно казано - не го разбирам този спорт, бой или каквото и да е там!? Особено, когато се зачекотат в легнало положение - може и по 5 минути да стоят в стойка "кълбо" без нито единия, нито другия да предприема нещо, а съдията не ги изправя в стойка! Би трябвало, ако няма развитие до 10 сек. , да ги изправи на крака! Обикновено на такива "боеве" попадам, когато се загледам и не знам какво толкова и харесва на публиката....

Винаги съм се чудил в тоя спорт как е пълно с такива шкембелии - тия за диета чували ли са - да си спортист и да се освиниш така значи да набиваш каквото ти падне. То и затова като се появи някои дето малко от малко знае, как да се храни - като Алистър Овъриим и ги мачка наред, и стероидите помагат де

алистър откогато спря да взема стероиди има само загуби.....но те му даваха освен релеф и сила...не си мисли, че релефните мускулите са най-важни за това да победиш някой, Багата си е доста здрав физически и без да е изчистен, горното видео го доказва....

Театър,,Сълза и много смях"

Еми ето на онзи му се стоварих на главата 1300 години България! Със силата на всички ханове, царе и с мощта на Родопския силивряк Багата го победи!

По-голяма пародия на "мач" не бях гледал. Ами че те първо една минута само подскачаха като някакви петли и после брадясалата мутра го хвана за врата, оня легна и съдията нямаше търпение да прекрати срещата. Няма такава тъпня просто.

тебе съм те забелзал , че си голям комплексар и критик. Ами като не ти харесва върви си гледай шаха и си тренирай худижествената гимнастика.За там само още не си се изрекъл

Охооо, вече и профайлър си имаме тук. Меньо, ти да не си оня гей Пеньо от биг брадър бе? Както и да е, аз съм обективен реалист, т.е. не казвам нищо по-различно от това което се вижда, комплексара си ти мойто момче. Ще коментирам каквото и както си искам, ако не ти изнася, твой проблем!!!!

Много слаб противник му намериха на нашия ...

Няма човек ,който след като срещне онази с косата . да не преосмисли по-нататъшния си живот . Много се надявам нашето момче да не е изключение ! Дай боже да ни радва с победите си на ринга !

за 3латка ли става дума?

Ще бъде да се срещнат с Кобрата, че да видим, кой спорт е по-така и кой от двамата е по-иначе. Демек - по-по-най- ! Водещ на вечерта - естествено, Къци Вапцаров. Рефер - Ники Кънчев. Масажисти - Рачков, и Марта. Шоу-гърла - Марийчето. Айде, почвайте продукцията и сценария.

Браво на нашето момче! Господ да го пази занапред и да му помага! Когато се наметна с бг знамето очите ми се напълниха...! Жив и здрав да е!

A за нас , които бяхме там , това беше още по-вълнуващо . Хубаво е , когато човек е далече от родината си , да се почувства горд и радостен наблюдавайки на живо успех на свой сънародник .

Абе не знам с какво толкова се гордеете . Пребил един човек , голяма работа . Сега като се върне тук , ще е още по недосегаем . Ще си прави каквото си иска ...Това ли е за гордост ? Аз бих се гордял с него ако открие лекарство , техническа новост , нещо което цял свят ще ползва и ще казва , българин го откри/изобрети / . Ама така е , България все с мутрите и с циганите си е известна , с друго няма с какво .

Ти си жално комплексарче. Още от древността цивилизациите се гордеят със спортистите си.

Това е бой между малоумници! За какъв спорт ми говорите!!!