Камата в Топ 20 на най-силните шутове

Христо Стоичков влезе в още една класация - в тази на на футболистите с най-силен удар в историята на футбола.

Обратно в новината

Коментари - Камата в Топ 20 на най-силните шутове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....

Тук се изказват хора, които не познават силата на шута на Кирил Ракаров !

Абе хора, това не е класация за това кой с каква скорост изтитва топката. Това е класация за това кой футболен шут е бил най-силен. Явно Стоичков (който несъмнено си е шут от класа) се е оказал най-силният физически сред останалите. Това е. Не виждам какви скорости дискутирате изобщо.

''Вестник "Билд" посочва Кавалера на "Златната топка" като един от 20-те, въпреки брилянтния пряк свободен удар...'' - не можах да разбера какво му е въпреки-то.

знам само, че е топ простак и прост

А на Камата с колко е - 50 км/ч?

Kalin

Има двама българи - Начко Михайлов от Локо София и Петър Жеков от ЦСКА ,които като сила на удара......просто са много над Стоичков.не ми е ясно как може изобщо да го коментира и класира някой пред тези.

имаше и един от локоПД - Колев.

Петър Жеков е на първо място от Берое, после от Цска.

За Начко-Атанас Михайлов,Богда го прости,питайте Кирил Ивков.До сега изпълнител,като Бат"Начо не съм виждал в България.Котков също правеше силни удари от фал,но ученика надмина учителя.Жалко че вече нямаме подобни магьосници.

Стоичков е най-големия шут от всичките тези!!

На Ицо шута + мамата, прави 300 км/ч и той е 1!!!

"Вестник "Билд" посочва Кавалера на "Златната топка" като един от 20-те, въпреки брилянтния пряк свободен удар на българина в четвъртфинала на САЩ-94 срещу Германия." Явно съм много тъп. Три пъти го четох и не мога, да му хвана смисъла.

И аз го четох 3 пъти и аз не го разбрах.

Аз още от първия път не го разбрах! Тоз вестник не е чувал за Тодор Диев - изкъртвал е дирек!

Идеята е, че въпреки гола мъ от пряк свободен удар срещу Германия, германският вестник Билд го публикува без лоши чувства... Но да и аз много разсъждавах над изказването докато наредя пъзела :D

Мъдрец, и аз така го разбрах, ама чак след третото прочитане. Иначе си спомням един удар на Едер, на мача Бразилия - Русия, не помня на кое световно беше, май на това през 1982 г. Страшен шут, Дасаев въобще не реагира.