ЦСКА взе категорична победа над ”Левски”

Само за шест минути ЦСКА шокира "Левски" и спечели заслужено с 3:0 поредното издание на Вечното дерби от фаталния за "сините" 13-ти кръг на "А" група.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА взе категорична победа над ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврвзииския идиот бе поразен от Тройчо Великии

време е да съблекат Батков! ха ха ха

Не знам защо, на некадърната сбирщина от куци коне и катъри им викат Ервоидиоти, или Евроазиатски идиоти, след като те са си едни обикновенни селски идиоти.

Честита победа на всички привърженици на ЦСКА! Категоричната победа обаче не бива да заблуждава относно класата на отбора, защото съперникът беше нокаутиран от собствените си псевдофенове още преди мача!? Това е безпрецедентен случай без аналог в световния футбол, защото реално др. тара ги подкрепи в това, че смъкнаха фланелката и публично унижиха треньор за това, ....... че не им позволи да вземат титлата през последните 2 сезона!

Дерби,глупости,реалното дерби е тая вечер на Лудогорец арена, а традицията е за историците и качулатите фенове

Потомствени неграмотници чорбари, ФК Левски е създаден на 24 Май 1914г. от група Софийски Гимназисти, т.е. от интелигентни млади люде, а не от неграмотни шумкари по заповед на болшевикистанския окупатор.

Сега, този отбор, създаден в далечната 2013 г. носи името "тара - 1914 г."! Доказателство за това е, че шепа хрантутници на тара унижават пряко в ефир треньора на отбора, същия този тара си ги защитава, а вие останалите уж "нормални" фенове гледате от страни страхливо и нищо не правите по въпроса за да защитите името на отбора..... Това е позор!

треньорът младенов похвали отбора си, че повече от половината играчи, дори контузени са играли на "инжекции". Какви ли са били тез "инжекции"? Да не би като на коста стоянов и компания?

ти си болен Левскар. Успокой се малко. Случват се такива неща :)

Крайно време е този некадърен отбор да се преименува, за да не срами името на Апостола!!!

Левски, дори когато е слаб, играе силно срещу ЦСКА. За да не играе изобщо, има някакъв много дълбок проблем.Не футболен. Иначе, аз съм щастлив, че ги разпердушинихме, но има и малко тъга, че дерби вече няма:))) Силно съм притеснен и когато Сашо Апашо започне да влачи милионери на армията:))))

малко им беше, трябваше поне още два гола през второто полувреме.

Отбора на народа, без подкрепата на съдиите и БФС. Това е Левски в момента. Приказките за слаба форма, неспазване на тактическа дисциплина и други тскива са ала, бала.Я да започне съдийската подкрепа и тази на синьота БФС, резултатите В БГ ще дойдат, ама в Европа ги няма

М-У-У-У-У! ! !

Каде са "мъжагите " на Батков да съблечат Стйчо . Нали са големи мъже , - пдлоги !!! БАТКОВ РАЗКАРАЙ СЕ ОТ" ЛЕВСКИ " ТИ И ТВОЙТЕ СКИНАРИ !!!!

То в "лефски" мъжаги няма още от 1914 г.... 1912 г. - Балканската война, мъжете заминават на война, 1313 - Междусъюзническата война, мъжете не се връщат, а оттам директно през 1914 г. отиват за Първата световна... Ееееее, като мъжете са били на фронта, кой тогава е създал "лефски" ? Отговора е - ами ония у лево, с меките китки, нежния тембър и широките халки... Отбор на педерунгели, педерунгелски играе и педерунгелски пада... само петните името на Апостола.

Не е вярно и пълни инвалиди не са били по фронтовете та и те ...

При допинг проба чорбаланците бая щяха да се озъбят, ама нали сме в Бг.

Спомнете си как тошко янчев в славия едвам ходеше по терена, а сега като поостаря не можеш да го стигнеш ?

ТРОЙЧО ги натройчи. А има още 2 мача другия месец:-) Жалки милиционери.

За пореден път Левски доказа, че са некъдърни.

След като видяхме реакцията на Патков спрямо качулатите говеда след резила с Петев ми стана напълно ясно откъде идват проблемите в БГ футбола.Всичкия талант и мечти на младите футболисти отива на вятъра.

Трябваше още повече да ви набием. Ама това сме ЦСКА - силни и снизходителни. Като ви видим, че сте безпомощни, не ви ритаме на земята.

Просълзих се от умиление.

деер

Какво спорите? Това беше мач от нивото на Б група... Теренът беше каро за втора дивизия, в която и западна дъжава,т.е. В група.... Престанете да се надъхвате с глупости , а попитайте какво става с дължимите осигуровки и консумативи към държавата...Това въобще не бяха автентичните ЦСКА и Левски, за да радостни първите и тъжни вторите!! Има ли левскари и цесекари в София? Няма. И затова разни отбори като армения ще ни размазват 90 минути, а ние ще си говорим, че държим 89 минути мача под контрол, но късметът ни се е изплъзнал пак.....

Не се ядосвай,че пак ще ви бием.Терена беше отличен,но само за единия отбор,който победи.А ЦСКА ще бие и Армения.

деер

Ти нещо си се напушил!?... Ако играчите на Левски бяха сложили екипите на Нефтохимик, дали щеше да разбереш лъжата ? - Едва ли... А става ли ти хубаво, ако знаеш, че мачът с Любимец беше купен?.... Не ги ли гледате, колко са нескопосани в докосванията и двата отбора. съдията не смее на дава картони и се случиха и "връщанки"...Колко се говори за картоните в националния?.. Ефект никакъв....

Отбора на Левски отново показа,че не може да играе без да удрят,грубо да спъват и т.н. и това е защото не могат да спрат нападателите чисто.Нито са бързи,нито технични и за това са един от водещите отбори по грубост.Избиват комплекси,където получават високи заплати да се мислят,че са големи играчи,но благодарение на грубата им игра не могат да се представят добре когато играят с чужди отбори.Там не им прощават и като не смеят да изритат играч получават гол.Може би имат специални часове по грубост.За да се оправят като играчи да разберат или го мога или не и ако е НЕ да кажат ЧАО на футбола.

Вън ПЕРНИШКИТЕ "БОКЛУЦИ" от ЦСКА! Вън АГЕНТА им Стойчо 43721левов от ЦСКА! Вън МАФИЯТА от ЦСКА!

Такъв срам и резил за "Левски"! Потомствен левскар съм и ви казвам,че още по времето на Лафчис спрях да ходя на стадиота.И не само аз-и други стари левскари,защото виждахме,че превръщат Левски в "дойна крава",която всеки гледа да изцица, ама без мнаго-много да я храни! Много мога да пиша, ама ще попитам само няколко неща: Къде е борбеният дух на Левски? Това ли са най-качествените футболисти,които клубът може да осигури? Защо като вземат топката и стигнат до наказателното поле на противника не знаят какво да правят и я връщат назад? Пак ли треньорът ще е виновен? Г-н Батков,докога ще взимате разни "недоразумения",само защото са свободни агенти,т.е.без да плащате трансфер? Има ли още запалянковци,които да не виждат пагубните последици от възхваляваната "ера на Гонзо"?Това да купуваш футболисти за 1 сезон за да се докопаш до титлата,а след това да ги продадеш и да вземеш комисионни,да не вкарваш млади момчета от школата,защото не били "завършени футболисти"-това ли е гениалния Гонзо и неговата "ера"? Стана дълго-извинете ме! А на ЦСКА-честито!Заслужено и без подпиране от рефера!

Прав си, как пък за последните години един качествен не взеха, а ако вземат после веднага го продават, няма ли кой да вземе мерки с такива недоразумения на природата като Батков и тези около него, много търпеливи фенове... Такъв боклук да се нарича Левски е странна работа

Ейййй ... един левскар да се изкаже интелигентно и мъжки. Чак ми се отщя да пиша заядлив коментар, а аз точно за това отворих тази статия

вчера - фаворити били...АЛА БАЛА - ПРЪЧКИ ;)))

Тодар Патков направи повече пари от този резултат отколкото ако бяха били,а лескарите го духат сега.

Събличай качулатите говеда.

Прекрасно, ама някак си прекалено прекрасно. Още преди мача някой от червения отбор спомена, че резултатът ще бъде точно този. Човек се пита дали всъщност не са си го поръчали......

Мъка, тежка говежда мъка!

Яяяя, начело съм в класацията с минусчетата. Писах го на майтап, ама сега си мисля, че си е чистата истина, щото много хора ги заболя. :) Хайде, със здраве.

Уефски - отборът на Цола Драгойчева и на ДС пак стана за посмешище пред цяла България Жалки нищожни боклуци от Герена, духайте го

Бахти, докато вдена... "Уефски" ми прозвуча като свързано с УЕФА..... :)))

Батков,.............Тодаре???

всички нормални левскари трябва да спрат да посещават мачовете на Левски София! нека останат тия дето се продадоха на "бАТКОВ ВЪН!!!" и да ги видим всички кои са. любимият ни клуб е в ръцете на безкрупулен измамник, агент на комунистическите служби, част от мафията която задкулисно съсипва България вече почти 70 години. но не е най виновен този който яде баницата, а ние феновете и българският народ като цяло. една част директно ЗА това статукво, а останалата част е къде неориентирана, къде пасивна, къде страхлива, стои почти безучастно и наблюдава или казано мълчаливо съгласна. това се видя при грозният и срамен акт на унижението на Ивайло Петев. хората отстрани стоят и гледат без да мръднат или кажат нещо оставяйки това брутално селско изпълнение да се случи. никога не съм бил по голям песимист за бъдещето на любимият ми отбор и на родината ми България. аз не виждам начин нещата да се оправят, просто хората не могат да поумнеят и цивилизоват за няколко месеца, а това което наблюдаваме последните години е точно обратното, прогресивно оскотяване и опростяване. просто сме уникален народ, никъде не съм виждал и чувал нещо подобно на българина и България в момента.

за пореден път мустакатата долна комунистическа свиня блатска съботира Левски София преди мача с червеноармейското отборче. това което сътвори последните седмици е единтично с Казанската афера. всеки който обича Левски София трябва да предприеме някакви действия. стига пасивност и безучастност!!! не и на агресията и насилието! трябва да се действа с цивилизовани средства, но трябва да се направи нещо. всеки каквото може! това, този кошмар с бАТКОВ трябва да спре сега и за винаги! бАТКОВ ВЪН!!!

леле голям смях. тези левски били наистина големи смешници. цска показва че може да е велик цлуб и без достатачно средства. говедата показаха, че не всичко става с пари. честито и успех на цска!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Но тези жалки боклуци нямат право да носят синята фланелка. "Скъпо" ръководство на синия клуб- незнам какво бихте могли да направите но това не е "Левски" а банда жалки нехранимайковци взимащи баснословни суми.МАРШ В БЮРОТО НА ТРУДА.....

Отбора на Витоша много се изложи!

Ами съблечете им фанелките,де;)) А на Тара и гащите:)))) Още когато им отнеха лиценза наЦСКА (справедливо или не) и се изцепи че клуба му няма да участва в турнира, а след това взе да плюе казах,че ако не отиде да запали свещ и се прекръсти,то ЛС не го чака нищо добро.Грешките се прощават,но само ако се покаеш.Ама то ком/агент в църква влиза ли :( ?

ГОВЕДАТА ПАК СИ ПОКАЗАХА КОПИТАТА.ЦАЦАРОВ СЕГА Е ТВОЙ РЕД.СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ В ЦЯЛА ЕВРОПА.ИНАЧЕ ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА Ц С К А.УСПЕХ.

Едно не мога да разбера?!?!?? Какво ви е виновен националния стадион че трошите палите седалките мили ми евро а вече и световни идиотчета? а и да на забравя КЗЛ :) 3 : нищо :)

Жалба за изнасилване е била подадена преди минути в столичната дирекция на МВР. Жалбоподателите са 11 балерини от "Подуене данс кючек", които са били брутално обладани и след това пребити в "Борисовата градина" този следобед от банда червени гамени. Насилниците са стари познайници на полицията, задържани многократно за множество такива прояви на територията на страната и в чужбина. Две от балерините са в тежко състояние с разкъсани стени на половите органи и ануса, а други 5 са на лечение в психодиспансер след преживения шок. Води се следствие...

хахаха милите :)

Честита Победа на БЪЛГАРИЯ! КЗЛ