Кобрата: Време е Кличко пак да бъде нокаутиран

Българската гордост в тежката категория в професионалния бокс Кубрат Пулев заяви, че въобще не се страхува от световния шампион Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата: Време е Кличко пак да бъде нокаутиран | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

Кобрата ни е сънародник, трябва да го подкрепяме - добре. Но в момента въобще не го виждам да нокаутира Кличко.

Кубрат е достоен българин.защо го наричате "кобрата"?да подражавате на ония,дето имат несъвършен говорен апарат - не си струва!

истински Кубрат ! да бъде благословен!

здравеи,кубрат! 201ч е твоята година! подготви се в стил кубрат пулев и си сварши работата на ринга срещу украинеца! само ти мозеш да го направиш, брадаре! за всички нас,които обичаме балгаря!!! и се гордеем с теб, сир!!! л.п. пловдив *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kalin

Че в мач с Кличко са големите пари всеки знае но му много рано за него ако иска да го спечели а не само да вземе пари че е участвал в такъв мач а са го......победили.А на тези дето пишат че Кличко се бие само с слабаци.....явно не са му гледали мачовете за да говорят простотии,виж Кубрат до сега свестен и читав противник в профи бокса не съм видял да има.

Тия Кличко явно се бият само с слабаци. Нека продължава така Кубрат Пулев. Може и за другия Кличко да наприказва нещо. Другия Кличко не се е бил повече от 1 година, а иска да е шампион.

Не си българин и името ти Роки е циганско.

а някои от вас знае ли че кличко се бие само курвачката???кубрат ще го счупи.успех кобра!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кличко ще го бие как кобрата ще бие мен

Кобра,моля те недей!Два нокаута-един в политиката и още един на рунда ще му бъдат много!

единия не беше ли Виталий, а другия Владимир ?

Кой е този ,,велик" боксьор К.Пулев.?На морето трябва всички да му се кланят/бариерата да се вдига веднага на хотела,музиката спира когато говори по телефона,сервитьорите веднага да го обслужат,на улицата мерцедеса се движи по негови закони/Това е на пръв поглед ,а интелект, възпитание ,познания това са непознати неща у него.Единственото положително е добрата физика и попадането му в ръцете на немците/за сега/.Всичко друго е ПРОСТАЩИНА И НАГЛОСТ. Като българин искам да върви нагоре,но ......Кличко е много напред /понеже няма други/ и мачът е предсказуем. Целта на нашият е среща с Кличко за ......пари и приключване на кариерата му.Това е РЕАЛНОСТТА Пулев.

Мдам, и аз го познавам, и аз ще кажа, че не е читав в отношенията си с хората. Ама пък се радвам, когато успява да даде бушона на другите :)

Да! Не е трезвеник, учтив, интелигентен, начетен, смирен, безсребърник, като Майк Тайсън, например. Или като някои други професионални боксьори. А, за РЕАЛНОСТТА в бокса, могат да претендират да се изказват специалистите в областта. Ти специалист ли си? Или просто тъпанар, който не знае на кой свят живее.

Щом сравняваш нашият цървул с великият Майк ,спорът приключва.А ти пасторе знаеш ли ,че заради тази ,,кобра" изключиха 5-6 човека от спортното ,а бяха невинни. Само заради неговите изцепки.Като не го познаваш не раздавай поуки. Може да познаваш Майк,но нашия уличен побойник -не .Андарстен ми.

Е бре кобра !

Веднъж съм го виждал на живо. Надменен , арогантен, груб. Само дето не ме наби че му отказах услуга и то не зашото не исках а зашото нямаше как да стане веднага. В реалноста в общуването с простосмъртни хора образа Пулев далеч не е захаросания тип по телевизията. Затова не го харесвам и предполагам много от изразилите негативизъм в коментарите са наясно че Кубрат не е това за което се предтавя в меидите и за това не го харесват.Все пак му желая успех, но не ме трогват високопарните му думи.

И да си приятел и да си му враг,няма как да не му кажеш-евалата,пич

Браво Кобра! Достоен Българин!

Както си личи от голяма част от коментарите по-долу, Българинът е невероятен комплексиран идиот, който мрази всички, дори и себе си.

ДА,МРАЗИ ЖЕСТОКО НАЙ-ВЕЧЕ СЕБЕ!

Напротив- стойностният българин , който обича себе се, мрази точно такива VIP боклуци

Този тип поведение като при Кубрат и Тервел е характерен за незадоволена хомосексуалност от дете още! Това на по-късен юношески етап води до агресия! Такъв е психологическият профил на 50 % от мъжете на Балканския полуостров!

Твоята реплика, в тези коментари, е 100% идиотизъм.

Кубрате! И за чеп на каца не стават такива като теб!!! Обществото няма нужда нужда от такива като теб! ПРОПИЛЯН ЖИВОТ!!!

Извинявай, ама наоколо ли е Наполеон, че има посещение.

Е да но явно имам нужда от такива като теб цървули та да ни отварят очите. Такива като теб са само за подлога.

Ако бие Пулев, бие цяла България.Помислете милиардни държави нямат такъв боксьор.

разменям това национално съкровище за трима инвеститори или 1200 работни места. ако не може - за трима отличници от международни олимпиaди. абе в крайна сметка и за един нов автобус. ще има повече полза.

Не всичко е предмет на покупко-продажба. Пулев го е заявил ясно и го е доказал категорично.

"Когато отказах германско гражданство, се отказах от добри неща, но съм възпитан да не се отказвам от родината си. Аз съм българин. " - Браво Кобра! Ти си истински българин! Тия твои думи трябва да ги прочетат много други български спортисти и състезатели които се отказаха да играят за България или приеха да се състезават за друга държава. Да ги прочетат и да ги осъзнаят.

Истината е,че самата Кобра ще бъде нокаутирана,и това го казвам без грам съмнение,защото съм гледал последните 5 мача на Кличко и последните 5 на Кобрата.Кобрата няма брадичка -Тони Томпсън,който беше на 42 и му беше последен мач нанесе един по-чист удар и Кобрата беше готов.Срещу Кличко ще получи доста удари и след 5-и 6-и рунд не го виждам. А и кого е нокаутирал Кобрата,че да се кани на Кличко,който почти не допуска удари.Един Демитренко и онзи последния дето най-голямото му постижение е мач с Ареола в който го нокаутирали в 1-ви рунд.

Едно е да гледаш, друго е да видиш. Но ти вероятно не си и гледал мача с Устинов, където Кубрат разкри повече от възможностите си за мач с Кличко. "Обратен" и "прав" гард, също не е без значение. Последните два мача бяха с "обратен" гард.

Кличко че те размаже нещастнико!

това мъ го каги в охите,педалче *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кличко в последно време само с рахити, които със сигурност може да победи се боксира. Ще е интересно какво ще се случи в боя между двамата. А ти, ако си българин, може само да благодариш на Кубрат Пулев, че представя родината ти, вместо да кълнеш!

баси нещасника си!!!

Брей, Позитанци и реверсивна психология ползват. Само Герб, нали? Мишки нещастни наакани.

аз подкрепям хора като григор димитров и кубрат пулев. и веско топалов, ама да не ги изброявам. много са. едно време имахме един скиор петър попангелов. той печелеше призови места. има и победа за световната купа. но често падаше и не завършваше. това е част от играта, но ние съвсем по "български" му се подигравахме и му викахме петър пак падналов. и не се замисляхме, че пътя към победата е да се раздаваш на сто процента и на ръба на риска. честита коледа и успешна 2014 г. и да подкрепяме всички българи, които са достигнали някакво ниво за още по-големи успехи

Кубрате, и Кличко е българин, но не си го казва. Бий го докато не си признае !

то това може да се каже за почти всички от се-се-се-ре-то. техните майки (едно време млади рускини, украинки и др.) идваха на море на нашето черноморие и си тръгваха доволни. пардон - задоволени

Хвала ти! Поклон!

Да е жив и здрав Кобрата и да ни зарадва през 2014 година още повече. А до всички изказвания по-надолу: НАЙ-ДОБРИТЕ ГИ МРАЗЯТ САМО НЕЩАСТНИЦИ! Има ли България друг профи боксьор, който да ни радва, че кусусри на намирате в този?

Това , че България няма профибоксьори, означава ли че трябва да боготворим единствения?

Айде да го подкрепим като сънародник достигнал световно ниво. Това е нормалното.

А дано, ама не ми се вярва. И двамата са прекалено скучни на ринга, но Кличко засега е по-добър.

Има и такава фантазия "реалист". Кубрат съвсем съзнателно не разкрива потенциала си повече от необходимото. В мача с Устинов се развихри за десетина секунди и треньорите му веднага го скарстриха остро.

Рано или късно Кличко ще бъде нокаутиран от някой. Защо това да не е от Кобрата. Убеден съм че ще го победи Кобрата. Всичко, което се иска, го има. Само трябва да поработи върху бързината.

Е какво има Кобрата толкова ? На бой носи - да; физически е здрав- вярно; хъс има- и това вярно! Ама чак пък всичко...

Кличко има впечатляваща физика, но на последните срещи не показва нещо особено. Боксира се доста мръсно и на моменти копира Майк Тайсън. Определено му подбират съперниците и срещите му ги провеждат обикновено в Москва със спонсорството на някой руски милиардер. Какво става със съперниците му зад кадър не е ясно, но на ринга те са изключително демобилизирани. Кобрата има сили да се справи с Кличко на ринга, ако се играе чист бокс, без мръсни номера. Единственият проблем, който виждам са многото световни титли на Кличко - ако ги спечели всичките, Кобрата трябва да се бие всеки 3 месеца с претендент за някоя от тези титли... доста трудно задължение. Но да е жив и здрав Кобрата и да победи поне веднъж Кличко, за другите неща може да му мисли по нататък...

Ти ще го нокаутираш Кобра.А след него и Жан Клод,Арнолд и Чък Норис.На финала ще нокаутираш и Брус Лий.Той Кличко само се крие защото знае че Кобрата е нокаутъор и му е вдигнал мерника.Xоди дегизиран и се оглежда Кобрата да не му изскочи отнякъде и да го подкара насред пътя.

Душко, "Жан Клод,Арнолд и Чък Норис" са медийни герои. А не герои на ринга. Но явно и ти си медийно зомби и живееш в света, който са ти създали медиите. А, Кубрат е бил спаринг на Кличко и много добре знае какво говори. Кличко и той много добре знае за какво става дума и затова му бяга. Най-вероятно ще се откаже от бокса преди среща с Кубрат.

Истината ли казваш ? Страхливец е този Кличко

Арнолд е носител на титла за културисти; Чък Норис не е измислен герой! След поредната световна титла, лично Брус Ли го поканва за снимките на завръщането на дракона и това е преди 42 години. С кариерата на Ж.К. ван Дам не съм се интересувал. Но през 73 година доста от шампионите по карате основаваха свои школи по света. А понеже може и да се окаже че и Брус е измислен герой -пиинтересувай се за ударът от един палец разстояние (днес все още никой не е успял да го повтори)

То това с нокаута де не е като да търкаляш Андрея по матрака, или да скачаш на папараци ?!? Смешник

Скрит под анонимността на интернет си голяма уста и всичките ги биеш а ? Що ли имам усещането, че в живота нямаш тая смелост и си търсиш публика в нета ?

А?!? Така ли съм написал? Че бия ? Не приятелю, моята професия е далеч по-хуманна и изискваща не толкова мускулна сила . Просто съм реалист! Весели празници ти желая- на теб и семейството ти !

за да няма после "оле що така стана"..С ляв прав комбиниран с клинчове, няма как да нокаутираш Кличко. Онзи бие не се побутва !

"Онзи" напоследък повече лежи отколкото да бие ;) А и за да има мач трябва да се предизвика интерес към такъв за да има приходи ;)

да, съгласен съм !

Кобра ли си, пепелянка ли си, боа ли си не знам, но повече работи и по-малко приказвай..............Такива заканващи се устатници Кличко много пъти ги е схрусквал за закуска!