Симона Пейчева спира с художествената гимнастика

Симона Пейчева слага край на професионалната си кариера в художествената гимнастика.

Обратно в новината

Коментари - Симона Пейчева спира с художествената гимнастика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртото си е дърто, в тоя спорт не вървят след 20-то.

абе не баш след 20, да речем след 25

Трябваше федерацията да и даде шанс. Не виждам какви позиции толкова щяхме да загубим.

деер

Трябваше /не трябваше - Кой я е бил да живее и да се състезава в българска федерация? Тя не знае ли какво кутило на змии е всяка една федерация? Пълно е с комплексари и подмазвачи, лицемери и психясали типове..... Чашата със студената вода ТРЯБВАШЕ отдавна да я е изпила и да си гледа живота далеч от завистта и пошлостта. Трябва да знае , че всеки един управляващ в България се харесва поне на 90% от управляваните, колкото и последните на маса да се пънат , че не е вярно!!! Истината е трън в очите на българина.

Световната шампионка по художествена гимнастика за 2013 беше Яна Кудрявцева - 15 годишна. Сребърната медалистка Анна Ризатдинова - 19 годишна. Симона Пейчева - 28 годишна. Как очаквате тя да може да се сравнява с по-младите гимнастички? Гледала съм новите й съчетания - какво да кажа, нищо особено, какво като е била в топ 8 преди години и името й е Симона Пейчева? Светът развива младите си таланти, не стои на стари лаври, гимнастиката не е като тениса, волейбола, че да можеш да играеш до 35 години.

Докато Илиана Рева е начело на художествената гимнастика, в нея няма да бъде допуснат никой, който да я "затъмни". Тази жена е прекалено амбициозна, зла и невъзпитана, без топлота и сърце, които са определящи в този спорт на грациите. Жалко за Симона - поредната й жертва. Ще има и още...

Абе хора, Симона Пейчева временно прекратява кариерата си поради бременност в края на 2008. Сега след като е родила и гледала няколко години рожбата си иска да се завърне в спорта и то в областта, в която се е доказала и има още да доказва, но не й дават шанс. Ако не я подкрепяте какво искате - жените ни да раждат на по 40-50 години, след като са се доказали и изградили кариера ли? Децата ви майки ли искат или баби, които да са ги родили? Съвземете се малко!!!

Извинявам се! Това с великото завръщане на Симона Пейчева на килима през 2013 година лекичко съм го пропуснал...! Но пък и никаква такава официарна информация не съм срещнал! Динамика на събитията - какво да правиш!

И "ммм" и "666" сте разбрали, ама недоразбрали! Симона си прекрати кариерата края на 2008 г., но в началото на 2013 г. обяви, че се завръща и започна да тренира и да се състезава. Сега обаче се оплаква, че не е получила шанс да се завърне в националния отбор и е решила пак да се откаже! Това е - малко е "иди ми, дойди ми" работата ама така е!

Че тя нали я прекрати тая кариера преди години? Или се чувства длъжна да ни напомни...

Из официалната информация за Симона Пейчева, публикувана преди n години : "На 17 декември 2008 г. Пейчева официално слага край на спортната си кариера." Какво става !? Колко пъти я прекретява тази кариера!? Или някай нещо пак не е догледал!?

Кариерата тя може да вземе решение да поднови. Има право да реши и да се състезава за място в отбора.