Коментари - Кубрат Пулев е ”Мъж на годината” за 2013-а г. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да триете, истинита е една-помияри като вас издигат простотията в култ!!!

и двамата са достоини и прославят булгаря, за суяление вече пулна само с плуещи мизерници умещи само последното. променете се, поне будете позитивни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кубрат е гнусен чалгар!

ОХ УЖАС ПАК...АБЕ НЯМА ЛИ ГРИШО, КОЙТО СЛЕД ЕДИН МАЧ ОЩЕ ДАЙ БОЖЕ ЩЕ ИМА НЕВИЖДАНА ПОБЕДА, АМИ ПУЛЕВ ...., ЕЙ АМАН ОТ ПУЛЕВЦИ, ЗЛАТКИ, БОРКИНИ, МАРИ ОТВАРАЧКИ И ГУЩЕРОВЦИ ЕЙ БЪЛГАРИО В КАКВО ТЕ ОБЪРНАХА............

Тука разни комплексирани меки китки се опитват да наплюят човека, който отказа милиони евро за да боксира за Германия. От България разбира се не получава НИЩО. Прави го защото го кефи да пише България на екипа му и да носи популярност на родината. Горд съм, че има такъв българин.

Разбира се, че се състезава за германски отбор, кое му е мъжкото, че не си сменя гражданството ли? Ами и Евгени Минчев не си сменя гражданството.

Ама тя и баба ти си е с българското гражданство. Не значи че ако и дадат немска пенсия няма да избяга и да те остави без буркани сам да се изхранваш :) Шегичка.

Какъв мъж е тоя!? Мъжественост означава мъдрост!!!