Калоян Махлянов - Котоошу вече не е българин

Калоян Махлянов-Котоошу вече не е българин, а японец.

Обратно в новината

Коментари - Калоян Махлянов - Котоошу вече не е българин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъдето е жената оттам е и родата!!! Тесничка японка ....не мой доди в България и да я кара само на кисело мляко. И там го има навсякъде!!

Той ще си остане завинаги българин...разбра ли простьо...

Почти всеки ден се плюва по Бербатов,че видите ли се е отказал да играе за национала.Тук говорим за отказване от Българско поданство и почти всички го възхваляват.?????И доста други футболисти се отказаха да играят за национала ,ама такова охулване няма!

ЧЕСТИТО,Калояне! Бъди жив и здрав!

за какви гражданства и паспорти продължаваме да говорим.калоян отдавна ги е надскочил тези неща.той побеждава японци, в чисто японски спорт и то в тяхната държава.с което заслужава уважението им.формално е трябвало да стане гражданин защото закона е такъв.ние като българи трябва да се гордеем, че има хора като него, и да оставим всеки човек да живее и работи там където се чувства добре и там където се цени това на което е способен.

Поредна пошлост на полуграмотната журналя. Как може, бе невежи драскачи, как можахте да измъдрите такова заглавие??? Стига сте ровили лайна, защото оказва се, че това са вашите собствени фъшкии. Но, какво ли се чудя, в цялата ни осрана държава, почервеняла от комунизъм, как да очакваш нормална журналя...

Заглавие помия. Срамота е господа журналисти да пишете такива неща.

В Софииския университет най -слабият факултет е ЖУРНАЛИСТИКА. За това ,човекът е БЪЛГАРИН до края на живота си,а може да има всякакъв паспорт/поданство/.Аман от високо платените медии на пожарникаря.

Всяко журнале, измислило подобно заглавие, е готово срещу западен паспорт да метне българската си карта в кофата..

Спаси се човека, поне един успя....

Не знам за България какво конкретно е допринесъл той или който и да е спортист ,и с него и без него, си ни знаят като най-бедната и корумпирана държава,не съм забелязал и бум на японски инвеститори,но заради него доста политици се разходиха до Япония ,така че орденът си му стои добре и заслужено,а който иска да го съди да си помисли дали би посмял да го направи лично.Много от съдниците биха си отрязали не само кутрето,както е при Якудза, за японски паспорт.Така че да уважаваме както правото на личен избор,така и да не изпадаме в национална еуфория при отделен спортен успех,той не доказва нищо за нацията и държавата

Да му се отнеме ордена Стара Планина.

Вземи провери на колко хора без българско гражданство са го давали тоя орден :)

Пишете глупости! Той винаги ще си остане българин!

Заглавието определено е тенденциозно и подвеждащо. Очевидно авторът не вижда разлика между това да си българин и да имаш българско гражданство?

Станал японец...ха-ха.Все едно негър-японец!

Янке, Янке, Мило простаче!!! Защо да върне ордена? Цял свят знае, че в Япония се бори българин !!!!!!!!!!!!!!!!! И това е благодарение на Калоян Махлянов А теб знае ли те някой от съседната улица във вашето село??????????????????? O, Sankta simplicita!?

АКО ИМАШЕ ПОНЕ ЕДИН Котоошу В НАШИЯТ СКАПАН ПАРЛАМЕНТ

който може трябва да се разкара от БГ. ТУк не е държава. Дори и колония не е. Едно пасбище с овце, като по силните на деня заемат по добрата трева. Има и кучета естествено, които пазят по силните от по-слабите. Хайде всички на паша в лидъл или на друго място или на разходка в мола. А който има малко мозък рано или късно ще намери начин да избяга. И това не е предателство а оцеляване.

За голямо съжаление си прав.

Дира, търси сензация с такова гръмко заглавие. Българин е, но вече не е български гражданин. Има съществена разлика. Човека си гледа своето бъдеще и това на своето семейство. Ако се върне тука, ще умре от глад. И вината изцяло е на нашите мили управници.

вината е изцяло на търпеливостта граничеща с тъпоологофрения на хората населяващи тази територия...... ако бяхме като гърците или поне като украинците...не ние сме осакатени в главите вечно на принципа...чакам да дойде по добре време - НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО И ТО Е В НАС

Дори публично да обяви, че се отказва от България не бих го съдил - България е скапана държава - защото има един процент от населението и може би 10 - 20% които съсипват всичко. Е нормално е на някои от другите 80% от хората да им писне - живота е кратък и годините си вървят

Абе тук напоследък ми се изяснява едно нещо... Трябва да си педераст, за да просперираш и да вървиш нагоре, защото повечето преуспели са точно такива. Толкова педеращина има в София, че лошо ми става от дупедавци

Ааа, няма, няма. Достигнал ранг "осереки". Повече да не се допуска до България. Роднините му да се вкарат в затвора на принципа на родствена виновност.

Възприема Япония като ВТОРА повтарям ВТОРА родина.

а на такив акато тебе трябва да им отнемат гражданството, застото заради такива балгаря се срамува

Некадърни журналисти, оставете човека сам да каже какъв е!Това, че е взел японски паспорт не значи, че се отказва от Родината си!Или за вас е важно, че само лошите новини са новини1

Факта,че синът му се казва Кирил обезмисля всички плювни по негов адрес!Може без гражданство но той ще си остане българин завинаги.

на никой не му дреме за България. всеки гледа да си напълни гушката, особено спортистите.

Какво може да направи за България в неговият спорт сумото?!? Иначе всеки може да бъде щастлив, където реши по света. Жалко е, че все по-малко хора откриват щастието в България. Дано намери щастието си пък било то и толкова далеч от дома. До живот ще му липсват родината. Имам много приятели имигранти и първо поколение имигрант ли си, си оставаш имигрант до гроб.

Спортистите поне си пълнят гушката със собствения си талант. Не са като депутатите или останалите българи, които щипват кой колкото може

Може би Калоян е прав, защото след залеза на кариерата му, той няма какво да прави друго-освен да продължи със сумото като треньор. Дано там да има много по-големи успехи и да подготви бъдещи шампиони в сумото!!! Освен това, в държава като нашата -обикновенния човек няма бъдеще, а камо ли необикновенния!! По стар български обичай, тук когато някой се издигне повече над масата хора с някакви способности, талант или постижения- всички вкупом почват да го дърпат надолу и да мърсят името му!!! Защото сме народ от ОВЦЕ!!

Тя България е толкова прославена навсякъде, че ако чакаме на Калоян да ни оправи славата, ще има да видим. Еднадържава която не осъзнава , че истинския и капитал е човешкия, е неуминуемо осъдена да го загуби

Каквото иска да прави човека,негова си работа.Жив и здрав!

Жалко, лоша постъпка. Вече е един ронин. Други спортисти само плюха Родината си. Но този премина границата.

този е придател, той ни е пътрийот !

Сигурно правописът ти го е отказал

Оттърва се момчето браво

като ти видях ника и автоматично това което си написал стана невярно

Тъжна новина! Но випреки това през състезателната си кариера е донесъл много слава на България. Да е жив и здрав! Всеки сам избира къде и как да живее.

Ами то тука едва ли ще има какво да яде като свърши спортната кариера? Ще му дадем една пенсия от 150 лева, за да ни останат високи заплатите.

Предател!Да върне ордена си!

Ти тогава върни заслугите му :-) Когато успееш, и той ще се наложи да върне ордена си. Големи сте патки!

То пък една държавна трапеза.И аз дойдох след пенсониране тук. Тук си харча пенсията в евро - вместо да си доволен,че си давам паричките у нас, а не в Европа, че и преди и сега поддържам роднини с мизерни пенсии- живи да ги ожалиш. Но като ми омръзне - заминавам където ми видят очите, а ти остани тук на помощи.

Да бе. Айде сега ще се лъжем. Що не си кажеш, че те изхвърлиха, а пенсийката ти не стига за квартирка?

Кой се връща на стари години, балък? Мръсен въздух, здравеопазването го ползваш само за зъбобол, в градския транспорт те третират като куче, храната по магазините съмнителна, природата нищо особено. Тези, които си видял да се върнат всъщност никога не са си тръгвали.

А какво искате - да се върне в България, да напусне хубавата страна "на изгряващото слънце", където го почитат, а тука злобарите го плюят. Докато се състезаваше беше под български флаг.Сега и на години - за състезател, и с травми може да стане успешен треньор, но ако има японско грлажданство.Злобари,помияри-плювачи-комуняги.Браво момче,браво Калояне.Благодарим за славата, която донесе на България.

Злобарите винаги изпъкват като пишат разни неща, но повечето българи го подкрепят. Сега ми стана тъпо - поредната дребна душица... Как искате да се оправи България като се мрънка постоянно и разчита на майката държава. Всеки се продава навън. Това и под турско не е било, когато търговци и занаятчии са имали свободно право да търгуват и реализират на територията на Османската империя и извън нея - никой не се е отказвал :( Селяндурщината е била на почит от 50 години в България, ще трябва да минат още 50, за да се изкорени...

има и други българи,които твърдяха,че им е много добре в чужбина,но на стари години започнаха да се връщат и да се настаняват на държавната трапеза.ще бъде много жалко,ако и този случай е такъв.

браво добр пример за младите всеки които може да бяга от цингистана и да се отказва от циганското си гражданство!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво! Поздравления за този човек. Всеки трябва да се откаже от Българското си гражданство, ако може. Много ме зарадва тази новина.

Саид, ти пак ли си върна българското име, невернико!

Най-вече тези от малцинствата , които не работят в полза на държавата.

аз пък бих се зарадвал ако ти и такива като теб, антибългари, се откажат от българско гражданство. Тогава и България ще плува по-лесно напред!

Българин си е човека и такъв ще си остане,но се отказва от българско гражданство за да работи като треньор в Япония.Пак не се получи сензациятя ви,джурналисти!

То сензацията се знаеше още от есента. Но Ганьо е свикнал все да оплюва този, който се е издигнал над него. Какво ви пречи Калоян? Човекът си е стопроцентов българин. А гражданството едва ли е от значение в този случай - просто му предлагат работа, престижна, значима, която още повече ще прослави Българи. Какво рипате и обиждате?!