Федерер и Григор Димитров тренират заедно

Ракета номер 1 на България Григор Димитров проведе съвместно занимание с един от най-големите съвременни тенисисти – Роджър Федерер.

Обратно в новината

Коментари - Федерер и Григор Димитров тренират заедно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой каза, че той е ракета 1 на България. Той няма общо с България.

Ти нямаш нищо общо с България със сигурност! За чия страна се състезава Григор Димитров? За чия страна се състезава Мария Шарапова (миналогодишен шампион на ATP1000 Masters турнира в Indian Wells и живееща от 6 годишна възраст в САЩ), която носеше факлата с олимпийския огън в Сочи, заедно с най-известните руски спортисти?

Момчето иска да каже , че Григор трябва да живее в България и да играе само на български турнири. То не е и чувало за тенис , но да си каже.

Мноо си тъп Саше.

Успех на Григор в ATP1000 Masters турнира в Indian Wells! Успех и на Мария Шарапова, която трябва да защитава титлата си от предишната година! Федерер спечели ATP500 турнира предния ден преди Григор да спечели ATP500 турнира в Акапулко. Определено швейцарците Федерер и Вавринка играят страхотен съвремен тенис и са логично най-добрите партньори на Григор. От тях Григор може да научи много... Федерер е единственият тенисист имал поредни победи на ATP1000 Masters турнирите в Indian Wells и Miami и сега се завръща успешно на корта след контузия с амбиция отново да спечели тези тези турнири... Дали Григор може да постигне поне полуфинал на тези турнири? Ще стискаме палци!

Това е голямо признание за Гришо.Прави чест на Роджър че уважава нашето момче.Значи вижда в него, себе си би преди години и таланта му.А и какво по добро от това да има наследник за себе си в лицато на Гришо. Пожелавам и на двамата много бъдещи успехи

Роджър Рашид е голям пич!

Федерер е класа в тениса! Пожелавам на Гришо да го надмине, да има свой стил, който да стане нарицателен като този на Федерер! Успехи, красавецо!