Кобрата разкри защо съперниците му се отказват

Кубрат Пулев разкри пред Нова телевизия, че всички съперници, с които се водят преговори за евентуални мачове, искат баснословни суми, за да излязат срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата разкри защо съперниците му се отказват | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не могАт !!!! Не немогЪт....Тц , тц, тц...Научи се да пишеш бе , неграмотнико !!!

Оправете себе си, след това оправяйте бакиите на Кобрата-Мобрата и други телевизионни герои.

Щом немогът да усигорят 500 000 долара за определен мач, как ще усигорят 20 000 000 долара за мач с Кличко.Затова няма да има мач Пулев -Кличко а не , че Украйнеца се притеснява от Кубрат.Той просто си гони интересите , все пак спорта вече не е само слава а е много или преди всичко КОМЕРСИАЛЕН.

ОсигУрявам!!!! Неграмотник

А стига ляхте глупости, какъвто и да е Кобрата, той си е наш боксьор - Български. Така, че или го подкрепете, или замълчете.

Точно така. Все си мисля, че ако Кобрата и екипа му имат ресурси да настроят фенове, журналисти към такава среща, Кличко, ако пак се дърпа, наистина ще изглежда като страхливец.

айде сеа пак се възгордяхме, пак си ударихме оная работа по тавана, пак ша има ракия и химна от пияндета по кръчмите..

А защо да не мога да съм горд Българин и да се гордея с други горди Българи и в същия момент да съм и реалист и да не се напивам? Я ми кажи анонимни ми тролчо?

лелееее тоз хърватин какво кюфте е.. срам, срам и позор кандидат за световна титла да се бие с такъв.. по добре да излязат в някакво телевизионно шоу като атракция отколкото да е официален мач за кандидат за световна титла..

Това не е мач за определяне на претендент.Кубрат и мениджърите му просто искат да поддържа ритъм.

май трябва в рамките на 12 месеца най малко един път да си защитава титлата а? иначе си я губи.. формата си може да я поддържа и с чалгаджийката..

Това момче много си е повярвал.Голям бой го чака

този хърватин от масата ли го вдигнаха, тренирал ли е въобще или го чакат да изтрезнее първо. Ама нейсе - има още няколко часа да се изредят още един или двама. Колкото до парите - ами толкова си струваш бе Кубратчо - защо да пръскат хората пари за такива като тебе..

Те не се отказват,а Кобрата си търси такъв ,че да може да го победи!

ами сам си си виновен. осте никои не те знае за да дават много пари за теб. засто избяга от мач с чисора?

ЧИСОРА избяга дупенце !!!

Кубрат много ги биеш, по малко да не се страхуват,който дойде,няма эначение бой