Кубрат Пулев отказа Ивица Перкович за 3 рунда

Кубрат Пулев записа своята 20-а победа от 20 мача на професионалния ринг.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев отказа Ивица Перкович за 3 рунда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя да не е луд да го млатят 12 рунда за 10000 . Колкото парите , толкова и бокса 2 - 3 рунда . Публиката трябваше да освирка мениджърите. Наели зала , продали билетите , а боксьорите ги няма. Като нямаш пари , не прави глупости да се излагаш. Освен ако не намекват по този начин нещо на Пулев.

Браво, Кубрат! Победи по категоричен начин. Игра тактически много добре и взе всичко най-добро от тази среща. Сега си почини заслужено...... И очаквай следващото предизвикателство, каквото и да е! Успех, Брадъре! Л.П. Пловдив

Тия скапани скръндзави немци ще съсипят Кубрат. За 10 хилки само такива чували може да се намерят. И аз да бях там - същия бой щях да ям. Пълен смях.

Като българин съм за Пулев,но с тази негова игра /която той знае /не е за никъде в този професионален бокс.Той Пулев е абсолютно прав,една среща с Кличко и....няколко милиона печалба.Като се има предвид и възрастта му това е ПОСЛЕДНАТА МУ СРЕЩА.Прав е са себеси,но Кличко е много по добър от него жалко ,че няма други боксьори за да пребият посредствения Кличко,който много се задържа и лази по нервите на боксовата гилдия.

Не виждам как може да се радвате на такава победа. Хърватина беше класи под Пулев. Това беше някаква пародия на боксова среща. Пулев трябва да се среща със съперници от класа, този човек срещу него става за спаринг партньор само. Добре, че Пулев не го преби и прояви малко съчувствие.

Кретен, когато няма риба и цацата е риба :) морска поговорка. За плиткоумните като тебе означава че няма противници за него защото всички бягат :)

Кобрата е роден боец! Жалко че всичко се комерсиализира...

Браво!Гледах мача ,Кобрата изобщо не се затрудни.не мога да разбера защо повечето българи плюете по нашенеца.тоя бил такъ,оня бил такъв.каква е тая завист не мога да разбера.ВИЕ НЕ СТЕ ПО ДОБРИ,ФАКТА ,ЧЕ СТЕ НА КОМПА И ПЛЮЕТЕ ПО ВСЕКИ ДОКАЗВА КАКВИ СТЕ МИШКИ БЕ З ДОСТОЙНСТВО.ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ НА КОБРАТА ЗАНАПРЕД!

Може и да няма напред. Още две години с двама такива опоненти и край на кариерата.Това професионализма е шибантия като ЕС.

Непременно ли трябва да сме спортисти, за да сме НЕЩО, според твоите критерии ?

Искам да се бия с Кобрата,ще го размажа...за 10,000Евра ...Е,ако срещна съпротива ще падна в 3-4 рунд...по необходимост и здрав разум:)

Това и аз си го мислех, но най-много 1 рунд да издържа :)

За каква победа пишете - плати си 10000 долара за три рунда стига толкова. Следващия път ако съберат 50000 може да намерят някой който да потича по ринга за 5 рунда. Смешници.

Този мач беше като тренировка на чувал... Какво геройство е да биеш някакъв торбалан ?

Tоз шкембак и аз щях да го бия :) Да му търсят по-класни боксьори . Хей, Чисора....Поветкин .Да развържат кесиите немските скръндзи и да дават по-добър хонорар

Евала машина

Истината е тази, че битка с босьор по националност българин не е атрактивна за никой от асовете в бокса.Виж ако Кубрат вземе немски паспорт опашката за битка с него ще е дълга.

Същото може да кажеш и за украинец. Стане ли шампион, нещата ще се попроменят. Макар братята Кличко да са и медийни звезди в Германия, където поне живееха.

Ок. Донякъде си прав. Но не виждам Кубрат медийна звезда в Германия, още повече с фургонче наречено Андреа.

кубрат да се развърти в народното събрание за благото на народа български, ....

Честито! Мача не беше зрелищен, но победата си е победа. Успехи!!

За без пари такива ще са му съперниците......

Тоя поне знаеше за какво яде бой

След като фамилия Кличко са очевадни страхливци и въжеиграчи защо подкрепяме ставащото в Украйна???

Кой го подкрепя?

Това показва огромната пропаст между народа и слугите на ЦРУ, които узорпираха управлението от десетилетия.

Хърватина нямаше търпение да си вземе хонорара , все едно ставаше преди малко от тежка маса:)

Мача бе смислен само колкото зрителите да видят състоянието на Кубрат. Другият бе твърде тромав. Но поне намериха някой в неговата категория. Не като предният с когато трябваше да се бие, с 178 см. височина. При положение, че преследва мач с Кличко, който е 197. И макар трудно да се правят оценки от такъв мач, то за мен Кубрат изглеждаше добре. С много бърза реакция, основно на ръцете, включително в защита. Дори само по-резките отдръпвания докато дебнеше за удар. Чисто като реакции изглеждаше добре.