Казийски отново отказа да играе за националния

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Камило Плачи е направил нов опит да върне в състава звездата Матей Казийски.

Обратно в новината

Коментари - Казийски отново отказа да играе за националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учудвам се, че това е новина. Ама, някой си бил звезда и България трябвало да му се моли за да попеди евентуално! На такива трябва да им се отнема българското гражданство, а не да им се сваля шапка. Нямало да победим, много важно, стойностно е това, тези които играят да личи , че са българи. Видяхте ли на Зимната олимпиада колко много състезатели припадаха след като преминеха финала, независимо на какво място се класираха. Не ни трябват боклуци, трябват ни личности, които да са за подражание за младото поколение! Такива, които смятат, че без тях не можем, пълен аути както каза Стоичков шут в за!

деер

Кой ти говори за молене????? Само тарикатите така ви говорят! Един човек, който държи на думата си иска реални действия, а не молби. Апропо - сигурен съм , че не са молби - изпадал съм в такива ситуации и мога да ви кажа, че и двата пъти не бяха молби , а лицемерни подхвърляния и намеци, как би се тълкувал мой отказ!

Федерациите ни по футбол и волейбол се управляват по най-лошия начин. Ръководителите им дават много лош пример на играчите. Ако повече играчи бяха последвали примера на Матей, сега федерацията щеше да има друго ръководство. Браво на Казийски!

И френският футболист Ерик Кантона наввремето отказа да играе в националният отбор на Франция заради бюрократите които управлявах но си остана велик играч!Спомнете си и за Бенд Шустер!Същата история!Браво на Матей!поне показа гражданската си позиция!а дали отборът играе добре с него или без него няма значение!Просто момчето стана и го каза ясно поради какво и защо?Колко от тук пишещите са готови да станат и да кажат своята позиция на тези които ги управляват по един или друг начин!Браво Матей!

Жалко за Матей. Но още по-жалко е, че ония говеда Ганев и Лазаров не пускат кокала. Те провалят бг волейбола...

жалко.

Да откажеш да защитиш честа на Родината , защото някой чиновник не ти харесвал или друг те гледал накриво е безчестие !Казийски скоро ще удари дъното на спортния морал , но какво да се прави ......тъпо к.о.п.е.л.е!

Бе за копеле не знам, ама за тъпо си личи много добре кой е тъпия.

Това само българи го правят. Всички други смятат това за чест. Скоро българин ще е само исторически познато.

България е вложила много пари в развитието на всеки спортист. При отказ да играе за националния отбор - предлагам да бъде глобяван в размера на вложените в него от държавата средства. Така е честно !

Прощавайте,ама каква е причината за отказа му?

деер

Утре като ви третират като роби да не се учудите !

Най-важното нещо за един човек и мъж са неговата чест, съвест и дадената дума. Той става голям и със страната си просперират. Браво, Казийски.

Освен че си различен, ами си и глупак! Честно казано, матей казийски остана в миналото. Нека си стои в чужбина - България е за Българите!

Казийски е българин. Ти кой си, че да казваш, на кого е България и че ти си българин, а той не е? Това че той може и го търсят не ти оставя българия на тебе и слава богу.

Ivan Petrov

А бе, мушморок световно неизвестен, да ти имам имбецилните лозунги "България е за Българите". А къщичка за птиченца правил ли си?

Каква чест,какво достойноство има мъж,дал дума на клубния си тренъор,че няма да играе за честта и спортната слава на родината си.Казийски е направил своя избор и сам си затвори вратите на националния.Феновете му отвърнахме със същото - по време на контролите на отбора ни през 2013г. в Двореца на спорта във Варна,Казийски,който беше дошъл като зрител,бе посъветван от организаторите да не влиза в залата,"за да не предизвика безредици сред хилядната публика".Прояви благоразумие и не се появи.

Казийски може да е голям играч, но няма как да е по голям от България. Заради него изгубихме може би ценни медали и национална гордост, която така ни е нужна сега. Не мешайте родината България с Данчо и с управляващите. Бългалия е над всичко.

много ги разбираш специално ти тези неща. Явно си някакъв чантаджия на топла държавна служба, за който със спорта се изчерпва патриотизма на един човек...

И не го показвайте на фона на българското знаме тоя,знамето на Халкбанк е неговия избор.

Мразя да мразя.

Имал си принципи Казийски,ОК! Ние ,дето дерем гърла и веем знамена в залите -също!

Не знам, кой ходи да се моли на Джапанката да се връща.И така момчетата играят добре. С тази подлога на Раду-Вуната,може дори и да се постигне обратен ефект.Да си играе в Турция и да не се меси повече.Ако иска да се върне,тогава дължи извинение на всички момчета,дето ги изостави в калта,а те с се прегърнаха с радуу и избягаха,в сараите на султана.

Казийски вече прекали

Браво , Матей !! Един стойностен и принципен човек . Онова леке Лазаров и торбата с л--на Ганев докато не се ометат , никакво играене . Възхищавам му се !

Когато стане нужно, хора полагат дори живота си в служба на отечеството. Няма достатъчно важна причина, която да попречи на човек, да стори това. А случая някаква лична обида се поставя над всичко. Нечестно е. Казийски е станал голям спортист в България. Той е длъжен да е си отблагодари. Да не би турският отбор да е по важен от националният отбор.

деер

По-добре е да си проститутка , така ли?Ти си бъди. Аз също не съм и не подгъзвам и си отстоявам принципите до край!Аман от мекотели в България!!С твоето поведение - ти си повече турчин от него .

Уважавам мнението ти , но не съм съгласен с него . Никой на никого не е длъжен . Ако Матей беше от някоя друга страна , щеше да е много по-голяма звезда от сега!Погледни и от този аспект нещата .А това за отечеството си прав , само когато това отечество заслужава да си дадеш живота за него , а нашето за съжаление не е отечество ,а просто едно място за временно пребиваване . В чакане на момента, в който да се изнесеш от него :)

Голямо молене му се молим на тоя не знам колко години вече..

Камъни, тухли и сергии по тоя!

Ако ти лягаш пред всеки мошеник и лицемер , човека си има принципи ! Заради такива глупаци като теб сме я докарали дотам , да сме роби векове наред !