Сър Алекс с ключова роля за уволнението на Мойс

Изненадващо или не, Сър Алекс Фъргюсън е изиграл ключова роля за уволнението на Дейвид Мойс като мениджър на "Манчестър Юнайтед".

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс с ключова роля за уволнението на Мойс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега никой не ще да е треньор там.

Лошо,МанЮнайтед с Мойс веселеше много народ,а и лигата стана интересна

Мойс не беше оставен да работи.Той завари застаряващ отбор и не направи трансфери освен Мата и Фелайни,но ядрото на отбора нямаше как да промени.Също сигурно постоянно са му се бъркали и Фъргюсън и "старите кучета" като Гигс и Рууни и явно той като новодошъл не посмя да им се опълчи и за това си тръгна.

Друга е истината братчет! Алекс бе в силни взаимоотношения с кралското семейство.Отам се влияеше вурху рефери-главни и старнични.Не си ли спомняш как свиреха -Фил Даут,Мартин Аткинсън ,Клатенберг и още много други? Та ,те бяха просто на заплата в Ман Ю.Колко дузпи свирени за тях и колко не дадени срешу тях ? Ами допълнителните минути дадени без да има нужда ? Алекс бе един доста влиятелен овчар.Мойс издивя! Той очакваше ,че всичко ще върви както преди ей така .

Мойс имаше цяло лято преди сезона да направи трансферите, които иска и накрая купи Фелайни на пожар в края на трансферния прозорец за повече пари отколкото ако го беше купил в началото. Отделно ако един треньор не може да наложи дисциплина върху т.н. тартори в един отбор тогава явно не става!

ЕЙ ДЪРТЬО,КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С БЪЛГАРИН, ОТБОРА СЕ ПРАВАЛЯ!!! СКОРО НЯМА ДА СТЕ ШАМПИОНИ НА АНГЛИЯ.

Нямаше кой теб да те уволни изкуфял старец. Без съдийте щеше да си като Мойс !!!

този шотландски пяндурник винаги е бил лиземер и то от висока класа.независимо от това какви качества има бербатов ,съра просто го унизаваше с повод и без повод.отношението на 90% от западняците е унизително към хората от така наречената източна европа.тактика добре позната навсякаде из европа.французите толерират араби и негри,англичаните -пакистанци и индиици и т.н.защо ли?много лесно е да демонстрираш превазсходство над неуките

Мисля, че Хауърд Уеб е най-подходящ за треньор на Ман Ютд ! Но ако може да си остане и съдия ! Все пак Хауърд Уеб е направил за Ман Ютд повече, отколкото Мойс ...

Беше ми противен Мойс и го мислех за некадърен (може и да е), но се га си представям какво му е било и въобще в какви условия е бил "оставен" да работи.

съра уж се махна, а пък май си е още тук, то с толкова много шефове работа не се върши

Тоя дъртофелник да ходи да лови риба, че Манчестър е в това състояние основно заради него

И какво?