Абрамович искал Гуардиола, а не Моу за ”Челси”

Собственикът на "Челси" Роман Абрамович е имал друга идея за това кой да води "сините" от Лондон през настоящия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Абрамович искал Гуардиола, а не Моу за ”Челси” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как го разбра това въпросния журналист , та го изръси точно сега , на мача с Атлетико? Доколкото е известно, Абрамович интервюта не дава изобщо - има две-три за цялото това време в Челси. Тва значи , че със журналя не говори и пак стигаме до въпроса - как го научи това испанското лайно?

Не само Абрамович - всички, които обичат красивият, нападателен и атрактивен футбол предпочитат Гуардиола пред моуриньо ! Защото моуриньо го бива само в катаначото - 11 човека в наказателното и две три контраатаки - мъка за зрителите, мъка за футболистите, мъка и за собствениците на отборите ! Затова моуриньо се провали с Реал Мадрид - Реал играят красив и нападателен футбол, не могат да играят защитно ! Успехите на португалчето са само с дефанзивни отбои като челси и интер, които ги бива да рушат играта на другият отбор и да се защитават като опълченци ! Скучно и грозно !

Де го видя този "красивият, нападателен и атрактивен футбол" при Гуардиола? Добре че Байерн от време на време се сещат как играха миналата година, че горките ако разцъкваха само по ширина на терена ...

В големия футбол, където всичко е пари и то много пари, сигурно звучи логично да играеш за определен краен резултат. Спомням си един полуфинал за ШЛ между Барса (при Гуардиола) и Реал (при Моуриньо) на Сантяго Бернабеу, където Реал започна с 11 човека зад центъра и през по-голямата част от мача, нещата си останаха така. Не може отбор като Реал (фен съм на Барса) на техния стадион, без значение от противника да започва с 11 зад центъра. Треперят до последно за 0:0.