Владимир Кличко защити световните си титли

Владимир Кличко защити четирите световни титли - на СБА, МБФ, СБО и ИБО, в тежка категория след победа срещу австралийския претендент Алекс Липай.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Кличко защити световните си титли | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A toq Ukrainski GEIii koga ste se bie w Pulev ???????

Другия път да му изберат лапе от детската градина. Ще е същото.

Цитат от статията: "След двубоя специалистите коментираха, че разликата в класите на двамата боксьори е огромна, а Липай се оказа неподготвен за мач на такова ниво, предаде БТА." Е, случайно ли кличко си избра такъв противник???

Що руснака саб ли е, щото Кличко го шамари яко? Ами да вземе нашия да играе с руснака и като бие няма начин Кличко да бяга. А като гледам и нашия си подбира едни "майстори" мани, мани. Така е обаче гледат се парите. Промоутърите на Кубрат да вземат да отделят малко пари поне 3 милиона и ако спечели нашия ще си ги избият бързо, аме те искат без пари да си пробват късмета, може би защото не са сигурни в Кубрат.

Кличко е един абсолютен страхливец!Заслужава пълно презрение!Много го е страх от нашия Кубрат Пулев. Рано,или късно Кобрата ще размаже това шубе Кличко!

Много си смешен :)

Поветкин според теб слаб ли е ?Не се излагайте с това , че го било страх. Да вадят 20 млн. за Кличко, господарите на Кубрат и сам ще ги моли да се бие .

Това са малоумни глупости. То и на нашия му избират смешни противници. Щеше да си прав, ако нашия беше бил някой от най-силните, ама германците много стиснато го раздават. Да не би Поветкин да е слаб боксьор, щото Кличко му посмени физиономията.... Просто тия от Зоуерланд са стиснати и ако не извадят 3-5 милиона долара ще трябва да чакаме дълго.

Малко се интересувам от бокс, но като гледам Кличко каквои противници си избира, май наистина го е страх от Пулев

Чакайте бе, какъв претендент е този свинчок? Та името му дори не фигурира в списъка на официалните кандидати за титлата. Въобще, Кличко и неговите чорбаджии тотално се излагат. Първо, подбират си слаби противници, за да печелят още и още от боксовия им роб Кличко, второ, бягат упорито от мач с нашия Кубрат. Нека има такъв мач, нека се види кой е по-достоен за шампион, нека бъда честен двубой, а не смешен театър, както последните мачове на Кличко.

Между другото братята Кличко имат собствена промоутърска фирма и практически работят за себе си. Само за информация...

Кличко вече се излага. Това снощи не беше бокс, това беше цирк. Който иска да гледа такъв цирк си пуска кеч, не профи бокс. Цялата гала вечер бе една добре организирана постановка с политически привкус. Всичко много хубаво, но следващият път да се бие срещу някой конкурент,не срещу спаринг партньор. Не случайно накрая на мача немският коментатор каза, че в следващият мач очаква сериозен и равностоен проотивник и това би бил КУБРАТ ПУЛЕВ!

Този професионален бокс се превърна в пълен цирк.Все едно,че гледах уговорен футболен мач от нашето първенство.Зле режисиран и със слаби актьори.А този австралиец най-вероятно е тираджия или таксиметров шофьор,като се видя как са му почернели от слънцето ръцете само до лактите,а бокса му е хоби.Ако на Кличко му търсят само такива съперници като този дебеланко с късите ръчички той може още 10 години да е световен шампион.

А нашият боксьор - претендент 1, докато стане на 38 г., все така ли ще бъде?!

И тва ли е бокса вече? 1-2 рунда и смазващо превъзходство на единия противник ? И хората плащат за да отидат да гледат 5 минути бой ?

Интересно ако нашето момче все пак се бие с него и падне ( а това е сигурно ) . Тогава какви ли ще са коментарите ???????

Някои наричат " бокс" театъра, който се разиграва през последните 10-15г. по света ! Когато противниците са неравностойни, няма бокс - има скука и много пари! Това са просто доларови подаръчета за Кличко от организаторите и неговите презокеански приятелчета! По този начин не 10г. а цял живот може да е шампион - "непобедим" ! Ако му излезе един кубинец, отиде му титлата на родения в Казахстан Кличко, национален предател в Украина и любимец на ЦРУ и САЩ.

Това че ти си тъп не е проблем на никой друг освен на тебе си. Поне не се излагай да говориш глупости.

Тоя бокс стана като кеча,сценарий и режисура,за какво ли се пънат,не знам дали и децата се връзват вече,не ми се вярва сериозни хора да залагат и долар на тоя цирк

Кобрата като го хване тоя ще го бие като тъпан на циганска сватба и мъче у дирек... Или както се изразяваше Боко. "Еи ся тоа шъ гу шибам през гащите"...

Онзи Лиапай много интересна тактика беше избрал няма що.Като цяло Кличко даже не се затрудни.Според мен обаче украинецът вече излиза от форма,поне аз имам такова усещане,все пак е на 38.А Кобрата май ще трябва да чака още една година за бой със Владимир,защото той има по един мач на 6 месеца,а следващия му мач почти сигурно ще е за WBC ,за да обедини всички титли.

ключкото нема кой да го бие щото политик и любимец + агент на цру и мосад! Кой съдия щи излезне срещу такъв. Затва НЕ ГУЕДАМ НЕГОВИ МАЧОВЕ. ДГД, на сценирия и режисурата. Тоя нема срам. Хем боксяор, хем политик, хем кмет.... пфу! Гади ми се.

Нещо си в грешка.Кличко са двама.Кметът и политикът за който говориш е Витали,който се отказа от бокса,а вчера среща имаше Владимир.

да бе,ако дие пулев кличко ще избяга само като го види - ама то може би защото ще води и андреа сас себе си :)

с такива противници още 10 години ще доминира... пародия

Абсолютно съм съгласен с колегата!

Този не можеше да се нарече противник. Той не ставаше и за спаринг партньор. Тои се опита само два или три пъти да удари Кличко в главата и саамо няколко пъти стигна да докосне тялото му. Спомням си само три четири безпомощни опита да нанесе истински удар и всичките в ръкавиците на Кличко.