Кобрата: Убеден съм, че мога да бия Кличко

Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев коментира новината за очертаващия се мач между него и Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата: Убеден съм, че мога да бия Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат се кефи, че ще бие, но те май всички преди него са повтаряли същата мантра. Ще видим, Кличко вече застаря, може да му е паднал гарда.

защото повече бг народ е много завистлив... а на ктбрат желая успех! жив и здрав ! стискаме ти палци позитивните булгари!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще баде горе долу равностоен мач но кличко ще бие,нашия трябва да тарси нокаут,но не виждам как...тва не е уличен бои в син сити с курвачки в носа!!!

напред кобра! всички българи сме стеб! ако удържиш два рудна итова е повод за национална гордос!

Много бих искал да спечели, нооо ... Все пак, желая му успех!

А Кличко на какво мнение е? Щото само с леви прави, последвани от опит за кроше и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КЛИНЧ, няма да успееш струва ми се ! Онзи бие, а ти вярно че носиш на бой, ама все пак....

Давай! Ние сме с теб. Ако издържиш 5 рунда, ще зарадваш цяла България.

То това да не е кат' да търкаля Андрея по миндера ?

Ти пък да не си търкалял Андреа, че да знаеш. Виж той това го прави редовно :)

Успех, Кобра, ние сме с теб. Този Кличко клинчеше до сега, и бягаше от мач с теб, но няма накъде - сега вече е ясно, че ще има среща и стискаме палци за теб! Дай ни нов повод за гордост и радост, и без друго, толкова малко са истинските българи като теб.

Пич,погледни само колко минуса имаш само,защото пожелаваш хубави неща на един ГОЛЯМ БЪЛГАРИН.Чудя се само...цигани и турци ли останаха тук,какво става? Хората са настраната на един чужденец,но не и на един българин!!! Е таков нещо няма никъде по света,за това сме и на това положение.На една хубава дума не можеш да разчиташ,камо ли някой сънародник да ти подаде ръка.

А може минусите да са за инсинуацията, че Кличко го е страх от Пулев. Един минус е малко за това.

еи булгарино.не забравяи че по голамата част от бг.чампионите са цигани;алехсандар христов.,иваило маринов-пинчера,серафимтодоров,и много други. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ъъъърррр! Гризач детектед! Гризач, и тук си се отбил пътьом, а? миришеш от 100км... koko = Ал = гейска мишка хейтър

Само като ви сравнявам телата съм убеден , че шанса е малък, но все пак успех.

Suncho

За сведение като данни двамата са абсолютно еднакви. Така че поне на хартия има шанс. Другото е подготовка, воля и малко късмет

Глупости на таркалета ! Нашия е по нисък с 4 см и по омазнен ! За дължина на ръцете също ! За опит да не говорим.

Извинявам се за грешката в името на Кубрат- Кубрат Венков Пулев. Кубрат е син на големия български боксьор в супер тежка категория - Венко Пулев! Да си здрав, последователен и силен в подготовката, за да покажеш на целия свят за силата своя дух и воля! Другото,което пишат за теб, в повечето случаи е само суета на хора далече от реалността, но прости им, защото повечето не са влизали в залата по бокс или срещите им като боксьори се броят на пръстите на едната им ръка....., а победи .....нямат! ЛП Пловдив

аз не съм убеден

Браво,Кубрат! Това си наистина ти- Кубрат Веков Пулев! Тренирай за победа и направи мача на своя живот, Брадъре! Всичко друго е след това, Сър! Л.П. Пловдив

Стига пуска слуз :) На сека манжа слуз.Почини , излез навън, времето е хубаво...