Клубове от Англия с интерес към Стойчо Стоев

Клубовете от Чемпиъншип "Брайтън" и "Ипсуич" са на път да изпреварят "Лудогорец" за подписа на треньора Стойчо Стоев.

Обратно в новината

Коментари - Клубове от Англия с интерес към Стойчо Стоев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Догодина финал на Шампионска лига: Лудогорец срещу Монако

Не позна, Левски - ЦСКА ще е.

Това ще да е финала на чалга надиграването в Син Сити. :-)

Мисля, че това са платени репортажи на Домусчийката, като по този начин иска да си вдигне малко реномето на отборчето. Много ясно, че никой не иска да купува българско треньор в Англия!!!! Как изобщо си го представяте това да стане!? Те имат цяла армия треньори с класата да водят на най-елитните отбори в света и да правят еврошампиони на килограм, ще искат нашия Стойо. Него преди една година никой не го знаеше, че го има на тоя свят, сега англичаните ще го купят? А и да отиде там, с този своя срамежливия манталитет, ще го смачкат като стой да гледай. Те тука у нас го мачкат на поразия, ама хайде!

Ок прав си. Ама я ми кажи в Чемпианшип кой са големите трньори? И я ми кажи кой са пък толкова големите английски треньори? Мартинес кой го знаеше? Мартинес кои отбори е водел до сега? Имам и други примери, но трньорството си е дарба. Не знам Стоев става ли за там или не, може би не, но не говори тала преднамерено и комплексирано.

Как кой го знаеше, не беше ли треньор на гранда Уигън, известен в целия свят с огромното си майсторсво да избегне изпадането в последния мач?

Браво!

Ша го изследват за олигофрения в Кембридж.

Явно си минал през тези изследвания!Много си запознат виждам.....

Да минал съм и правя аз изследванията.За българи се плаща с кора яйца от Делиормана.