Ивайло Петев не иска и да чуе за ”Левски”

"АПОЕЛ Никозия" е започнал атака за привличането на Ивайло Петев, съобщи ТопСпорт. Запознати до Петев твърдят, че българинът не иска и да чуе за "Левски".

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Петев не иска и да чуе за ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АбсЕлютно си прав.

За да се интересуваш от български футбол в момента, трябва да си пълен идиот.

Подкрепям го! Сега пройдохите, които го съблякоха да дадат обяснение за ситуацията в клуба вместо да изискват такова!!!

Руиз

Браво, Петев! Имаш достойнство. За разлика от г-н Георги Иванов-Гонзо ,когото натириха като парцал, помня обиденото му изражение на лицето и сега, ни лук ял, ни лук мирисал, връща се в Левски.

парите не миришат...

Хахахаха 3 пъти повече????? Няма капка истина в това, заплатата му в Апоел ако отиде ще е най много 7000 евро.....

браво петев! никога при гадните левскари! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като го събличаха се смяха,сега плачат да се върне.

така е с простите българи. феновете от сектор б (нямам в предвид всилки левскари, а само лумпените от б сектор) са даже с няколко нива надолу...

Я да се напъне редактора и пооправи грешките в статията - АПОЕЛ е от Никозия, а АПОЛОН е другия отбор от Лимасол. Т.е. или не е Апоел или не е Лимасол. А Петев в Левски - по-скоро Г.Иванов ще видим в Кукленото шоу, като Гонзо

Петев е добър млад български треньор и нормален човек с нормална реакция,предпочита да работи облечен,показва,че не е футболна магистралка

да. а представи си колко тъпи са в левски, да си помослят дори да му отправят предложение... малемалемале...

Да не е луд човека да се фаща с говеда, Той , ако искаше, щеше да се занимава с живодновъдство.

Ама много ти отива чалмата! Просто ти е страхотна тази снимка!

Ти "докторе" не правиш разлика между чалма и фес, сигурно така и лекуваш - без да правиш разлика между глава и гъз. Бахти му и мутантите дет са се развъдили.

Нека Наско Сираков да стане треньор на Левски, след като допусна вчерашни келеши да се отнесат така с Петев. Позорът беше за Сираков, а не за Петев!

Много сте прав! Това беше голям резил за леСки, че не излязоха с адекватни действия срещу хулиганите!!!

В обора се чува тихо мучене. Говедата, заровени в лайната си, подготвят нови далавери, опипват почвата със съдии, с БФС и с далавери да изплуват от Гейрена и да си купят шампионска титла догодина, или пък да играят в Европа. Докога ще търпим този нелеп отбор, който, без да се свени, е присвоил името на националния ни герой? Крайно време е да се отнеме правото на говедата да използват името на Левски - това е кощунство.

A ti gledai kak sasho apasho shte vi sasipe za poreden pat

Най-добре да преименоват отбора на ФъКъ "Бай Ганю- Подуене"

Vitomir

Аз съм Левскар, но и аз не искам да чувам за Левски. Всичко, винаги се е правило да се изперат едни пари, а никога в интерес на клуба. Като започнеш с назначаването на тренъори, футболисти, ремонт на стадион.......... Всичко тръгна надолу след разбиването на тандема Сираков-Стоилов. Петев да не е луд да дойде в Левски. Не случайно никой не иска да идва :) Помислете защо ?

Гонзо почваме да ти броим глупостите - това беше първата и то при положение ,че идва от нищото,дори е невъзможна но я направи.

Петев ще падне в очите на всички фенове в България,ако приеме.Все едно и да натрие мутрите на "стриптизьорите",те няма да разберат,а и да постигне някакви успехи ще омаловажат приноса му с наличието на Гонзо,стогодишните традиции и пр.От никъде не е + за него.Желанието на Левски да го вземе е най доброто отсрамване за него и до тук.

Гонзо или му е къса паметта или е луд. Как изобщо и през акъла му минава тази тема след това долно отношение на сините фенове към този доказал се добър треньор какъвто е Ивайло Петев. Боже Господи, какви хора го управляват и подържат този така велик клубЛевски - София!!! Срам, ама много голям срам.

не му е къса паметта, ами е просто глупавичък... за гонзо говоря:-)

ЕЕЕЕ пичове не пишете глупости по адрес на Гунди.Той наистина беше феноменален футболис за времето си.А вие които не сте го гледали по терените на България и Европа по добре си мълчете.Аз го помня още от Ботев Пловдив когато играеше с Илиев Костов Дерменджиев и Попов.това нападение беше най доброто на България

Ако Петев е решил да сменя професията от треньор на стриптизьор да заповяда на Герена. Организираме ускорени курсове.

ми да! той и гонзо се съблече само по слипове, ако помните? в лески (левски е велик българин и не заслужава да бъде пцуен!) явно сте добри в стриптийза?!?:-)

В крайна сметка наистина е жалко клуб с толкова години зад гърба си единствения по-известен играч да им е Гунди. И той с доста спорни качества и съмнително прехвален и то само то феновете на левски.

Виж сега глупав цесекар.От баща си знам,който не е левскар/аз също/,че на времето стадионите в провинцията са се пълнели заради футболисти като Гунди,Цанев,Якимов(ЦСКА), Хр.Бонев и Дерменджиев.Над всички Гунди се е откроявал с техника и постоянна форма.Да говориш приказки ,че публиката на Левски създава митове е все едно след 30 год.някой ограничен като теб,да напише че Христо Стоичков е бил футболист със съмнителни качества.Злобата си е злоба,но ставаш за смях.

Естествено, Петев е треньор с качества - досега нито един треньор или футболист с качества не е проявил интерес към подуянският гранд ! Там се ценят пияници (които като гунди убиват по трима човека, или като гугутката - "само" двама) и мошенници (като батков, сираков, михайлов), които да уреждат мачовете на сините балерини с рушвети и заплахи ! Кога уефски е имал някакви футболни успехи, та ще представлява интерес за талантливите треньори ?

нали си знаеш че си едно просто червено прасе

Юзеире, бас държа, че пишеш нейде от Сърбия! Заради наводненията си изпълзял от дупката си.

е, тук вече много прекали. аз съм чорбар, но ще ида на мача с лацио. от уважение към врага (дръж приятелите си близко до себе си, а враговете - още по-близко)... ти user, за разлика от мен, си доста тъпо парче...