”Газпром” влиза в ”Левски” до два месеца

Президентът на "Левски" Тодор Батков обяви, че очаква в най-скоро време положително развитие в преговорите с "Газпром" за спонсорство.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” влиза в ”Левски” до два месеца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски е свобода, а Газпром са поробители!

"Газпром" ще влезе в лефски, ама изотзадзе... не знам дали още има олигофрени, които да вярват на тая простотия... :)))))))

Днес Маккейн отложи идването на Газпром с няколко години. Не се надявайте на думите на бай Ганьо.

Батков, Левски ще тръгне напред само в два случая: Или ти го напускаш или ми връщаш това което ми принадлежи! Направи си анализ какво си придобил когато Левски тръгна на долу и ако не знаеш кой съм аз ... Загубите ти ще са по големи за да си сигурен че си изпълнил 2рото условие

Спортинг Лисабон заведе две дела срещу сините за 25 милиона и 6 милиона евро Желю СТАНКОВ Левски се стяга за тежка юридическа битка, която на практика поставя бъдещето на клуба в този му вид на карта. Става дума за следното: Спортинг Лисабон съди Левски за 25 (двайсет и пет) милиона евро заради Валери Божинов. Бумагите вече са в офиса на сините. Папката е над 70 страници и детайлите са събирани и оформяни в разстояние на няколко месеца. В последните часове с въпроса е запознат и Иво Ивков, който често защитава Левски и други български клубове пред ФИФА по различни спорни казуси. Синът на легендата Кирил Ивков често е наеман и от треньори и футболисти за различни спорове с работодатели. Сега обаче ситуацията е съвсем различна и на много високо ниво. Отделно от тази сума португалския клуб има претенции за още 6 милиона евро, които според иска трябва да се платят солидарно от самия Валери Божинов и ФК Левски. Но тъй като на практика футболистът може да изпразни банковите си сметки и с тях да захрани акаунт на друг човек, за да остане нарочно без пари, синият клуб няма как да направи подобни транзакции и ще трябва да се натовари изцяло и с тези 6 милиона евро. Така при лош завършек на делото Батков и екипът му ще трябва да платят на Спортинг през арбитъра ФИФА сумарно 31 милиона евро. Според хора от екипа на Иво Ивков шансовете на Левски, грубо казано, са 50 на 50, но в световната централа имат предвид, че българският клуб не е коректен платец към клубове, играчи, треньори и други партньори, а и наскоро е бил глобен с 200 хиляди евро заради неспазване на финансов феърплей. Още преди Валери Божинов да подпише с Левски, синият клуб е бил предупреждаван от специалисти по спортно право, че е много вероятно занапред да се появят огромни финансови проблеми заради погазване на правилата на ФИФА. Не е ясно сега иберийците как точно са формулирали иска си и как са фиксирали двете суми 25 и 6 милиона евро, или общо около 60 милиона лева.

А съгласувано ли е с ЕС "влизането" на Газпром в "Левски"? Спазени ли са условията на европейското законодателство? И не ми пробутвайте аналогии с Челси ...

Няма да е с Челси, ще ти "пробутам" аналогия с "Шалке" (така Меркел ще ни разбере).

Абе този прав ли спи?

Бога ми 100 години стигат.

Не обиждайте Батков, като го сравнявате с Тиквата. Тиквата е злонамерен и злобен. Всичко, което казва е добро. Левски през 2015год. ще играе в евротурнирите, но и да пропусне една година не е толкова важно. "Газпром" е богата фирма и спонсорство от тях е мечта за всеки. Не съм убеден, че много пари трябва да се харчат за стадиона. Важно е в отбора да играят много българи и да е страшен за съперниците.

TIREX

абе каквото и д а плюете по времето на Батков Никой друг отбор не игра в Шампионската останалото са опити да се "открадне " Левски и съсипе в полза на друг.

Да живее ДС и Цола Драгойчева - основа на отбора Левски

путьо, Левски е радостта на народа, не го бъркай с ЦСКА

Левски беше ведомствения отбор на МВР и ДС в годините на комунизма. И няма как отбора на най-големия репресивен орган да е отбор на народа. И не знам как след падането на комунизма отбора на МВР стана изведнъж най-големия стожер на Демокрацията и много хора повярваха на тази чудна приказка.

60 млн за Спортинг от говедата Отборът на ДС и на Боко Тиквата е в тотален фалит Хахаха - фалитът наЛевски е неизбежен

На теб ясно ли ти е какво е ДС и на кого е било. Вместо да пишеш ГЛУПОСТИ, ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ. И ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТЕШ ГО НАПИШИ ОТНОВО.