Кобрата иска Кличко да бъде тестван за допинг

Кубрат Пулев поиска Световния шампион в тежка категория Владимир Кличко да бъде тестван за допинг в тренировъчни условия преди мача помежду им, съобщи ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата иска Кличко да бъде тестван за допинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо защитавай го брат ти е , ама действителноста е друга и я знаеш много добре че се усери бе човек

"Станко", "balak", "Фен"/да не се бърка с "фен"/ Гризач, тук номерата ти няма да минат, напротив ще накараш повече хора да се замислят, че има нещо гнило и води към миша дупка. Плюеш без повод Кубрат само да дразниш четящите за 1ви път и тайно се надяваш все повече хора да си кажат: "какъв злобар е българина", както забелязваш все повече хора те надушват и ти сипват да ядеш, вредна, нелицеприятна, безмислена, безпомощна мишко.

ТОЯ ГО ХВАНА ШУБЕТО ...

" дрон за гризачи "под тоя ник ако не се крие брат му Тервел асан ми кажи гледах го в брадъра и му разпознах манталитета 99% сигура

деер

Оплачи се на американския посланик....

Кобра, чакаме да го разбиеш този!!! От сега изстудявам шампанското, от скъпото... Успех!!!!!!!!!!!

Кобрата да вземе да потренира малко и да си затвори устата, защото така или иначе ще яде много бой!

Ъъъъъъъъъъррррррррр гризач детектед! Пухльо, колко пъти да те подсещам да не оакваш темата? И стига имитира другите, напиши си гордо с големи букви "МИШКА" и църкай тогава. Да не ти плащат специален бонус, когато се изхождаш по темите с Кубрат!

Ти какъв си, някой на който Кубрат плаща жълти стотинки, за да му чисти мутраджиския имидж по интернет. Лакей? Клакьор?

6 или 11 септември? Мислете като преписвате!!!

Тези кога ще се степат, че ми омръзна само да се заканват.

Na 11 ili na 6 Sept e ma4at ne razbrah? Gore pi6e edno, dolu drugo.

Основният арсенал на Кличко в мача с Кубрат могат да бъдат единствено мръсните номера преди мача и по време на мача. Да си припомним само как рефера на ринга в мача Томпсън-Пулев беше американец, както и поне един от страничните съдии. Ако Томпсън имаше и 1%шанс, те нямаше да се поколебаят. Кличко са мафиози, за които скруполи не съществуват.

"...Кличко са мафиози, за които скруполи не съществуват. " Да не забравяме, че освен мафиоз :), Пичко е и голям танцьор на танго на ринга...

Съмнявам се, че в този мач ще остави тангото и ще наблегне на брейка. Особено на онези номера с главата на пода и краката се въртят като хеликоптер. Кобрата е способен чудесно да му партнира за това. Ще бъде чудна гледка. Само Кубрат трябва да се пази Кличко да не го нокаутира с краката си, че са му много голям номер.

Ха, добър ден! Сетихте се накрая да поискате тест, не че някой ще го направи коректно, но все пак е нещо. Рано или късно трябва да се поиска тест за допинг, че да стане ясно, как човек на годините на Кличко поддържа подобен обем и качество на мускулната маса. Аз 20 години се занимавам със силови спортове и мога да Ви кажа, че "такова животно нЕма"! Това става само с много стериодои, ама МНОГО!, Дози, които, ако някой лекар ги разбере, ще реши, че този човек е мъртъв отдавна. Е - да, ама - не! Жив е и си защитава титлите и изглежда супер. УСПЕХ КОБРА!

Браво, Кубрат! Само така! На война-като на война!!! Успех, Сър! Л.Петров, Пловдив

Правилно,Кобра.Според мен Кличко взима нещо за тази мускулатура.Кобрата много добре знае и,че Витали по-големият брат е отстранен от олимпийски игри именно заради употреба на допинг.Достатъчно е да се видят перките на Кличко,за да си наясно,че има яко зобене.А и това спортно дълголетие не е само от правилно хранене и лягане в 10 вечерта.

Еднакви условия за всички! Така трябва да бъде!

Коригирайте датити за срещата

Е що?? На мен не ми е удобно на 11 и за това ще го гледам на 6 :))))

Добре е. :-) Разби ме от смях! :-)