В Англия и Франция засипаха Бербо с похвали

Феноменалният гол, който Димитър Бербатов отбеляза срещу колумбийския "Атлетико Хуниор", доведе до куп суперлативи за българина от медиите във Франция и Англия.

Обратно в новината

Коментари - В Англия и Франция засипаха Бербо с похвали | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Какво се е скатавал бе - стана голмайстор на лигата , а през половината време беше на скамейката. Оня тъпак САФ държа голмайстора на лигата на скамейката и загуби загуби титлата. Не е лесно да си тъп. Много ясно ,че като не играе титуляр няма да е в перфектна форма. Руни да не играеше по - добре ?

Колега,много си омешал фактите.Когато Бербатов и Тевес станаха голмайстори на ВЛ,Манчестър Юн бяха шампиони,когато предния сезон Рууни се контузи и Бербатов беше титуляр шампион станаха Челси.Рууни си е пич,и в момента струва не по малко от 30-40 мил паунда,за разлика от свободния агент Бербатов.

На следващата година след като стана голмайстор и МЮ станаха шампиони, САФ го закотви и МЮ загубиха титлата по голова разлика. А, той спокойно можеше да си вкара четиридесет гола, както му беше тръгнало.

Нашто момче си го бива,ако да го имаше "съра" за "бързак". Жив и здрав да е.Да Ни радва и учи децата на най-доброто , от това което показа навсякъде. Прекрасен поглед на разпределител и реализатор.В защита бе добър организатор.Когато трябва и където трябва бе и е за пример на подражание. Готин е. Мечтател и реализатор.Французите имат начини да се отблагодарят на това "крачещо,тичащо и мързеливо на пръв поглед"-училище.

Възтирга към този гол би бил основателен,ако беше на 1/4 финал на световното с екипа на националния отбор или някъде из елиминациите на Шампионска лига,а не срещу 17тия в Колумбия в демонстративен мач или хеттрик срещу алпийски бармани.Не че Митьо не е вкарвал из Леверкузен и Тотнъм шедьоври,но времето му за голям футбол изтече преди години.

Технически и естетически голът не губи стойност, дори и да е на тренировка. Но ти да си туриш редовната лъжица говна в гърнето с мед.

Само да питам: Дйей Гонзу?

Гонзо в го ВКАРВАШЕ в червения бъз ВСЕКИ мач!

къде са сега завистниците да кажат, че голът е случаен или е вкаран лесно? бербатов лесни и случайни голове не е вкарвал. още като играеше в тотнъм, един англичанин, стар фен на отбора ми каза: той е футболист от друга планета. не съм видял английски коментатор да го критикува и обратното - няма коментатор, който да не го е оценил. и всичко това като се има впредвид, че най- известните коментатори са бивши световно известни футболисти - гари линекер, алан шиера.

НЕКА ПОГЛЕДАТ И ТЕЗИ , ДЕТО ГО КРИТИКУВАТ , ЧЕ НЕ ТИЧА ... ДА , ТОЙ НЕ ТИЧА БЕЗЦЕЛНО ПО ТЕРЕНА , НО ВИДЯХТЕ ЛИ ПРИ ТОЗИ ГОЛ , КАКЪВ СПРИНТ НАПРАВИ ЗА ДА СЕ ПЛАСИРА МАКСИМАЛНО ДОБРЕ ???

"алан шиера" - Стиви, кой е тоя? Да не шари нещо или ти си оплете езика след втората БИРбатофка ;) . А бе май Шиърър ще да е!

Se taia

Ееее, не мога да повярвам, няма един трол тук дето да коментира как Бербатов бил калпав играч и видиш ли, тук на късмет е вкарал гола. Доживях... Имало свестни хора тук

Малко си избързал - ей го е горе, "национал"ът се изходил, че да ама голът бил не бил на световно първенство, ами само на международен турнир.

a sega 4i4o Aleks 6te napi6e nova avtobiografia... davai Berba ti si 4udo v futbola!

Абсолютно гениален! Къде сте вие, гнусни усти, да плюете пак по Бербатов? Пак ли гола е случаен? Пак ли е чист късмет? Пак ли Бербатов се тътри по терена и нищо не върши? Заради такива като вас той се отказа от нацияоналния отбор!

Напълно случаен гол, каквито са и повечето му голове. Имаше един такъв пак "гениален гол" наскоро, където ясно се виждаше погледа му, че искаше да подаде, а така нескопосано я ритна, че изненада вратаря и стана гол.

Мани, много го хвалят, ама е като дефлектор за топки. Иначе гола беше след трудно отиграване - да хубав е, ама чак за гениалност - аре по-полека!

АМИ, ТОВА Е! КОЙТО СИ Е НА МЯСТО И Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ-ТАКА ИГРАЕ! А, АНГЛИЧАНИТЕ-ДА ДУХАТ СУПАТА!! НАЛИ, ЛОШ БИ, НЕ СТАВАЛ ВЕЧЕ, АА!!?!? НЕКА СЕ ПУКАТ ОТ ЯД, ЧЕ ГО ЗАГУБИХА!! ХАК ИМ Е!!

Фъргюсън, гледай и си вади бележки за новата си книга, която да кръстиш -- "Къде сбърках"

Абе и двамата (Съра и Бербатов) сбъркаха. Жалко, че най-добрите му години във футбола минаха измъчено и в унижения. Бербатов се подценяваше и стягаше в МЮ, а САФ, който до време очакваше, може би, прекалено много, после в разочарованието си се изгаври с него.

И все пак ако най-хубавите му години както казваш бяха все като титуляр, можеше да ги няма тези му години. Според мен заради борбата за титулярно място в МЮ, той стана още по-добър от когато и да било. Велик играч!

Е то е ясно къде сбърка Фергюсън-че се набута с една торба пари за стока менте,купуваш за 35мил евра-продаваш за 1мил евро след време,другото е ала-бала.

е няма такъв гол :), Бербатов си е велик и ще остави дълбока следа във футбола.

Дори съперниците се радваха на гола - рядко е да се види такова попадение, пък и да е в собствената врата... :)

Все пак е контрола, но да - прави впечатление че един играч се усмихва след гола.