Владо Николов се завръща в националния отбор

Владимир Николов се завръща в националния отбор по волейбол като състезател, съобщава телевизия NEWS7.

Обратно в новината

Коментари - Владо Николов се завръща в националния отбор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо, но тази новина не ми вдъхва оптимизъм. Владо е добър волейболист, но само толкова. Този пост в годините е бил един от най-силните за отбора. Сега: Соколов - абсолютен регрес; Йорданов - аут, дали контузен или обиден от постоянното му, незаслужено пренебрекване; другите са само пълнеж. За съжаление няма откъде да се компенсира, единствените ни прилични други постове са центровете. Още нещо. Преди няколко години, когото Стойчев искаше да доведе Хуанторена и Рафаел, а с това с тях ставахме топ фаворит за всяко състезание, точно Николов беше проводникът на интересите на Лазаров в отбора, това да не се случи. В резултат - тотални аутсайдери в Световната купа и много въпросителни, какво ни чака на световното.

Кой щял да доведе??? Нали знаете, че те първо трябва да имат българско гражданство за да се състезават за национала!

Айде поредната глупост на гениите от федерацията, хората си подмладяват отборите,ние събираме пенсиите,защото са "наши" момчета и ще потушават брожението срещу шефовете като инженерина. Вижте отбора на САЩ и сравнете с нашия, поредната тъпотия на идиотите от федерацията! Имаме 3-ма диагонала,ще вземат и Владо, за какъв чеп??

деер

Любо Ганев е следващият.....

А и само Владо има един много специфичен тежък удар при сервиз който е много труден за противниковия отбор. Ако сте забелязали всички наши играчи бият топката на сервиз с права ръка, "изпържват" дланта и топката лети директно направо. Докато при сервиза на Владо, топката не лети под прав ъгъл, а с гънка като дъга, пада рязко на долу без да се върти като пирон. Много тежък за противника удар. Ако не е ас, поне им разбива посрещането, което е много важно.

При този удар, дланта трябва да е стегната. Специалитет ми беше на училищните първенства. Изненадва противника, топката наистина пада малко по-рязко.

Браво Владо! Има още какво да дадеш на националния, а и все още си клубен състезател. т.е. във форма си. При положение че има играчи в Бразилия, Италия, Русия които са на по над 38 години и са твърди титуляри без които не могат все още да се разделят треньорите, смятай.... Ти си само на 36, имаш поне 4 години игра на топ ниво, рано се отказа, затова се радвам че се връщаш! Ние като малка държава с малко население е недопустимо топ играчите ни да се пенсионирват толкова рано. Ето че в големите държави които изредих играчите им играят до около 40г и отгоре, не си позволяват да се откажат от опитните, а ние с малкото население да го правим е недопустимо

И Любо Ганев да върнат!

Любо да го вкарват само за сервизите,че момчетата са нещо много зле в това упражнение.Няма да забравя как,преди години в зала "Христо Ботев",Любо счупи стол с негов сервиз.

Изглежда ми като отчаян ход да "спасят" отбора... Нали се беше "пенсионирал" вече? Що пак се връща? Смешник. Помня какви глупости изрече срещу Казийски и Радо Стойчев, когато напуснаха отбора... Ха сега да го видим какви ще ги свърши в отбора...