Гришо се отказа от турнира във Вашингтон

Григор Димитров се отказа от участие на турнира по тенис във Вашингтон заради вирусно заболяване и инфекция на синусите.

Обратно в новината

Коментари - Гришо се отказа от турнира във Вашингтон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любимата е засякла няколко красавици да му изпращат голи снимки и вече ще ходи на турнири "само семейно".; На практика това означава, че ще участва само на Мастерсите и Шлемовете. Може да очакваме скоро да му направи предложение за брак.

Ехх, вече бях купил бирата и бирените пръчици ... Дано се оправи по-скоро, напоследък прави много интересни за гледане мачове понеже започва вече по шампионски мачовете - малко по-слабо.

Не знам, какви са причините, но това е един напълно излишен турнир за Григор. Той има достатъчно точки от по-слабите турнири. Сега цел трябва да му бъдат най-силните, където точките му са по-малко. Пред стоят три такива последователни турнира. Носят се слухове, че някой от топ играчите няма да участват в тях, пак по вирусни или женски причини. Да играе пет седмици на високо ниво е много. Съвсем правилно решение.

Logan

с награден фонд 1 650 000 $ ич не ми се струва малък и ненужен турнир. Още повече миналата година по това време беше зле и сега щеше да натрупа доста точки. Жалко че го пропуска

Миналата година взе 90 точки и достигна до четвърт финал.

млакваите хеитарчета,не може ли човек да се разболее пожелавам на гришо барзо оздравяване! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко.

Лош късмет - дано оздравее бързо! И да внимава с медикаментите, че никой няма да му прости допинг скандал, а и е в най-добрите си за тенис години

Ако Маша участва, значи историите им са съмнителни...

Да ти имам кекавата жена. Аз боледувам 5 пъти годишно. Жена ми - веднъж на 5 години... :)

Брех! А сега КОЙ ще се грижи за душевния комфорт на стадото?

Важното е, че ти си над тези работи.

Важно за кого? За самия мен - да. Просто изразявам загриженост за останалите, понеже живеем в едно общество и не може да си обръщаме гръб за щяло и нещяло.