Дженингс: Пулев няма шансове срещу Кличко

Американският боксьор в тежка категория Брайънт Дженингс очаква Владимир Кличко да победи с лекота Кубрат Пулев на 6 септември в Хамбург.

Обратно в новината

Коментари - Дженингс: Пулев няма шансове срещу Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат има шанс срещу Кличко, защото много прилича на Кори Сандърс - не блести с особена техника, но пък носи много на бой и има изненадващ здрав удар. Преди години Кличко подцени Кори Сандърс и беше позорно нокалтиран във втория рунд. Но сегашният Кличко вече не подценява никого, смного повече опит и много по-внимателен и предпазлив в сравнение с по-младите си изяви. Нрудно ще му буде на Кубрат. Пожелавам му успех и да зарадва всички българи. Личната ми прогноза е, че ще загуби по точки.

Единствения шанс на Пулев е да започна боя както правеше Тайсън -бурно,агресивно начало с опит за нокаут.Ако не успее атлетичния и по-висок Кличко ще го размаже.За съжаление шансовете на нашето момче са нищожни.

Пичове, много искам нашето момче да размаже хохола... Но. Обърнете внимание доколкото е видно на снимката на височината и съответно на дължината на ръцете. Ца съжаление, Кубрат няма шанс...Или поне няма много шансове. Мнението е все пак на аматьор боксьор.

Много му здраве на американския боксьор- Джегинс. Той няма загуба, но отказа в последния момент да боксира срещу Кубрат? Нека да говорим след мача на 6ти септември, мистър Джегинс....и тренирай повече?

Вие сте господин Пулев,направете го внимателнно последователно ,както энаете търпеливо,вие энаете и можете,победа

Гледал съм последните 10 мача на Пулев и той крие какво може точно за този мач. Ще видите, че Кубрат ще покаже нови удари и поведение пазено тайно само и единствено за този мач.

И аз имам същите наблюдения - срещу Устинов и Томпсън рече да се поразиграе по едно време, но от ъгъла, ама веднага му креснаха и той се закова.

какви наблюдения бе в кой рунд , кога да не сте сънували нещо или сте некакви специалисти ли квоо ???

На снимката Пулев какъв е смешен до Кличко с пет пояса.

Срещу 5те пояса на Кличко, нашият може само да се опули.

Обяснявам ви нагледно. Сравнете на снимката малката стъклена брадичка на Кличко с мощната долна челюст на Кобрата. Такива са и шансовете на двамата в този двубой.

Това да не ти е състезание по надяждане с бургерси.

Едно дето показа, че и хабер си нямаш от бокс, друго, че "никът" ти е в пълно съответствие с мисленето, трето, че като всеки безнадежден тъпанар не ти липсва самочувствие да вземаш отношение по всякакви теми.

Да се чуди тогава човек що толкова бяга Кличко, чак като нямаше вече накъде ще се състои мача - явно самия той знае, че има голям шанс кобрат да му надуе тъпата кратуна

Кубрат му е бил спаринг партньор. И двамата знаят много добре за какво става дума.

реалността е съвсем друга , и ще я видите , дори плачевна за кобрата

Ще видим кой ще види.

Само не разбрах,защо всеки който не харесва Пулев или не дай боже вижда резонната победа на Кличко е заливан яко с минуси...Много станахме разбирачите на тема бокс напоследнък...

Много станахте.

Бе то и Григор Димитров нямаше шансове срещу Мъри,ама го размаза 3 на 0 сета,и то като защитаващ титлата си шампион на домашния му турнир от ГШ,после и срещу Джоката нямахме шансове,ама аха аха още малко късмет в тайбрека на четвъртия сет и не се знаеше след това работите накъде ще идат.Така,че Кобрата да излиза на ринга и да си играе неговата игра!Велики са ни момчетата,могат да победят всеки!

Само лаик може да сравнява спорт като тениса с бокса,аре сега включи и дебилите от явлението Лудогорец и цирка ще е пълен.Аре вейте си знаменцата и не се изказвайте неподготвени.Димитров и Мъри нямат нищо общо с приматите Кубрат и Кличко.

Ей yмник некадърен, ти явно въобще не си запознат с бокса. Това е спорт, който освен отлична физ подоготовка изисква огромна концентрация и акъл. Помисли малко, целта е да удариш, но да не бъдеш ударен.....вдяваш ли колко добре трябва да си подготвен стратегически, за да победиш.?Почети малко за спорта преди мача и може да ти проблесне.

Абе ти в ред ли си бе , Кличко да бяга от Пулев , аре гледай мача и после пиши глупости . Шест рунда ще го шамаросва Кличко и седмия ще го опъне на ринга да го измери колко е висок !

Станьо от кве селу си ва галфоне

От София съм си бе , тъпунгер

Пулев така ще го бие, че направо ще го пенсионира. Няма и да помисли, Кличко, за реванш. Не само ще го бие, ами ще го направи смешен. Който не е гледал мача Кубрат-Устинов, да го гледа. Така ще протече и мача с Кличко. Устинов има същия дървен стил и е по-висок, и по-тежък от Кличко. А, залагат срещу Кубрат българофобските мекерета от сороските НПО-та. Обаче, ще изпукат от яд след мача.

Прав си.. .това добиче Устинов изглежда доста по-голям ,но и голям бой яде.

Путиноидните путаранковци също ще изпукат от яд, както изпукват на всеки български успех.

Доста си объркан, за да кажеш, че "путиноидите" ще са недоволни при загуба на Кличко. Или толкова ти си можеш. Може да не е спешно, но що не посетиш някой колега. Така да си поговорите. Може да имаш полза.

Не разбирам много от бокс, само стискам палци на нашето момче. Все пак изумявам, като прочета как някакви клоуни с по 1-2 мача (ако не броим кварталните) имат нахалството да коментират спортисти от ранга на Кубрат. Смешно е още, че има и журналя които да ги тиражират.

И аз не разбирам от бокс, и още по малко разбирам кое е нашето момче, но ще стискам палци за Кличко.

Смешник!

Стършел

... палците ... на краката :)))

Кличко има едно единствено преимущество- ДОПИНГ-а. Зобе здраво,защото сам решава, кога да си пуска проби и дали. Ако, Пулев при това положение го бие, то блядта Чичко Кличко- да минава към политиката, като брат си!

Още две предимства - реферът на ринга и съдиите извън ринга. И още едно - ако успее хазарската мафия да сложи нещо в храната и напитките на Кубрат.

Че малко ли е?

Аман от умници, които бягат от мачове и смятат че и Кобрата е като тях. И с кво точно Кличко превъзхожда нашия за д аправят такива заключения?

И да падне пак ще изкара кинти да живее охолно до края на живота си.Все едно нашите футболисти да паднат от Бразилия на финала на световното. Супер!

И с какво точно ще ти донесе пари ако паднеш от Резилия? Това не е ли един отбор дето всички европейци, които го хванат го порят безпардонно?

абе вие не проверявате ли малко информацията преди да я цопнетете тука??? тоя е водопроводчик! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А въпросният Браян Дженингс претендент точно на коя точно организация е или той е коментатор.Аз пък мога да кажа че Дженингс ако се боксира с Кличко ще загуби без никакво съмнение.

То и в Дядо Коледа вярват,но да си мислиш,че боксовите мачове се решават само на ринга...

Пулев СМАЖИГО!

Каква е тази дума "смажиго"? Ти най-добре "научиго".

Смазана дума. Хвърлен камък. Мене ме изкефи. Хем и с главни букви. Все едно верижна катастрофа. Така ще бъде и с Кличко - все едно го е помела цистерна на магистралата, както си е свиркал в бентлито.

после коментира. Ми да се беше боксирал вместо да приказва, но е вярно, че от приказки по-малко боли главата.

Нека да бие Пулев и хейтърите да се наакат от яд

Пулев ще загуби от Кличко!

Пулев носи много на бой и ако понесе началните рундове има шанс да изкара цял мач. Разбира се за победа ще му трябва много повече от това а Кличко е хитър и коварен, умее да се пази.

очаквам тази среща. Още от сега умирам от смях, не защото Пулев лош е, а защото не си знае с какви възможности разполага, НО СЕ ПЕРЧИ.

слагат минуси. Ало тук става дума за СПОРТ А НЕ РЕЗВЯВАНЕ НА БАЙРЯК!

Ти българин ли си бе бате?

Български гражданин, на хранилка към БХК.

Бате, българи сме , но както всяка болест има симтоми така и тука .. Замислял ли си се защо американците не изкарват сериозен претендент за световна титла ? Надли няма хора или не могат . Тук има много политика. Кобрата играе бокс подобен на Кличко. Няма как с такъв бокс да го бие , оня го може повече този бокс, по-висок е и е МНОГО ПООПИТЕН. За да спечели Кубрат, трябва да го смаже, да е класа над него, което вече е трудно. Ако си гледал мача на Кличко срещу Поветкин в Москва трябва да мислиш по-трезво. Поветкин е отказвал поне 3 пъти Кубрат като аматьор. Даже и сега е вероятно да бие Кубрат. Много ще се радвам Кубрат да стане световен шампион, но фактите говорят за предимство за Кличко.

кличко ще остави само кафява диря след мача с кубрат