Димитренко: Мачът на Кличко с Пулев ще е скучен

Професионалният боксьор Александър Димитренко още не може да прости на Кубрат Пулев, че го нокаутира през 2012 г. и стана европейски шампион в тежка категория.

Обратно в новината

Коментари - Димитренко: Мачът на Кличко с Пулев ще е скучен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го духате боклуцииии

абе много хвалене пак - ама да не стане тръгнаха аслани, а се върнаха ... Кубрат е добър, ама ония е доста силен - стига фукня - да видим кой кого. Кубрат като си спомням в Пекин 2008 как тъпо загуби последния си мач преди финала ... дано и сега не прави тъпотии.

Еееее... Кобрата, да му беше платил на ТОА /дето го просна/, нямаше да има по-добра заблуза преди мача: "...Пулев не е нападателен боксьор и не е опасен за Владимир" - заключи Димитренко в интервю..." Дано, Кличко да прочете това - па да вземе да се отпусне /имам предвид - на пода на тепиха в нокаут/!!! Успех!

на крив к вълната му пречи

Кубрат си създаде план за атака на титлите още след като направи 15тата си победа на профи ринга. От тогава той е сдържан и търпелив, а това беше достатъчно за да победи всички до сега. Във всички мачове се вижда един момент, в който ПУлев може да умъртви когото и да било, но той не го прави и не показва как той това може да го прави. Пази го за Кличко, и това е еинствения шанс да го бие, като крие техника и удари години наред !

Дирът, този коментар си го служи някъде в рамка, за да вдянете най-накрая. Хейтърите да го препрочитат бааавно и внимателно на срички, за да го осмислят.

Не нападал ама те е нокаутирал.А какво ли щеше да стане и ако те нападаше- щеше да ти навре главата в гъза?

Браво! Хубава снимка сте подбрали от мача, който Кубрат спечели!