Дерменджиев: Мачът в София ще е различен

Старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев обяви, че "Стяуа" все още е преодолим отбор, независимо, че румънците победиха с 1:0.

Обратно в новината

Коментари - Дерменджиев: Мачът в София ще е различен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

т моя гледна точка Лудогорец можеше да завърши наравно,но грешката на национала Дяков,с нескопосаното си изчистване с глава на топката даде възможност за тази последна и голова атака на Стяуа.Не знам на какво ги учат,но едно елементарно укротяване на топката на гърди и последвало силно изритване,щеше да им спести това поражение.

треньора - не играхме лошо, но е добре, че не паднахме с 2:0. Вярно е, че Стяуа изигра отличен мач - добри са, особенно в атака. Не ни позволиха да си играем играта. Почти нямахме положения за гол. Дано не го повторят в София. Успех на Лудогорец - най-добрия български отбор, играещ добър и модерен европейски футбол. 00

Зелените в атака,по-добри сте!!!! Green GOOOOO , GOOOOOO,GOOOO!!!!!!!

ще е разлочен само да не ти е последен :)

Злобата на човека е велик двигател за самоунищожението му. Само стадиона на Стяуа не можем да го да го имаме в близките 20-30години. Нормално е да играят и по-добър футбол от нашия. Но Лудогорец се представи на ниво и не е необходимо да напомням от какви отбори отпаднаха наши кандидати за еврошампионатите. Така, че замълчете и отдайте заслуженото на тима от Разград. Да им пожелаем успех.

Аре припомни,че ние не помним-Динамо Киев,Галатасарай,Бешикташ,Тампере,Бате Борисов,Ливърпул,Брюж,Висла,Видзев,Дебрецен са били Левски,ЦСКА,Литекс,Локо Пд,а Лудогорец ги треснаха Динамо Загреб,Базел и Стяуа-голяма разлика,нали

Мачът в София ще е различен вместо 1:0 Стяуа ще победи с 2:0. Не спирам да се радвам след вчера, дано турците отпаднат другата седмица малко да слезнат на земята. После ще ги порят и в Лига Европа то е ясно.

многоооо си оригинален! ако така си с жените,ще си ходиш ерген дълги години

Точно казано Саше ! :ДДД

Минаха поне 12-13 часа от края на мача,а другарите-журналисти не смеят да изкажат и една критика по адрес на националната кауза.Та тия половината им мачове до сега в турнирите ги губят в последните минути-в Разград с Динамо Загреб,после на реванша в 98мата минута,Слован ги дъни за 2 минути накрая,сега Стяуа,представям си ако Левски или ЦСКА загубеха в Букурещ-то чудото от Антверпен,то Жиняци,всеки платен драскач щеше да е написал по един ферман.Навремето ЦСКА направиха 3-3 със Стяуа и у нас не им го извадиха,че водили с 3-1 и накрая сгънаха.

...само като му слушаш приказките ти е ясно че се бори сс зъби и нокти да се задържи да вземе поне още една заплата... каза още, че "в турнирните мачове съперниците не се надигравали а се надлъгвали..." какво да коментираш тесногръдо профанско мнение... и той тръгна да се надлъгва сс Стяуа за нула на нула...бахти надлъгването... добре че Владо спаси дузпата и накрая изчистиха от голлинията... тоя мяч беше 3 на нула за Стяуа...Къде си тръгнал навън да играеш без генерално да гониш гол, бре.. а той построил играта на"ако стане-добре дошло"... Къде е Домусчиев да го сменя като Стойчо???!!!... тоя треньор трябва да си ходи и да дойде друг за Лига Европа... или да разпродават бардака и да се концентрират на махленските дербита с Левски ЦСКА , Ботев и Литекс... там безспорно са най-добри... миналата година направиха квот можаха... и това си е супер за бг отбор!!!

Дерменджиев беше решил да излезе с тактика "железобетон" - всички отзад и яки шутове напред, ако случайно стане някой гол. Обаче железобетона нещо се пропука накрая.

Руиз

Е, да, трябва да се каже нещо в оправдание, за кураж. Да загубиш с гол две минути преди края на мача е провал на отбора, получил гола. През целия мач играхте несмело. Ако коментирам този мач, то е защото ме боли и ме разочарова. Какво значи, в София ще сме друг отбор? Зависи ли играта на един отбор от това къде играе? Според мен, ако играете в Чикаго, Токио или Мелбърн, Лудогорец трябва да бъде Лудогорец и да показва своята си игра. Разочароващо, Дерменджиев! Просто се отказвам да Ви поздкрепям в София. Нямам нерви, пък и Стяуа знае как да играе, когато води с 1:0.

оставка !!!!

Тоя треньор за нищо нестава - Бай Ганьо. Ще провали Лудогорец. Защо не пусна Бязек и не смени куция кон-Дяков. А Хамза - тоз пък как го избра Тоз треньор за нищо нестава

Със сигурност ще е различен. Тук победата ще е за отбора гост.

...абсолютно... не го искам, но това е доста вероятно...

Тез цървули от делиормана къде са тръгнали с мечката мед да лижат

Мача в София ще е класика,Стяуа ще вкарат гол и тогава отиде коня у ряката,тоя мач с Валенсия и Базел го знаем.