Божинов проведе първа тренировка с ”Уест Хем”

Звездата на "Левски" Валери Божинов мина задължителните медицински тестове в "Уест Хем".

Обратно в новината

Коментари - Божинов проведе първа тренировка с ”Уест Хем” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да го оставим на мира човека. Може пък да му потръгне тогава.

Валерко имаше огромен талант. Той беше обявен за един от най добрите млади футболисти още докато беше в Лече. Но звездоманията и резкия скок в много то пари му изядоха празната глава. От общаващ талант, се превърна в онзи дето има деца от почти всички уроспии и златотърсачки на родният елит.

Валерко трябва да играе някъде където плащат щото в ФК Лесни няма кинти.

Всеки вика "вземи го ти".

Контузията му е в кратуната празна, не е ходил на училище, все нещо да е научил там.

Аз продължавам да не виждам логика - мислех, че само тук се дават и раздават пари за нищо. Колко за шансовете, които сте написали по-долу - не ги заслужава. Бъркаш един, два пъти, но си научаваш урока - не деградираш стремглаво от чиста глупост. Ако това преминаване въпреки се случи - откровено-масивни адмирации към мениджъра му!

Божинов направи много глупости но все пак е български футболист и би трябвало да му пожелаем успех. А колкото до 200-те хиляди в каста на Левски в предишно съобщение се казваше, че има договорка с Гонзо да го пуснат без претенции.

нещастник футболист просто им се чудя на акъла на уест хям как можаха да попаднат на такава ялова звезда, ха-ха скоро ще се осъзнаят

Желая му успех. Дано му провърви на момчето.

божинов проведе първа тренировка с уест хям, а николета проведе първа тренировка с мениджъра. изглежда, че николета ще прави повече пари от скромните 200 хиляди на валери.

Дай Боже най-после да му излезе късмета на това момче, нали и то е нашенче - българче!!! Давай Валерка!!! Не те харесвам, че се занимаваш с тези лигави жени около теб, но действай - да се наложиш като добър футболист!!!

За кога да се налага? Хората на неговите години са на върха на кариерата си и са станали световни звезди, а той...?

Мога да поспоря и доста примери да давам. Има не малко футболисти който в по късен етап отново се доказват.