Кобрата: Клоунът Бригс е постановка на Кличко

Кубрат Пулев заяви, че Шенън Бригс е направил постановка по време на кавгата с Владимир Кличко в ресторант.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата: Клоунът Бригс е постановка на Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат се изправя сам срещу империя. Подобно на Спартак. За да победи, му е нужна подкрепата на всеки един читав българин. Не се поддавайте на българофобски внушения. Пожелайте победата. Повярвайте в победата. Макар, че и самият "финал" вече е немалка победа. Целият свят ще чуе името на малка и разнебитена България. А, дай Бог и да види силата й.

Да не ви отчайвам, но Пулев няма шансове срещу Кличко. И не защото не е по-добър в спортно-техническо, психологически, атлетически и в каквото и да е друго отношение, а защото зад Кличко стоят много по-големи интереси от колкото е боксовата федерация. Преди брат му да стане шампион беше на аудиенция при билдърбъргската група. После веднага стана шампоин. После леко започна да навлиза и в политиката, защитавайки глобалистичните интереси на билдербергите в Украйна. Сега Украйна им е много важна и Кличко ще бъде подкрепен.

Да не те отчайвам, обаче, въпреки, че това, което казваш да е вярно Кубрат има шансове. Навремето така са смятали и за ген. Луков, че няма шансове срещу десетократно повече дивизии на англичани, французи, гърци, сърби... Обаче, не само ги е разбил, но ги е и унищожил. Вярвам, че Кобрата знае историята на ген.Луков. А, ти, ако не я знаеш, се запознай. Има и други такива в българската история.

Дано си прав. Стискаме палци.

пулио не си гледал шанан бригс .....тои за една броика не победи ленах люис......с голяма кошница си трагнал свали малко гарда...ще загубиш

Ти пък не си гледал мача Кубрат - Устинов (по-висок и по-тежък от кличко, със сходен с неговия стил на игра).

Кобрата да внимава какво говори, защото ако загуби мача ще бъде смешно, все едно си търси отсега оправдание. Как досега нито един боксьор с когото се е бил Кличко не е повдигнал този въпрос? Има ли си правила ? Спазва ли ги Владимир ? Тогава за какво са тия бръщолевения ...И нали след мача се провежда задължителен тест, какво го интересува дали е вземал по време на подготовката.Важното е преди мача да не взима.Всичко ще се реши на 6, ако нашият победи , евала, не вярвам Кличко да се оправдава. Ако обаче Кубрат загуби, ще бъде смешно ако тръгне да се оправдава с допинг .Още малко остана и ще се разбере дали нашия има основания за такова голямо самочуствие .

Кубрат обясни в предно интервю, че допинг вземан в подготовката може да се изчисти за проверката след мача. Затова и Кубрат го проверяват преди мача толкова пъти без предупреждение. Иначе не пречеше и него да го проверяват след мача. Хубаво е, когато човек не е запознат с даден въпрос, да го дава по-кротко.

Този мач ще реши всичко - дали пулев ще детронира кличко и ще си запише името си в историята със златни букви или кличко за пореден път ще покаже защо е номер едно толкоз години и пулев ще се завре в миша дупка! С нетърпение очаквам мача!!!

Здравей, Кубрат! Така е в живота навсякъде!? Ти ще докажеш, че дори и при тези обстоятелства си по-мотивирания и по-силния боксьор в двубоя! Успех, Брадъре!!! ЛП, Пловдив

абсолютно е прав Кубрат..... Ама така е, Украинците нали са от "модерните" сега. Та и щом са по-"демократи " от нас..... защо да не му се помогне на кЛИЧКО... позор Дано Кубрат да го прати на пода!

Велик е Кубрат Пулев и България(българските граждани) имаме нужда от такива хора за да вървим напред и в правелната посока!! Кубрат Пулев е номер 1 и заслужено му желая победата!!!

Кличко му личи зе зоби яко ! Прав е Кубрат, мери се с двоен аршин и в профибокса !

А ти по кво позна? Казва ти Кубрат, че не са го тествали така, че няма откъде да се знае зоби или пасе!

Dobromir Dimitrow

Почти всеки човек, оставен без контрол, започва да престъпва правилата. А когато са намесени много пари, както в случая, просто е задължително!!! Ако правиалта са такива, че Кличко да не се проверява за допинг, можеш спокойно да си заложиш главата, че украинецът употребява допинг!!!

Личи си по мускулатурата на Кличко. На тези години, не е нормално да е в такава "форма".