Бербо срещу Фалкао: Кой е по-бърз? (видео)

Димитър Бербатов и съотборниците му се забавляват отлично, ако се съди по видео клип, публикуван тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Бербо срещу Фалкао: Кой е по-бърз? (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пука му на Бербо за вас, храчещи лумпени. Момчето е известно в цял свят, играе в елитен Европейски отбор, получава си достойно парите. Не влиза в интриги, не е герой на жълтите страници, гледа си семейството, носи слава и на България. А на тези, които плюят, им предлагам: ако ви стиска, идете в Манчестър, посетете музея на МЮ, в допълнение, идете и в Музея на футбола - и двата са в града, единият до стадион Олд Трафорд, другият - в центъра на Манчестър. Там ще видите нашето момче, оставило диря не къде да е, а в Родината на футбола. Всичко останало е простотия, която извира от вашите писания.

А, не само "да пляскат с ръце"! Моат и да плюят.

и то не кои да е, а неговите сънародници.

Всеизвестен факт е че Митя ходи по-бързо от колкото тича,навремето на един мач в Англия съдията го надбяга при контраатака на Юнайтед.

Фактът е във видеото. Другото са хейтърски бълнувания.

Хи хииии ,,пак изпръщяха агентите на Бербо и той най-вече абсурдния Емо Данчев.Защо бе Емчо бе ,защо бе Емо ,що ти трябва да задаваш такива риторики бе ? Абе твоя Бербо е несравним бе ,той е светкавица бее ,той е най- бързата мърда като трябва да иде да си вземе заплатата.

Добре си е Бербо - една минута тичане - две торби пари.

Цитат от началото на статията: "Димитър Бербатов и съотборниците му се забавляват отлично, ако се съди по видео клип, публикуван тази сутрин." Всъщност не трябва ли спортът да бъде именно забавление??? Защо го обръщаме на бизнес и война??? И всички губим от това!!! Радамел Фалкао и Димитър Бербатов, и двамата отлични, световно добри и известни футболисти. Нека се състезават, и те, и те другите отбори. Да оценяваме красотата на играта и майсторството на изпълнението!!! Това е, което искам аз, без глупаво съперничество, без войни между фенове! Може би прекалено много искам, голям съм идеалист!? Но не искам да живея в свят без идеали! За спорта, против войните!!!

И в състезанието да участват и Валери Божинов, Джизъса Благо, Ники Михайлов- все безкористни момчета, играещи за слава и красотата от играта, заради майсторството. Ура, другари.

Dobromir Dimitrow

Ха, добра ирония! Относно Божинов - надявам се да е лошите моменти в живота му да са отминали и отново да започне да играе футбол!

++++++....

Най-обичам да мразим.