Божинов се прибира, чака отговор от Англия

Валери Божинов направи последна тренировка с "Уест Хям" и се прибира в България, след като изкара няколко дневен пробен период на "Ъптън Парк" в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Божинов се прибира, чака отговор от Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абре Божо що не си гледаш Николетките ами си тръгнал по островите - смешник

Тоя нещастник чакал отговор! Изгониха го а той чакал отговор.Ега ти малоумника. Да не би пък и той като гонзо да е "легенда" на лефски. Много са смешни тия сини драскачи - гонзо бил "легенда"! Защо - вкарал гол на цска. Дръжте си легендата божинов, жалки лефскари!

Уест Хям каза "Не!" на чалгата...

Руиз

Какво става с този Валери Божинов? Та той обиколи цяла Европа! Талант ли е или некадърник или смешник?

Ако той и Домовчийски играят с/у Литекс , Левски пак ще е с 9 души на терена...очаквам поне 3 гола за Ловеч.

Така вече доста по логично звучи поднесената информация. Жалко за таланта и летящия старт. И други пъти се е споменавало - дано да е за урок на подрастващите футболисти, че само с талант не става - трябва акъл и характер. Айде със здраве!

е бърза да се прибере за партито в найт флат петък вечер при бате петко.... ще изтърве мятането на салфетки...

От Божинов футболист не става. Казах. Това момче просто изпусна момента. Така е когато ти дават шанс, а ти се мислиш за Пеле. Мързелив е.

Ма они градинари и чистачки си имат!

Поне в Уест Хям са го карали да тича много и може да е свалил някое килце.Дано влезе по-скоро във форма и да бележи както в края на миналия сезон.А ако се представи добре следващият път няма да кара проби,а директно ще подпише договор !!

Kalin

щом се е прибрал значи....нещата са се объркали и това е нормално при него

Жалко за това момче. Имаше всичко пред себе си за да стане една поне средна величина звезда в футболна Европа ако не и повече. Талант. Израснал навън. Оформен футболист. Страхотна стартова кариера и блестящи прогнози за бъдещето. Но... За съжаление обаче ангела му се оказа слаб. Пълен провал. Жалко.

Ми има го и това във футбола,а и като цяло в живота-хора с големи качества,но недостатъчна мотивация и амбиция.Чак жалко не е защото Валери ще живее 100 пъти по-добре от нас и с това което е изкарал до момента,но определено ако имаше един добър съветник когото да слуша можеше да постигне много.

За Божинов работата е ясна, но въпросът е, че в съвременния свят конкуренцията вече е толкова жестока, че дори много талантливи хора, но с нормална мотивация - т.е. влагат много усилия в работата си, но когато е почивка, си почиват, не успяват или изглеждат доста посредствено. За да успееш сега с работа, освен талантът, е необходима такава свръхмотивация, че човек да е готов да работи по 2ч ч в денонощието, да не ползва отпуски, да жертва 100% личния си живот в името на работата. И когато работи, да бъде като машина! И все повече фирми се стремят да наложат на служителите си този начин на работа, при едно и също или малко, несъответстващо на усилията по-високо заплащане. Това гонене на ефективност е вече във всяка сфера на живота и много износва хората, променя начина им на живот. След няколкогодишна работа с такова темпо човек е почти напълно изтощен, а трябва да продължи да работи така още 20-30 години поне:-( :-( :-(

Божинов разправя - 3 отбора се карат заради мен , всеки вика на другия ти го вземи

ти го вземи

Ivan

Може да остане в Англия да го таковат възрастни англичани за пари!

Вальо можеше сега да рита в Юнайтед, но ... може би в някой следващ живот.

той отговора е ясен. Педроооо курварлъка се казва.

Жалко!Биваше да имаме пак футболист във Висшата лига,ама е на докъде води курвентилъка!

Че този футболист ли е? ;)

Беше, преди да го зачекне парцалетка...

мисля че няма потенциал за повече от турски отбор,разбира се от втора дивизия

Абе що не си кажете направо, че НЕ Е ОДОБРЕН и се е прибрал в БГ с подвита опашка?!!

Как ще пишат така за една футболна звезда? Нали свиркулета ще го отсвири веднага и ще вдигне червен картон.

Тя преди да намери резерва, няма да го разкара, все пак и е банкомат.