Отлагат двубоя между Кубрат Пулев и Кличко

Мачът между Владимир Кличко и Кубрат Пулев се отлага поради контузия на украинеца, съобщи германското издание Bild.

Обратно в новината

Коментари - Отлагат двубоя между Кубрат Пулев и Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето за това не гоуважавам този спорт ,откакто се въртят толкова пари там, световен шампион си, ама си избираш срещу кого да си защитаваш титлата, това да го има в друг спорт? После спечелиш - изгубиш - прибираш 80% от наградния фонд, за другия - 20% Да им таковам правилата. Сега пък отлага мача - ами той може да се контузва с години, след като не може да се яви - губи служебно, и титлите се дават на претендента. Все пак пожелавам успех на Кобрата, дано го размаже, ама това не е бокс, а цирк.

човека сватба прави преди мача после ми кажи че не е знаел за контузията :) или булката го е контузила

Дрогата ...Владимир, дрогата дето те подържа трябва да изчистиш. За това е тоя номер с контузията. Как до сега не се "контузи" за нито един мач с предишните пухкави чичковци дето ги избираше.

Въобще не е контузен, опитва се да протака и да изнерви Пулев и да го направи нетърпелив. Психологическа стратегия, но се надявам нашето момче да не се поддаде.

Дори и бицепсите на Кличко знаят, че той не може да победи!

деер

Украинско-американска работа!

На украинец вяра не трябва да има човек. Обърнеш ли се забиват нож в гърба. Генът им е такъв. Шансът Кличко да е наистина контузен е 5% макс. Ще има и други мръсни номера, сега се започва. Не му ли отнемат служебно титлата ще има мърсотия докато може. Вълкът нрава си мени, козината никога!

Тоз ген е юдеохазарски.

Тоя Кличко е най-голямата путка и най-измисленият боксьор, който е съществувал. Пълен нещастник.

Загубен "незнаещ-какво е" (украинец)..... пак прави модерни номера. Не бе ли задължителен двубоят между двамата.?

Умее да си играе с нервите на другите...

Ето това са украинците. Сега разбирате ли го Путин?

Българи винаги руски подлоги били. Кличко си знае работа.

https://link Да.. Докато е снимал клипа, е получил травма сигурно!

Реге песен: О Кличко (жено) не плачи, О Кличко (жено) не плачи! О Кличко (жено) пий си стероидите, О Кличко (жено) пий си стероидите! О Кличко (жено) играй си курвенските номера, О Кличко (жено) играй си курвенските номера! О Кличко (жено) ще ти разбият минетчийските джуки, О Кличко (жено) ще ти разбият минетчийските джуки! О Кличко (жено) не плачи, О Кличко (жено) не плачи!

Мааан, измисли мелодия и го пусни в ютюб, много е яко :))))) Пичко, много повече му отива всъщност ;)

Не съм голям привърженик на конспиративни теории,но в случая съм сигурен че "големио" Кличко май съвсем нарочно се е "контузил".Все пак това е професионален боксьор и би трябвало да знае как се тренира и особено когато му предстои мач за световна титла Успех на Пулев!!!!

Еми човещинка - изпуснал се човекът малко от страх.

Притисна го нашия за допинг проба и този се скри . Сега за 2-3 седмици ще се изчисти . На момента , веднага сега трябва да бъде проверен .

Ха-ха, тоя верно повече играе отвъд ринга отколкото на него. Егати женчото. Спокойно Кобра, продължавай да тренираш, ще го смачкаш този капут.

ЖЕНЧО!Страх те е нали!

Кличко започва с мръсните номера, за съжаление това е част от играта зад ринга. Трябва да чакаме години наред за да може този мач да се състои.

Кличко започва с мръсните си номера защото разните там измислени боксови федерации му позволяват. Няма как да спечелиш една игра ако не знаеш правилата. В случая Кличко си измисля негови правила и никои не му пречи. Това е лошото.

Опитват се да го сломят психически, като убият първоначалният му ентусиазъм, който е най-силен. По същият метод работят и в нашата съдебна система, като отлагат дела и разколебават, свидетели и тем подобни прийоми. Би трябвало, обаче да има някакъв регламент и строги правила, за шмекерите : Ето например в бягането, от както виновникът за "фалш старта", се отстранява без право на втори шанс, шмекерите вече ги няма.

фал старт...

Грешката е вярна "фалш".

Скъпи сънародници, това, че подкрепяме Кубрат, трябва ли да значи, че мразим Кличко? Чакайте да мине мача, пък тогава говорете, колко сме големи, въпреки, че трябва да говорите Пулев колко е голям. Ако бие. И да, трябваше да има служебна победа, иначе с контузии може да си си шампион до живот. п.п. Стискам му палци на Кубрат.

Мразиме измекярчета, дет се насират от страх и играят подли номера. кличко не става вече. да си играе с поветкин и да сдава титлите.

Сам го каза- с контузии цял живот. Е това ни дразни, не мразим никого. Но като прави ку....ски номера е нормално да реагираме остро.

Какво ще се случи ако Кличко сложи край на кариерата си преди мача с Пулев?

1:0 за Кобрата!

Вярно е май...допингът не прощава... Потърсете в Интернет Klitschko Pulev Injury

И къде са мишоците фенове на бутафорния си идол. Даже и цвърчене не се чува. Поне един минус сложете от кумова срама.

Нямаш проблем! Други желания?

Ха! Доблестен мишок! Ти да не си продукт на Дисни!

Потвърдено е вече лично от Кличко, мач няма да има, евентуално края на октомври. Хора замислете се този кличко никога не е искал реванш от 3-та от които е загубил поради страх от резил, той вместо да си защитава титлите в годината по 2 пъти, той си ги защитава на 2-3 г. веднъж и то с измислени опоненти. Това говори много.., май наистина го е страх от Кобрата, или така са го посъветвали и преди двубоя с нашия да си сложи край на кариерата.

Те точно така се правят 50 и кусур двубоя с посреща на 2-3 години. Кличко нямаше проблем с Поветкин, няма защо да се плаши от Кубрат. Или наистина се е контузил или няма да успее да се изчисти от стероидите преди двубоя.

Много удобно се появи тая контузия. Кличко усеща кофти развитие от мача и пробва всякакви хитрости.

Suncho

Мдааа, годините на Кличко почват да му се отразяват явно.

Страх,страх,страх ама голям страх.Опитват се да играят по нервите на Кубрат.Няма да успеят защото Кубрат е железен.

Кубрате, обещай, че няма да го биеш много, че дано се подлъже Кличко и да свършва този цирк, че да почва бокса.

При мачове от такава величина не може да има причина за отлагане. Титлата се предава, счита се служебна загуба, при възстановяване мачът се играе и толкова.

Страхливецът Кличко ще отлага колкото може по-ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ....."ШОБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ"...

ТОЗИ СЕ УПЛАШИ!! КАКВО ЗНАЧИ ОТЛАГА СЕ? ДА ЗДАВА ПОЯСА И УСВЕТ ТЕЗИ НОМЕРА СА ИЗВЕСТНИ!!

Стига бе! Това не е истина, колко да го чакаме тоя Кличко?! Тц,тц ...

Сигурно удря силно, но по бързо бяга хахахахаха

хаха явно да

Допинга си каза думата! Този спорт отдавна е опорочен - дано да не е факт и в официалните информации от щаба му.

Шубето е голям страх

Кличко взе решение да сложи край на боксовата си кариера. Не щото се е насрал от страх, ами понеже не му трябват 20млн. Имал си достатъчно и пари, и слава. И благородно отстъпва титлата на Кубрат.

Кубрат ще мине през Кличко като рускат армия в Крим.

Като руската армия на Червения площад. Щото Кличко няма да е на ринга.

Жената пак се покри. Чудя се докога така?! Или да се бие или да дава поясите и да се крие в миша дупка. К*рвенски номера са си!

Това ли успяха да измислят - смех, смех, смех!!! Пожелавам на Кубрат да има търпение и да не се изнерви от тия украински (цигански) номера на изплашения му съперник и рано или късно това, което трябва да се случи, ще стане!

Е това е върха на сладоледа, писна ми от Кличко и неговите изпълнения. Какво е това нещо бе, какви са тези правила, та този може да си удължи живота на шампион още две години с такива номера. След това ще се бие в гърдите на непобеден 15 години!!!

Еми, служебна победа за Кубрат. Пък Кличко като се "възстанови", да заповяда вече като претендент. Да не би световното първенство по футбол да се отложи заради контузени като Рибери. Да ги изчакат да се възстановят!?!

Айде, циганските номера продължават! Имам съмнение, че Кличко се е насрал и няма да рискува мач срещу Кубрат. Защото такъв мач ще покаже на всички идиоти, които подкрепят Кличко, що за буфосинхронист им е идола. Не по-различен от палячовците в "Първична сила".

нее бе как той ше удря като кон ...

Да де! Ама Кубрат!