Кличко: Жалко, че отмениха мача с Кубрат

Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заяви пред "Reuters", че е крайно разочарован от отлагането на мача му с Кубрат Пулев.

Обратно в новината

Коментари - Кличко: Жалко, че отмениха мача с Кубрат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това най- вероятни е някакъв номер на Кличко, защото не е подготвен за мача. Тоя Кличко, май само с номера печели мачове.... Кубрат Пулев трябва да го притисне, или да се бие или да дава титлите без бой.

еи, лумпен,като те е страх да се боксираш,губиш световната титла па па се мотаи цо прадня из гащи...

Само затова не го харесвам този спорт. Тенис- играеш финал, няма ала-бала, който е контузен служебна загуба, футбол- същото, лека атлетика- същото, художествена гимнастика- същото. Какъв е този спорт бокс, че си позволяват такива отлагания?! Добре ясно контузил се, но толкова отлага ли се? Че те скоро насрочиха датата, какво ще стане след 2 месеца като определят нова ....пълно разочарование от мен към украйнския щаб на Кличко! :-((((

Kато гледам този шампион,как се подпира на противниците си с килограми и ръст,нашия след шестия рунд,ако има такъв,ще го направи смешен.

Готов съм да се обзаложа, че ще има още едно отлагане седмица преди мача, и след това Кличко ще обяви отеглянето си от спорта.

Толкова съжалява, че да хапне едно лимонче, поне да му личи ...като оня виц с жената, която изнасилили в асансьора. Прибрала се вкъщи и казала на мъжа си, че я изнасилили, оня й видял доволната физиономия и й казал да хапне лимон, че да не й гледа усмивката.

този е евреин - няма никакви чувства!!!дано нашия не се продаде....

Още преди сто години тия игрички са ни ясни. Навремето великият наш борец Никола Петров така и не могъл да стане световен шампион защото отново украинец му бягал по тъч линията. Преди това подобно нещо става и с Дан Колов но все пак той се докопва до заветният мач. Докато в профи бокса правилата са такива ще е така. Ставаш световен и ти си решаваш с кого ще се биеш. Егати правилото .... така си избираш все най-слабите претенденти и си запасваш пояса. Претендента трябва да е само един а не сто.

Малка корекцийка. Никола Петров става световен шампион и е първият с такава титла Българин. А Дан Колов има само европейска титла. Бягал му е не украинец, а американски грък! И това е по-късно във времето от Никола Петров.

Абе, дир-а, правите ли разлика между отменен и отложен? Кой ги назначава тия редактори, бееее!!!

ocmpuemo@

Факт е, че историята няма да помни всички тези дребни игрички, а само крайния резултат от мача. Затова Кубрат трябва да е готов да бие всеки назобен до козирката боксьор. Смятам, че от щаба му направиха грешка като уплашиха Кличко с допинг теста. трябваше да излезе, да се бие до последна капка кръв. Така се става шампион.

И този с гладък мозък.Мислех,че само брат му се е родил такъв.

Не изглежда да съжалява. Вече не му се боксира, накрая е на кариерата си, и едва ли би искал тя да завърши със загуба. В един момент просто ще обяви, че се отказва от бокса заради травма например или нещо подобно и така излиза чист. Славата е сладко нещо.

е голям страх! :)

тоя бил голям артист! май нещо го е страх.

Пишете го направо до година мача, че се очакват усложнения ;)

не дава допинг проби преди мача, сега мускулно разтежение, което се лекува със стероидни медикаменти... и като му излезе положителна допинг пробата, мишока ще размаха рецептата от частната австрийска клиника и ще каже: Аз се лекувах със стероиди. МИШКА...

Тоя Кличко бил голем бъзльо бе-шубе знае че е рисковано да се изправи срещу нашето момче защото боли

Ми нали се жени бре за това се контузи ,иначе трябваше да е след мача а тогава ще има надути фарове:)))

може кличко нещо да е объркал химията преди мача. сега вкарва един нов цикъл и е готов

Почна се с манипулациите. След един месец никой няма да помни как този уж се е контузил. Още няколко изказвания в този стил и заблудените фенове ще си мислят. че се е отказал Кобрата.

Като че ли носът му е станал малко по-дългичък?!

И преди съм го казвал - Кличко ще се пенсионира без да играе с Кубрат. Той съзнава, че в мач с Кубрат ще бъде разобличен като анаболен палячо и буфосинхронист. Дори и смешните му фенчета ще осъзнаят, че Кличко е медиен шампион, подобно на ония смешници от Първична сила. С уредени и платени мачове, с подбрани съперници, с игри във федерациите, без тестове за допинг...

Владимир е златен медалист от Атланта, 1996. В аматьорския бокс има 134 победи и 6 загуби. Какви ги говорите? Какъв анабол, какви пет лева? Мачът с Поветкин гледахте ли? Не успя да пласира един добър удар. Кличко неутралзира тотално противник, който превъзхожда Пулев. Защо му е на Владимир да се бие с Пулев? Кой иска да гледа този мач? Кой ще плати за това? Владимир иска мач със Стиверн. Всичко друго е фарс. Задължителни защити срещу боксьори без шанс. Други просто не съществуват. Кой ще го бие? Хелениус ли? Чизора? Прайс? Уайлдър? Кубрат има само 11 нокаута след 20 мача срещу посредствени боксьори (в по-голямата си част). Това трябва да ви говори нещо.

Абе и аз така мисля, ама да излиза и да се бие, а не да увърта 2 години мача с Пулев.

"Кубрат има само 11 нокаута след 20 мача срещу посредствени боксьори (в по-голямата си част). Това трябва да ви говори нещо." Говори ми, че неслучайно на "непосредствените" боксьори им се дохождаше изведнъж до тоалетната (подобно сега на Кличко), когато трябваше да срещнат Кубрат на ринга.

Атланта 1996г.. Това преди колко години е, че се затруднявам с аритметиката малко.

Кличко пък все едно се бие с по-силни? Последният Лапай, бе някакъв клоун от цирка, не стигащ му до рамото. Дори последните двама намерени по спешност по-слаби противници на Кубрат, сигурно щяха да го бият. Кубрат няма известността, за да се печели много от бой с него, което може да се промени след мач с Кличко. Затова трудно си намира противници, докато за Кличко няма такова оправдание. Наистина мръсната тактика на Кличко работеше и Поветкин почти не успя да го удари. Но ако си мисли, че така може да ляга на Кубрат, за да го умори, според мен много се лъже. Първо Кубрат е по-висок от Поветкин, а и е повече килограми, май и от Кличко. Дори срещу по-големия и тежък Устинов (202см., 136кг.), на няколко пъти като ръката му попадне зад врата, главата на Устинов се оказваше под мишницата на Кубрат. И на борба сигурно ще го бие Кличко. Кубрат не е нокаутьор. Той по-скоро ги отказва. Устинов просто клекна на едно коляно в 11 рунд, просто да присъдят нокаут, за да не го бие повече. И макар Кличко да прилича малко на културист, Кубрат си има определени предимства. Едното е скоростта на ръцете му и в защита. Кличко не е свикнал да се бие с някой на прави удари. Заради разни въртения на ръцете и залъгващи трепвания на Кубрат, той кара противника да реагира или не на време и следва удар. Средно примерно поне 3 удара в брата на рунд. А не знам колко е здрава брадата на Кличко - води се формално стъклена. Въпросът е дали ще стигнат дългите ръце на Кличко в защита. Тъй като нямало голяма разлика на разпер и тъй като има рязкост Кубрат, каквато от Кличко не съм виждал до момента. То Кличко при всички случаи би трябвало да се очаква да получава удари. А той не е бил скоро сигурно в такава ситуация. А Кубрат явно удържа на удари. Имаше един много силен на Устинов. Вярно че Устинов е по-тромав от Кличко, но ако е вярно това за стъклената брада, сигурно щеше да е нокаутиран Кличко.

Еми човещинка - изпуснал се човека от страх.

Ако Кубрат се беше контузил, щяха ли да отложат мача?

не плампаите тука а залагаите за пулев жени деца къщи над5е коефицента да ви видя

Съществуват случайности. Например, Кубрат наистина да се контузи и тогава гледай как ще обявят служебна победа на Кличко. Тъй че може да сме убедени, че Кубрат е по-добър, но не залагаме на случайности. Предпочитаме да печелим с честен труд.

Може и да си е с контузия. Той вече натрупа годинки, стига сте го плюли. Като се срещнат с Кубрат ще се види кой какво може.

Ми, няма да се срещнат. Тогава ти ще видиш ли.

тоя пък за какво реве-направи всичко възможно от бъз да не играе с Кобрата,сега ........това -онова!Страх го е и това е очевадно.Иначе до 6 има време "травмата" да му мине,ако иска.

Интересно ми е каква следваща причина ще измисли Кличко за ново отлагане на мача.

Едно време в казармата така си чупеха по нещо, да оттарват зора.

Страдал бил от нощно наакване, то бива страх бива ама ....

Аз лично не харесвам стила нито на Кобрата, нито на Кличко. За мен перфектната игра имаха примерно Томи Морисън ( мир на праха му), Donovan Ruddock, Холифийлд. Въпреки, че последния малко се поизложи в края на кариерата си, като искаше да се бие още и още и натрупа много загуби.

Абе теб кой те пита кой стил харесваш и кой не .Нещата са различни . Винаги ще се намери специалист за всичко като теб, затова сме я докарали до тук във всичко ...шамандура такава.

Я сподели, кое по -точно в "стила " на нашичкия ти харесва ? Давам 3 жокера: 1. ляв прав 2. ОПИТ за дясно кроше 3. КЛИНЧ То всъщност това му е играта.... Виж на бой носи, което си е истина - истина е!

Не са верни обаче твърденията на Кубрат, че Кличко не бил вземал реванш след загубите си. От Лаймон Брюстер е взел , с убедителна победа, а от Кори Сандерс не - той се откзва по това време . Все пак е добре да се бъдем обективни!

Страхливец си ти "шампионе" !!!

Кубрат дали ще се чуства добре , ако победи Кличко контузен?

Ами да мисля, че и на един крак да е Кличко Кубрат ще е щаслив да го победи.

този до кога ще се прави на шут?!?

Нищо, по-добре да се оправи и да бъде здрав. Едва ли КУбрат ще е доволен , ако победи контузен противник. Това ,че бил симулирал въобще не го вярвам, боксьор от такава класа като него едва ли има нужда от това . САмо му погледнете биографията и всякакви подобни подхвърляния стават смешни. Искам да гледам добър бокс между двама здрави и нахъсани противници!

Аз не вярвам че Кличко е контузен .Просто не е подготвен

Преди всичко Кличко е украинец. Те ги умеят тия неща, да играят мръсно докрай. Контузия едва ли има, обаче сега трябва да накарат щаба му да плати всички разноски за отменения мач, за да си помисли хубаво следващия път.

Кличко си уреди още два месеца за измисляне на следващото оправдание.

Ха... смешко. Как се дуе само. Ами да беше излязъл като мъж на ринга, а не да се криеш зад "контузия". Всеки може да се дуе на думи...

Де да имаше някъде да приемат залози дали мачът ще се отложи. Бях 100% сигурен, че мач на 6 Сеп няма да има, защото Кличко ще се откаже поради една или друга причина. Нищо, нека си стиска титличката още няколко месеца. Кубрат е търпелив.

нали е контузен! как тогава е вав варховна форма? отлага мача заради допинг тестовете. сега е момента да тестват кличко... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щаба на КЛИЧКО май мисли хората за малоумници щом излиза с такава плитка лъжа за някаква измислена контузия този така наречен шампион май умира от страх че ще го детронират от трона му

Ей, това шубето е голям страх!

деер

горкичкия!