От щаба на Кличко: Пулев има много голяма уста

От лагера на украинския боксьор Владимир Кличко отвърнаха на нападките от страна на лагера на Кубрат Пулев.

Обратно в новината

Коментари - От щаба на Кличко: Пулев има много голяма уста | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne rasbiram ot box no ako ne bise Pulev ñyamashe da snam za klichko

Много е вероятно Кличко наистина да е получил някаква травмичка . Това доста често се случва при спортистите, когато приключи стероидния цикъл . При спиране на стероидите и периодът на чистенето, ако не внимаваш с тренировките може да получиш травми, тъй като силата на мускулите и здравината на ставите намалява .

Кубрат Пулев да ходи и да ги бие наред тия мишоци, Кличко и всякакви други.

Така я виждам аз работата на Кличко. Чудя се, обаче какво ще стане с титлите му? Може после Кубрат още дълги години да не може да си уреди мач...

Носът му е дълъг по очевидни причини. Но и очите му са големи - на страхът очите винаги са голеееееми.

Дръжте мъжки, момчета! Че за вашия случай има много хубави български поговорки, които съвсем ще ви развалят настроението.

Кличко е алчен тип и въпреки,че е направил десетки милиони иска още и още,а това означава че иска два мача,които ще донесат пари-в Америка с Уайлдър или Ставърн и реванш с Поветкин.Според мен се готви следната игра-Кличко обявява,че не може да излезе на ринга ноември и IBF насрочва бой между Кубрат и Поветкин.Кличко януари се боксира със Ставърн или Уайлдър за WBC ,а Април с Поветкин за IBF след което се отказва.

Леле какъв разбирач! Глей колко си прост в логиката си 1.Кличко бяга от Пулев, защото го е страх 2. Пулев се бие с Поветкин 3. Кличко се бие с Поветкин Та значи Пулев губи от Поветкин, защото Кличко го е страх от Пулев и накрая Кличко се бие с победилия Пулев руснак Поветкин

Само дето никъде не съм казал,че бяга от Пулев защото го е страх.Ти като си толкова умен би трябвало да схванеш написаното.А освен това проверих и Поветкин за IBF e доста назад в класацията,така че по-вероятно е вместо Поветкин там да се пробва Уайлдър.

Чух че, май искали да женят приятелката на Кубрат Пулев- Андреа, за някакъв начинаещ Сумист- аматьор, роднина на Номенклатурчик от БКП и Тодор Живков. Оня имал доста повече пари, взети от червените каси на БКП. Интересно какво ще направи Кубрат Пулев.

А дано, така ще оттърве кожата ;)

Според мен напразно се надявате на мач. Най вероятно Кличко ще е неразположен и ще отлага докато се пенсионира.

Всичко това е част от играта. Едва ли някой очаква да няма подобни "мръсни номерца". Историята помни и по-фрапиращи случаи, когато на пресконференциите се "закачат". Дано на 15-ти да видим един професионален и интересен бокс.

И колко пари платиха на лекаря за да каже, че кличко е скъсал бицепс. По врвмв на протестите в Украйна като мята знаюената нищо му нямаше сега като усети ''жега-та,, и се надриска. След това ще иска безкрайни рехабилитации и т.н. Крайно време е да излезе на ринга или да му отнемат титлата.

В бокса няма и не може да се получат разкусвания на бицепса. Вмтози спорт се натоварва предимно трицепса и то в изтласкващия удар. Разкъсване може да се получи на бицепса имено от химията която е приел. Срахлива унгарска п....

кубрат трябва да е щастлив че се спомена името му. къде си тръгнал бе момче?ще ревеш,с лопата ще те събират.

Нямаш хабер от бокс, нали. Такива сте фенчетата на Кличко - не правите разлика между бодибилдинг и бокс.

Аз лично не симпатизирам на Кличко, обаче нашичкият за профи бокс е абсолютен смешник! А , да занимавал съм се с бокс 9-10 години, време достатъчно, за да схващам това - онова

Мисля,че устата на Кличко и щаба му е по-голяма от тази на нашия Кубрат и го обиждат неоснователно! Но всяко зло - за Добро! Нека така Кубрат се подготви още по-добре и да затвори устата на Кличко както подобава. Вярвам в успеха на Кубрат и в това,че има вече психологическо предимство.

да видя какво ще пишеш като го смачкат.

Е, как какво - Кубрат ШАМПИОН.

Вярваш вярваш ма много си доверчив. Защо мислиш е тая "контузия", за да ядосат Пулев? Наивник. Оня яко се блъска със забранени вещества, не знам, Кобрата е с 5-6 класи над него, ма кой ги знае тия ква химия използват.

Кличко напълни гащите и няма да играе с Кубрат. Страх го е да не се изложи още повече, като лази по ринга пред цял свят.

Започват играта на нерви от щаба му!

Айххорн като мисли че Кубрат има голяма уста що не излезе той на ринга срещу него да му я затвори!!! Или е силен само на прес съобщенията? Успех, Кобра

Стига ни занимавахте с тази нещастна мутра Пулев! Не искам този да представлява България! Позор!

Еми, отивай да измиеш "позора" на 15 ноември ти.

Гей-дружинката, кой ви е казал, че някой се интересува от мнението ви? Поне в спорта имаме 2-3 човека, дето представят България на ниво и веднага някой "интелигент" решава, че не ги харесва. Абе защо не се гръмнете, бе мърши? Като имате претенции представете България на ниво в това, дето вие вършите. Има ли поне едно нещо, дето вие да сте направили за България, дето да я представлява на ниво, а? Като няма, марш обратно в кучкарника и да не сте гъкнали повече.

Здравей, Кубрат! Ти знаеш как да продължиш! Бъди по-трениран за срещата на 15ти ноември, 2014, защото сега твоят опонент ще тренира с цел да те догони в подготовката за срещата. Не се впечатлявай от отлагането на срещата, това е част от бизнеса. Само Ти с играта си можеш да промениш нещата, Брадъре! Просто бъди себе си докрай, ти знаеш какво значи това!!! Л.Петров, Пловдив

добре, отивам и мачкам.

Пулев има голяма уста, а Кличко има рехави мускулни влакна. Обаче пък Кличко к'ви джуки има, ммммм...не знам, не знам. Всъщност, казаха ли къде точно е скъсал мускулни влакна...да не е около устата? ;)

Ейй, вярно че на Кличко са му срамно дебели джуките...или от срамности дебели :000

деер

Има 3 начина за визуализация на скъсани мускулни влакна! Да ги пуснат в нета поне единият. Все пак Кличко не е СЪР, че да му вярваме!Най-елементарният начин да се разбере дали е така е да се направи оплакване в лекарския съюз на доктора и тогава става страшно, защото практика за милион на година не се харизва заради някакъв си Кличко!