Роналдо иска в Англия, но срещу 500 000 седмично

Кристиано Роналдо е готов да премине в бившия си клуб "Манчестър Юнайтед" или градския му конкурент "Сити", но при със заплата 500 000 паунда на седмица.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо иска в Англия, но срещу 500 000 седмично | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

роналдо ти си скапаняк и пълен боклук. долно и алчно КОПЕЛЕ!!!

Абе само на мен ли ми се струва, че този Роналдо ве е същият?

Да пита Божинов как става номера с подписване на договори.

Мазният Роналдо иска пак да смучи пари от някъде! Не казвам, че няма талант, но повече врява се вдига за него отколкото реално има нужда. Неговото самочувствие се издигна до небесата след оная смотана награда! Ако тази публикация е вярна, то той наистина трябва да се поспре малко. Палячо! В моите очи падна до дъното на кладенеца вече!

И тоя го е ударил на печалба.

Първо, нелепо е да вярваш на всяка статия, още повече на Дейли Фейл. Второ, футбола е бизнес и пазар, като всеки останал.Растат тв правата, растат спонсорските договори, като цяло приходите се покачват, съответно заплатите на играчите.Да 500 седмично е безумие, но щом има кой да ги дава ще има и кой да ги взима.Света отдавна се е объркал! Нищо ново!

Добре де, на какво отгоре тия футболисти взимат толкова много пари? Искал 500 000 евро на седмица!?! Това са около 150 000 лева на ден! Той изобщо има ли представа какво да прави с тези пари? Аз ако получавах толкова, щеше да ме е срам, признавам си! Особено ако съм спортист, който реално не допринася с абсолютно нищо за обществото ни! Поставял рекорди, вкарвал голове, радвал милиони фенове по света. Е, ок, ама все пак къде в това е реалната полза от него? Не знам, нещо много сбъркано има в тоя свят, не мислите ли?

Съгласен съм напълно. Но тез ритнитопковци продават тениски и аксесоари и са интересни за рекламодателите. В Реал например, всеки футболист, включително и Роналдо, при сключване на договора, подписват, че клуба ще прибира 50% от постъпленията на играча от рекламните му договори. Така, това е една много голяма машина за въртене на пари. А обикновения фен си купува фланелки от по 50-80€ и се кипри с тях все едно е Нобелов лауреат.

И Бойко иска да е футболист и да лети пак с Тигрите

Напълно съм съгласен, но на тези мухльовци парите им ще растат, докато ние хората ходим да ги гледаме и си купуваме фланелки с техните номера. С една дума, докато има овце, ще има и такива дето да ги стрижат.

Напълно съм съгласен. Роналдо вече се изявава повече като манекенка и холивудска звезда отколкото като футболист. Явно се осъзна че футбола не е One Man Show и ако до себе си няма класни футболисти които да му създават положения играта му не струва и 5 стотинки

Чак пък, дане струва 5ст. Дай го по-леко

Е ти затова не ги и вземаш! За да няма за какво да се срамуваш...

Абе съгласен съм, че взимат много пари, особено сравнено с други професии. Ама в крайна сметка мен или теб кой ни е спрял да станем като него. Мен поне никой, просто не го мога. Ако искаш стани ти футболист от неговата класа, ще ги взимаш и ти. Стана като с програмистите - нищо не произвеждали, ама и никой не му се учи 5 години 1000 математики и после да виси над компютъра, ама всеки вика - Много взимат.

Никак дори не е вярно, че програмистите не произвеждат нищо. Ако беше така, аз и ти в момента нямаше да можем да комуникираме един с друг.