Сесил Каратанчева се връща в България

Тенисистката Сесил Каратанчева, която от 5 години се състезаваше за Казахастан, изненадващо е скъсала договора си с бившата съветска република.

Обратно в новината

Коментари - Сесил Каратанчева се връща в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕГАЙ от тук !!Да не съм те видял !!

Като иска да имигрира в България (и без това се напълнихме с всякакви боклуци - сирийци, иракчани и др.), но да ни срами в тениса, където имаме вече доказали се таланти като Гришо и Цвети, абсурд.

Айде нема нужда...

Моментално Сисито във ВИП брадъра на мястото на Тачо, за да се вдигне рейтинга на предаването! За топ тенисистка може да не става вече момето, но откъм акъл и плямпане го докарва за български "ВИП" персона:)

Еми, да подадат молба за гражданство... Пък ще видим. Подробно да опишат мотивите си - защо искат българско гражданство.

идват заради изборите да препечелят накои лев,нали вече са казахиистанци!

гадост!

боклук, като баща си.

А България иска ли да се върне?

Не го знам момичето,ама бащата е рядко противен мутроподобен нахален тип.

Много станахте, тези които бяхте загърбили и плюехте България, а сега, айде обратно! Една невероятна джаз-певица и артистка Камелия Тодорова, от простотия пропадна тотално, точно защото избяга от България навремето и разливаше помия върху Родината си. После припълзя тихичко обратно, все едно, че ще забравим. Още редица други, спортисти, измамници и елементарни далавераджии правеха това упражнение на гърба на България. Сега тази Сесил и баща й, наредили се и те на опашка за индулгенции??? Само с презрение може да ги посрещнем, нали?

Сесил Каратанчева се връща в България. Защо?

я ела си, пиленце, при батко... да ми ... сладко, сладко

Хора без достойнство няма защо да се сътезава за България! Няма нужда. В тази наша изстрадала страна всички предатели брейййййй никаква прошка... Пиронкова е достатъчна

Баща- мутра съсипа кариерата на дъщеря си.

Сесил заяви, че всичко в този живот е преходно и не може да коментира предишни случки в миналото си. ВИП та дрънка.

Проста и наркоманясала. Същата като баща си. Далеч от класата на Цвети и Гришо. То не е само да блъскаш, трябва и акъл :)

Явно,там бързат да се оттърват от нея,щом няма да и търсят неустойки.Толкова са противни двамата с баща си и нахални.Пък и вече е на години и с тоя допинг-срам за нас. Не я искаме !!!

Значи още срам за България ... отвратитковци.

Ах, този допингиран Съсел и баща й колко са долни!

Язък за находчивия прякор Сесил Казахстанчева:-)