Ковач: България играе добре у дома, ще е трудно

Националният селекционер на Хърватия Нико Ковач в интервю преди квалификацията за Евро 2016 срещу България заяви, че в София ги очаква труден мач.

Обратно в новината

Коментари - Ковач: България играе добре у дома, ще е трудно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,кой ще пази Манджукич?Михайлов ли ще пази?

Тези идват с голяма кошница, ще си заминат с няколко топки в нея. Удри 3:1 и кой от къде е. Българи-Юнаци, който може - утре на стадиона да дере гърло!

А дано ги треснем тия шахматисти! Българи-Юнаци!

не се заблуждавайте хърватите никъде ги няма по белия нищо не направиха на световното имат един модрич който от както се подстрига нищо не играе видяхте го в софия преди седмица куц кон. но явно тези се имат за голяма работа. много ще се накефя да им го набием в ........ мрежата

Нико и Робърт Ковач бяха рядко надценени футболисти,единия дърводелец даже до Байерн стигна,единственото им предимство е било че са родени в Германия.Като треньор на Хърватите тоя нищо не е направил,некви исландци ги въртяха на бавен огън на баражите,изобщо не може да се сравнява футбилиста Ковач с Любо Пенев,надявам се разликата да е същата и като треньори.

ако хърватите играят с 3 ма души по-малко т.е. 11 срещу 8 може и да стане интересен мач и да паднем само с 2 гола разлика

Дали? А ако ги победим 11 срещу 11 ще се покриеш ли като мишка?