Марков: Лудогорец е лицето на българския футбол

Бившият селекционер на националния отбор на България Пламен Марков говори пред швейцарски вестник в навечерието на мача на "Лудогорец" с "Базел" от ШЛ.

Обратно в новината

Коментари - Марков: Лудогорец е лицето на българския футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коя фармацефтика,бате?на мама? и БМФ-парите на тате ли движат играта?

така е,успех лудогорец!

Ами, то благодарение на доносниците държавата ни и в частност футболът е на това дередже. Още по-тъжното е, че тоя нагаждач е използвал за псевдоним фамилията на един велик футболист!

С това лице националния заприлича на задник.

Пламен е голям треньор,перуката му пречи....

Преди 8 години тоя бивш национален треньор не съм го чувал да казва,че тогава Левски за лице на нашия футбол,а играеха всичко на всичко с 4ма чужденци-Томашич,Вагнер,Бардон и Ричи.Сега се хвалят,ако на терена случайно се засекат 4-5 българи.Ако Шоко,Ешпиньо,Борян,Безак и Хъмза са лице на бг футбола...че те дори не могат да стъпят на малкия пръст на Гара Дембеле,Жоазиньо,Седрик Бардон,Жуниор Мораеш,Хидиует,Миливое Новакович,дето не са били лице на футбола ни.

Ти лекечиш ли се с тези сравнения?И кое им е било доброто? Докъде стигнаха в ЛЕ ? Я марш да не видиш ДОМестоса.

деер

Лудогорец може да е подобрена версия на Литекс, но не е лице на българския футбол, защото са малко българите в отбора. Действителността е , че волно не волно ни сравняват с Малта, макар и да имаме потенциал за повече......

Всеки отбор,който играе в българското първенство е Б Ъ Л Г А Р С К И, но не всеки отбор от същото първенство,може да е лицето на българския футбол пред света.Само този който играе на европейските стадиони. ЦСКА е напълно възможно да стане шампион,но представяте ли си какво ще стане ако не стигне до там където е Лудогорец в момента? Така че не му подготвяйте срама отсега и бъдете обективни.

Лудогорец е с 3 българи

Казва се фармацията,бат Пламене,не фармацевтиката.....как се дразня на такива неща само

За протокола, това очевидно е превод и един дявол знае какво е казал Пламен в оригинала...

фармация съществително име, женски род Значение ж., само ед. Спец. Наука за лекарствата и тяхното въздействие върху организма; аптекарство. Следвам фармация. фармацевтика съществително име, женски род Значение ж., само ед. Фармация. прил. фармацевтичен, фармацевтична, фармацевтично, мн. фармацевтични. Фармацевтична промишленост. От горното излиза, че г-н Марков се е изразил правилно.

Пламене, не знам дали ти е платено от Домус-ага, или са ти разпоредили от ДС да наприказваш тези глупости, но не ставай смешен. Лесно е с пари на БКП/ДС и постоянна закрила от държавната мафия да си богат "бизнесмен" в България! Лудогорец е лицето на мафиотския футбол и ДС, но временно. Футболен клуб без традиции,публика и привърженици не е, не може и няма да бъде лицето на Бг футбола! Ще си поиграят крадците на парите на народа и ще се успокоят!

Домусчиев е добър бизнесмен и това личи по всичко.Хайде кажи ми кои са собственици на големите отбори с традиции и публика,на каква възраст са и откъде са дошли парите.Такива комунистчета,дето не познават себе си най много дразнят с коментарите си.Домусчиев тегли като локомотив футбола в България.Ако малко разбираш от тази игра ще видиш,че ЦСКА в момента играе в същия стил на Лудогорец а също така и Берое и Левски, когато побеждават.Така че млък.

Че то почти няма българи в Лудогорец. Лицето на българския футбол е Националния отбор, а то никак не е красиво...

Ако" Реал","Барса" и др. играят само с местни,какво ли ще са?Испанците се научиха да играят футбол край чужденците си. Хубав продукт излиза от хубав материал

Само за твоя справка - когато Реал М гостуваха на Лудогорец в София в титулярния им състав имаше 2 /двама/ испанци - Касияс и Рамос, т.е. вратар и защитник. През 2-то полувреме влезе Иско /баск/. В стартовия състав на Лудогорец личаха имената на Стоянов, Ал. Александров, Минев, Дяков и М. Александров - т.е. 5 -ма българи! Някакъв коментар!

Лицето на Държавна Сигурност във футбола майор Пламен Марков взел да се обяснява като ученика.А бе Пламене,нали тия швейцарци преди има-няма година разбиха ЛИЦЕТО на българския футбол с 4-2 и 2-0,смешко,кога истински фенове на Левски и ЦСКА са подкепяли Лудогорец че нещо не си спомням.

Не става въпрос за подкрепа, а за оценка,която не истинските тъпаци ,а истинските глупаци,които реват- ЦСКА, не могат да дадат.ЦСКА, всяка година играе в евротурнир и какво? Ганьовщина!

Остана само лицето и един голям гъз