МОК подхвана Тарпишчев заради ”братята Уилямс”

Етичната комисия на МОК започна разглеждане на случая с изказването на президента на Руската федерация по тенис Шамил Тарпишчев по адрес на сестрите Уилямс.

Обратно в новината

Коментари - МОК подхвана Тарпишчев заради ”братята Уилямс” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката пише сестрите Уилямс, Руснака казва .....друго, като гледам май Руснака е по прав...

от муха слон.можеха да го смъмрят и толкоз.и те тàка изглеждат.ама все пак официално изказване...нямат ли си другà работа?

На кой му пука за някакъв шеф на Руска Федерация. Ако това е било някаква официална позиция на федерацията, може да ги глобят и накажат. Сестрите Уилямс едва ли са разбрали за това изказване. Руснаците явно падат навсякъде, та почнали да приказват глупости !!!

Едва ли щеше да има някакви последици ако тази реплика беше на някой французин, англичанин или немец. Да не говорм за американец. Но руснакът трябва да се накаже здраво. Става малко прекалена тази русофобия в последно време...

Мой човек, ти явно живееш в някакъв друг паралелен свят. В днешния свят, който ние всички обитаваме, такава реплика НИКОГА не може да бъде изречена публично от французин, германец или американец. И не защото не я мисли, а защото не е възпитано, не е редно и в крайна сметка не е политически коректно.

.

Тъмън хубаво казал човека я!

Казал е това, което стотици други казват по форумите, не разбирам драмата. А и самите Уйлямс едва ли са в неведение, че ги наричат така много от тенис феновете.

И аз смятам, че е малко женското в брадърите уилямс!

Аз лично не съм наясно дали те са брадърки или нищо като транссексуални.В немския език има една дума Geschwister/братя и сестри/,вижда ми се по-близо да истината!

Dobromir Dimitrow

Мда, знам немски, може и така, нещо като третия пол, а?!

Че да не е излъгал нещо ?

Освен визуално, човек възприема хората и подсъзнателно, с така нареченото шесто чувство. Търпищев така ги е почувствал, така е и казал. човека Но там е место, където едно се мисли, друго се казва. Дипломация.