”Левски” претърпя загуба с 0:2 от ”Монтана”

Лидерът в "Б" група "Монтана" победи "Левски" с 2:0 като домакин в първа среща от осминафиналите на турнира за купата на България по футбол.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” претърпя загуба с 0:2 от ”Монтана” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата са стелни !

Левскар съм от малък, но в наши дни ме е срам от този отбор.Но какво да се чудя, като собственик на Левски е Пеевски......

Честит юбилей !!!

Честит първи сняг, Йети!

Само Левски, оле!

Кои са тия Левски и ЦСКА? Модерния фудбол е Лудогорец

Дали е уместно да се каже, че откакто гонзо е треньор на уефски само радва всички ЦСКА-ри ?

А ти си аграрен консултант /селяндур/ неграмотен: пише се фуТбол!:)))

А не те ли беше срам, когато борат ви купуваше мачовете ? А когато перуката и обицата от БФС ви бутаха насила в шампионата ? А когато мутри като борисов ви уреждаха спонсори по политически причини ? Или само сега те е срам - когато ви лъснаха некадърните задници ?

Смешник, защо сега така наречената "перука" не ни "бута", ако ни е "бутал" преди? И като стигнахме 1/4-финал в ЛЕ преди 6 години пак ли ни "буташе"? И като Ви наутахме 7:1, пак ли...? Хайде, стига червени комплекси. Може да ни биете 6 пъти, но това е в рамките на 18 месеца, а откакто сте създадени, все сме по-добре в статистиката с вас. А Гонзо не го мислете и той има силно положителна статистика срещу вас. Хайде, без жалки червени въжделения... Ако имате такива - свързвайте си ги с вашия си клуб, с нашия не се занимавайте.

ЦСКА е шампион по уредени мачове, да не говорим за титлите преди 1989

ДО ГРАФ ДЗУРЛА-НИЙ ПОНЕ ВКАРАХМЕ ГОЛ ,А НА ВАС ТРОЙКА БЕЗ ГАРНИТУРА!!

Добре, тройка. А честито. А с кого играете за купата? Вярно бе... За вас гол без 1/8 финал...

Нека познаем: на реванша - 2 дузпи за евроидиотите, червен картон за някой от Монтана, а ако и това не стигне - 10 мин. продължение. Познат от години сценарий.

Няма да забравя един случай. Левски и май Литекс се бореха за титлата. В един мач срещу Нефтохимик, Стойчо Сакалиев литна вратаря и само трябваше да вкара в празната врата от пред точката на дузпата. Но падналият до него Илиан Стоянов го хвана с две ръце за крака с който искаше да шутира и го свали на земята. Съдята не даде нищо. А това бе в самия край на мача, при резултат 1:0 за Левски. Никой на света не мож да ме убеди, че съдята не го е видал. Може и да го е било страх да свири реалната дузпа и червен картон.

Потвърждавам. Бях на мача. Стана точно на линията, на която гледахме, на западната врата. По явни неотсъдени червен картон и дузпа не съм виждал през живота си.

Говедата между рогата, бий,бий,бий. И чорбата по главата, бий,бий,бий. Монтана.

Сега г-н Кой ще откъсне ушите на цялата пасмина от Динамо Герена, начело с цигането Гонзо - осмокласник с 2 пръста чело.

Отборите на народа,ЦСКА и Левски,загубиха от отбора на малкия провинциален ФК"Монтана".Само че те не признават други загуби освен когато играят помежду си и други конкуренти,каквото и да става. Ама ще видят те от Монтана,като им пуснат новото попълнение от Фейнорд.Софийски СМЕШНИЦИ.БРАВО МОНТАНА! БРАВО ЛУДОГОРЕЦ! БРАВО ЛИТЕКС!Бой по софийските футболни цървули.

Селски, бягай да прекопаеш царевицата, не се занимавай с ритнитопковците.

Да вече ви начесахме и може и да прекопае.То не може само да прее.аваме,софийски грандове.

Защо мразите толкова софиянците? А КАЖИ!

Защото не признавате нищо и никой освен себе си.Защото си мислите,че всичко трябва да се върти около вас.И защото повечето сте от провинцията,но се самозабравяте като поживеете малко в София.

КАКВО ЧАК ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ ОТДЕЛЯТЕ НА ТОЯ МАЧ...ДВА СЕЛСКИ ОТБОРА И НИЩО ПОВЕЧЕ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРАВИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ЗВЕЗДИ...ПЛАЩАТ ВИ И ПИШЕТЕ

Увеличете им заплатите,назначете циганина с осми клас Гонзо на работа като треньор ДОЖИВОТ,сменете името на ,,отбора" и не петнете името на Левски ПОВЕЧЕ.

Ееее, човек не може да се надскочи, играчите толкова си могат, треньорът е гениален, резултатите са логични.....

Тези сините, сигурни ли са, че играят точно футбол? Ако отговорят с "да" - да ги пратят на психиатрична експертиза.

Нямаше сняг, нямаше топки и пак паднахте ало тъмно сините! Какъвто Ви отбора такива и феновете!100 години ви стигат, хайде разпадайте се! И още сто да играете пак няма да стигнете ЧОРБАТА! Срам нямате ли,стегнете се!

Е кво? Монтана е голоям отбор бе, почти като иртиш.

МЪКА,МЪКА ЗА ОТБОРА"НА НАРОДА"-ПАРДОН ЗА ОТБОРА ОТ КВАРТАЛ"ОБОРА" СЕЛО ПОДУЕНЕ!!!

А вие ярмейци какво направихте в Монтана? Аре малко да си притвориш голямата уста... И си носете зачислените ви каски, че прехвърча снежец.

кат гледа човек мача да се чуди кой отбор е от А кой от Б група лол

Гледам видео-запис. И кво гледам ? Сини и бели играят! Сините блъскат греди и вкарват голове. Викам си ! Брей ... как Монтана са били като "сините" вкарват ... Хм... Гледам Феро се радва ! Едва тогава зацепих ... Кой Е...е и кой го Е....т -:)