Фернандес нарече ”Левски” ”неприятна изненада”

Нападателят Гийон Фернандес започна тренировки с холандския първодивизионен "Екселсиор".

Обратно в новината

Коментари - Фернандес нарече ”Левски” ”неприятна изненада” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Локо Сф. отбор на БДЖ,Славия на Трудови войски,Левски на МВР,ЦСКА на Българската армия.Това са фактите,не знам защо спорите и се обиждате.Просто времената бяха такива и не виждам нищо обидно в това.

Поне да му бяха спретнали един стриптийз за изпроводяк.

Съжалявам, но авторът показва или много ниска степен на разбиране на това, какво искат да кажат хората или просто е толкова почервенял в съзнанието си, че всичко изкривява по свой "червен вкус". Човекът казва, че това, че не се е изпълнило желанието му да играе в чужбина е "неприятна изненада", тоест "Левски" е била желана "дестинация", но авторът, без дори и да се спомене конкретно каквото и да било, веднага интерпретира в заглавието, че изграчът нарекъл "Левски" неприятна изненада". Моля, авторът да напише по каква причина написа такова заглавие!? То бива изкривяващи мисълта пристрастия, но чак да си плюеш на професионализма и интелекта като цяло - направо е жалко.

Поредният търсач на парички в стил "за нищо нещо", навлязъл вече във футболната "критическа"... По-добре, че се е разкарал. Прав му път!

Щеха да му дадат по едни нашивки на старшинка, нали са милиционерчета

Да по нареждане на създателите на ЦСКА - КРАТУНИ бяха залепени за Спартак Сф през 1969 г. и извадени оттам през 1988г. а не като създадени идиоти армейски през 1948 г , АКО РАЗБИРАШ 1914 Г не е имало милиция...умник червен !!!!

отървал се е от тая простотия,наречена кой знае защо левски...

Защото през 1914 не сме знаели ще ще се появи комунистическата простотия ЦСКА Червено знаме заимствана единствено от сталински СССР без аналог в цивилизована държава...иначе ние бихме взели това красиво име ... събрала като фенове интелекти ..хахахаа !

Хахахаха добро заглавие за кликове. Влизаш и виждаш, че просто двете страни "не са се разбрали"... без особени драми и гръмки изказвания. Вън батков от Левски! Само Левски!

Е да бе , тия дето Стойчо ги натири не бяха предмет на дирене за интервюта..те сигурно са удовлетворени от колаборацията с червената тъпотия...на която симпатизират 90% от футболната журналистика. Жалко , низко и достойно за съжаление ...ЦСКА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ С АВТОБУСА НА ИНТЕР ОТ 1967 ЗА ПРОДАДЕНИЯ МАЧ !