Анатоли Нанков: Има риск ЦСКА да стане шампион

Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков е уверен, че отборът има сили да удържи първото място и да стане шампион.

Обратно в новината

Коментари - Анатоли Нанков: Има риск ЦСКА да стане шампион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА май искат да печелят с уредени мачове. Това си пролича, още след равенството с Славия, когато за това че не спечелиха, им бяха виновни- "" Играчите на Славия"". Преди мача с Лудогорец, искаха да се премести мача, от петък, за събота. А сега, На два пъти, искат да се смени съдията...

ДЪРВАРИТЕ да паднат вива сектор Г И ЦСКА И СИЛА И ХОРЕОГРАФИЯ ДЪРВАРИТЕ никога няма да имат ТОВА Е ЦСКА

КОГАТО ЛУДОГОРЕЦ ПОВТОРЯТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ МАЧОВЕ И ПОБЕДИ НА ЦСКА , ДА МИ СЕ ОБАДЯТ , АЗ ЧЕРПЯ

Стига гледа в миналото виж сега на какъв хал са

...поздравява юбилярите-абонати с песента: жалко, че няма да играем пак напролет ... ... ...

Ми няма, като се саморазпуснете по Нова година...Няма ярма, няма качествено свинско. Що само да хабите матриала?

После има и риск ЦСКА да играе със Зимбру...

Нанков,правиш ли разлика между риск и шанс.

Анатолий,русенска пръчко селска,ЦСКА не са сигурни шампиони и 5 кръга преди края с 8 точки аванс,Левски не стават шампиони на собствения си стадион срещу Славия,а ти говориш за титли близо 20 кръга преди края.И да биете каузата,пак ще ви пробият Грънчов,Суарес,везалов и подобни,лиценз няма да вземете и пак тия на Киро Гела ще се пробват в ШЛ,кой ще допусне паляците от Разград да не са шампиони-личната държанка на Киро с перуката или пожарникаря,който издава указ за неплащането на 53 милиона лева по приватизацията на флота ни...

Защо обижда, тъпанар? Да се свият като мишки ли?

Случихте на момчета,така е,но те не случиха на ръководство.Треньор и собственик постоянно насаждат внушения,че има заговор против ЦСКА,че им мислят всички злото,с две думи говорят само за война и колко им е трудно.Кой е виновен че ЦСКА е изцоцан,Левски,Славия ,Лудогорец?На Лудогорец никой нищо не е дал, просто са печеливша фирма и стига сте ги превъзнасяли като шейхове.Футбола е бизнес отдавна и в България и подходи като,такива:Митал ще му продадем Кремиковци ама ще вземе и ЦСКА,Гърнетата ще вземат боклука,ама ще вземат и ЦСКА не носят нищо,защото в случаите ЦСКА се пробутва между другото.Сега треньорските бръщолевения се диктуват от съображения за защита при провал,целят да омаловажат приноса на играчите при спечелване на шампионската титла и оберат всички овации.Вземайте пример от Хубчев господа тренери.

Мелей, "успешния бизнес проект" може да бъде надцакан от фалирал отбор за който топлата вода и кенефите на стадиона са лукс. Т'ва си заслужава да се види, дето се вика някои неща за безценни.:)

Чорбетата нещо гласят съдията,ама и това няма да им помогне

Ем дано станат и те шампиони и дано да не се излоцат в Европа както в последните години когато бяха шампиони, а и не само. :)

На какво точно се надяваш, след като от1982-а година нямаме нещо запомнящо се в евротурнирите, а напоследък е направо плачевно.

Ами намалете го риска с няколко поредни загуби. Така нещата ще се успокоят малко.