Любослав Пенев нападна петима членове на Изпълкома

Националният селекционер Любослав Пенев обвини директно петима от членовете на Изпълкома на БФС за неговото отстраняване.

Обратно в новината

Коментари - Любослав Пенев нападна петима членове на Изпълкома | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както народът е казал, винаги "рибата се вмирисва от главата". Михайлов е абсолютно бездарен ръководител на фуtбола. Откакто той е начело, БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ НЯМА НИТО ЕДИН ЗНАЧИМ УСПЕХ, НИТО ПРИ МЛАДЕЖИТЕ,НИТО ПРИ МЪЖЕТЕ. Всички знаят, че в БФС цари корупция, шуро-баджаначество, връзкарство и сребролюбие. Михайлов, вместо да се бори с това, е негов вдъхновител. Единствената му цел е да се задържи, колкото може повече на върха на БФС, защото това място му носи много и различни облаги. ДОКАТО ТОЙ Е НАЧЕЛО,НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БГ ФУТБОЛА!!!

Любо общо взето е прав. Въпросните 5 "ръководители"на БФС са безспорни боклуци като хора, независимо, че двама от тях бяха силни футболисти. В.Стефанов е типична мутра - нахален, всезнаещ, арогантен, проповядващ някакъв морал, а в същност човек, без добродетели и с доста престъпления зад гърба си. Домусчиев е един самовлюбен олигарх, свикнал всички да му се кланят, а работниците му плачат от смешните заплати, които им дава. Изкара дори, че предприятията му за лекарства са без вредности във въздуха (представяте ли си?), само за да не дава по едно кисело мляко и газирана вода на "робите си". И тоя човек, също като мутрата Стефанов е възлов за бъдещето на българския футбол. Впрочем, и Л.Пенев е доста неискрен в изявленията си. Мазни се на най-голямото зло за футбола ни - Б.Михайлов. А привикването на сина му в национала зачерква всичките му уверения, че бил независим и не приемал намеса в работата си. За жалост, повечето ни футболисти имат доста оскъден интелект, което особено проличава, когато се превърнат в треньори или шефове в БФС. Май, че само Бербатов има качества и в главата, освен в краката, но надали ще има желание да се заеме с някаква реформа на футбола ни. И така от година на година положението става все по непоправимо и безнадежно.

Веднаж не чух Любо Пенев,Лечков,Стоичков и Сираков да признаят, че за нещо са виновни.Все външни фактори им пречат,все лаици им дават съвети...Защо не вземете пример от Хубчев,Балъков? И те са от вашето поколение и бяха гръбнака на националния отбор 1994 г.

Любо!!!!!ти си велик!!!!!!мижетурките си остават такива за цял живот.......За това футбол в България никога няма да има...

Прав е Любо. Пак ще се върне ама ще минем през няколко треньора с провали (пък и да уредят на някой момчетата) Проблема е че няма играчи.

Пенев сам казва, че е фараон а не послушко. Тогава защо хвърля вината на други. Резултатите показват, че не става за треньор. Защо ги взима т.н. чужденци когато те са дълбоки резерви в своите отбори. а малката перука бе играл един мач за една година. за какви принципи говори. За тези с личните менажери и съответния бизнес. Нали и в ЦЕЦА пускаше играчи с хубави жени. Венци Стефанов и Домусчуев може да са всякакви, но дават много средства за футбола. А и това което говори е гадно. Един мъж не би постъпил така. Сега не виждам, кой ще го вземе на работа.

браво наи после да се искаже един и да каже истената *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bravo Lubo

Абе еййй кресльо, ти беше най некадърния на световното в щатите и те пробутваха само защото чичо ти беше треньор. А чичо ти не че беше толкова кадърен, просто момчетата ни от национала имаха опит от европейските отбори в които участвуваха. Ти беше най-безличния, некадърен и заблуден играч. Не те знам как си с управлението сега, може и да си добър, но престани да ми се преструваш на велик!Няма ли дисциплина, няма и победи, без труд нищо не става.

еййй аман от разбирачи. пенев изобщо не игра на световното в уса 94 поради операция. не знам за другите ама лечков трябваше мноого отдавна да го изритат а те си го дондюркат докато оцапа всичко около себе си

Ей , самоизядоха се червените кадри , щом няма от къде да смучат , лечков му виновен , костадинов , домусчиев , хаха , а боби го защитава , не бил виновен , а футболистите били виновни , и отново загубеняци които не могат да четат и обвиняват боби - червения , защо бе , че защити чичовото ли ? ако го бе нападнал , какво щяхте да пишете.

йеж лайнца Люппчо

Каква оценка бе селендур цял свят ти видя излагациите няма място за твоите коментари всичко било ОК хаха

От прост по прост ! Стоичков трудно ще го стигнеш ,но знае ли човек...Отивай при Киро Японеца и дано бизнесът ви да върви !!! А за нас остава да духаме супата/чорбата/...

Само да те попитам защо до сега си мълча ?или те натириха и ти докривя и си отвори устата нее ли малко късно вече

Реви ЛЮБО за 50000 и аз щях да рева твоят отбор е като сливенските музиканти колкото повече играят по слаби стават

браво, Любо! а дано се почне вече, че по-бързо да свърши! за чистката ми е думата!

Лупи, стига си писал от фалшив профил бе! Кой го интересува жалката ви кочина? Тук става въпроса за Националния отбор, а не за комунистическото копие на московския отбор!

уефскар, науи? като всички изказали се преди теб :-)