Ивелин Попов: Никога не бих предал България

Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов, заяви, че се чувства много огорчен от хвърлените към него обвинения от страна на Йордан Лечков.

Обратно в новината

Коментари - Ивелин Попов: Никога не бих предал България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки може да изпусне! Ивелин е мъжко момче, вярвам му абсолютно! Пенев ги обърка и закономерно си отива, трябваше да го приеме с достойнство.

при всички положение този бастун сви парици от изпалнението на дуспата по този начин в кащи малкия вика този батко по луната ли стреля с топката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като се има пред вид какво е направил досега Ивелин Попов в националния и колко е допринесъл за сериозните му успехи заедно с наглостта на това му изказване - ИЗВОДА Е: ИВЕЛИН ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР! Безсрамно леке!

Прав е Попов. Какъвто сценарий им заповядат, такъв играят. Вината му и на останалите национали е, че са слаби артисти.

Ивелине! ТИ НЕ СТАВАШ!

Какво име има тоя чалга боклук, че да му го уронват? Да му падне реномето ли? То няма накъде... Давил мъката в бутилка уиски, "професионален" играч. Селянин и некадърник, най-яловия "нападател" на България за 8 години има 8 гола... В някои национални отбори вратарите имат по повече, да му се забрани да стъпва в националния, леке, лигняр и боклук!!!

Пак относно Данчо Лечков- страшно го харесвах като футболист, нооооо!! Чудя се като толкова повтаря, че всичко е казвал що мълча по много от въпросите, засегнати от Пенев!? Като е тъкъв мъж защо си е мълчал и си е натискал парцала в Изпълкомва? Не харесах, че Пенев се зарови в дребни неща от личния живот- прозвуча злобно, но относно футбола на 100 % беше прав!!! Все някой трябваше да им каже на тези "велики" ръководители, че царя е гол! Що Данчо не го направи- ами щото не му стиска!! Ако беше чел Хайтов или поне беше гледал "Края на песента" щеше да... още му е ясно ! Там героя казва, цитирам по памет " иска се дупе, ала не тричаво като моето и твоето, разбра ли бе, мръсник?"! Дупеееее, дупе нямат героите от 1994 г. /с много малки изключения/!

Тази работа намирисва на черно тото.

Целия отбор сте срам за България. Претенции претенции а за нищо не ставате

За мен това беше единствения свестен бг футболист,но 100% игра симулативно,така че повече няма място в отбора.Жалко,но няма връщане,просто си му личеше даже при самото започване само по изражението му разбрах че има нещо.После в първите минути направи един странен пропуск и при дузпата вече стана кристално ясно.Не знам дали беше тото или бойкотпри който Ивелин изгоря,но веднъж опетниш ли си името така вече нямаш място в националния ако ще и да си Меси.

За такова изпълнение на дузпа у наше село цяло агне дават.

Какви съотборници,бе Попе?Има ли някой,който да е ключова фигура в отбора и да ви поведе?Няма защото всички сте слабаци,а Пенев се чудеше кого да извика да играе,като повечето не играят,а са по пейките,но толкова си можете.Жалко,че поне от теб се очакваше повече,но заразата е плъзнала и всички сте като баба ми.

То понеже Пенев е голем треньор, та само футболистите са му винавни. Не може да не победиш Малта и да останеш трьор на националите!

Ако си пазим името на държавата ще се забрани на тия да се правят на национален отбор,какво общо има т.нар.български футбол с България-нищо,България,както и редовият българин се бори за своето демографско и биологично оцеляване,истинските герои са тези,които с 500 лева на месец отглеждат деца и семейства,футболните глезльовци имат друг дневен ред-два свята-единият е излишен

Момче, Мачът с Малта го играхте, за да махнете Пенев. Каква е причината е друг въпрос, ама не ме убеждавай, че е нормално професионален футболист да спъне нападател в наказателното поле като Минев или да бие дузпа като теб. Даже и да се случи някога, ще е трудно в един мач. Като вземем и умишленото бавене на топката, в случаите когато можехте да ги хванете на контра през второто полувреме, няма съмнение - не играхте, поне не футбол.

Дузпата беше изпълнена ултра некадърно, но по мое мнение автентично съобразно футболните умения на персонажа от снимката.

Ходи да биеш дузпи на орела на Лудогорец! :D :D :D

калъф? Оня дето от 11 метра не можа да уцели 7.32 х 2.44 м ли ?!? не знам колко му е здрав гърба ама сигурно му е здраво онова под него и е издърал много атаки там за да го държат още при тази некадърност.

TIREX

продаде я отдавна ...чакаш пак да тия подарят и пак ще я продадеш долен измекяр!

Уникално неубедителен, и на терена, и с поведението си и със изцепките си по лагер сборовете! Не само не е капитан, ами и за редови състезател е с големи резерви.

Ивелине,НИЕ СМЕ С ТЕБ,не слушай дрънканици