Стоичков за скандалите: Пак се оказах прав

Носителят на Златната топка от 1994 година Христо Стоичков каза, че не е изненадан от скандалите, свързани с националния отбор след равенството с Малта.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков за скандалите: Пак се оказах прав | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя глупак не трябва да му се дава трибуна...нищо умно не може да се чуе от него.

са в това ,че ранъта прави борбата,а ограбената ни държавица само крадци и чалгаджии може да рани! хич не ми говорете за националите - от 20 години са вън от световните финали! Пълни нещастници

Тоз същия като духача на СУПИ... ГА ЯДЕ КЮФТАЦИТЕ КАТО НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР ВСИЧКИ БЯХА РОЗОВИ И ДОБРЕ... сега като е в АНАЛИТЕ на историята - провален тренйор - ВСИЧКИ СА МУ ВИНОВНИ...

Господинчо,ти винаги си бил прав.Ти много рядко сядаш-само когато има безплатна софра-където ти не участваш в плащането.

Kakvoto i da kajete, Hristo e prav. I prestanete da pishete gluposti. Nai - golemiyat BULGARIAN.

Чак такива определения като "най-голям българин" е спорно.Но може да кажем че е най-успелият ни футболист-веднъж носител на Златната топка и веднъж втори несправедливо.Сега това ни се струва нещо недостижимо с тези Манолев-ци,Ники-та и Бодуровци,които по времето на Стоичков биха ритали в Б група.Те и сега ритат в Б група но в чужбина,разликата е че сега са национали.

Долу ръцете от Ицо!!!!

Стоичков злорадства и сега е момента.Той не прелива от любов към Любо,от когото и май само от него има респект,граничещ със страх.След като не сполучи с националния,ситуацията е добра за него сега.Скара се с Боби ,и той не знае защо, пак повод да се пъчи,че бил прав, но и така да е човек се пита : Е и?

Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Това прави Ицо. Прецежда нещо през зъби, че иначе може да изплюе камъчето. Без да иска.

Ицата е гъзар :)

И що така,пак ли ти ритнаха столчето

Онзи ден по телевизията Жаклин Михайлов го каза:" Да практикуващ един спорт не означава задължително да разбираш от спорт" . Добавям:Още по малко да разбираш от организация и икономика на спорта. Докато т.нар. "спортни хора" не приемат, че за ръководители им трябват мениджъри ( не спортни, а бизнес мениджъри) , които да са и достатъчно авторитетни( не само известни) в обществото, спорт няма да има. Добра или лоша соц.системата точно това правеше. Запитайте някой по-възрастен дали може да назове някой изявен спортист да е бил на реална висша ръководна позиция. Поставяха се хора с управленски опит. А сега, когато спортът е бизнес повече от всякога, той е задължителен. А то какво стана- опитно поле за недоучили спортни величия.

Абсолютно съгласен.

Точно казано! Мани другото, ами и министерски постове почнахме да раздаваме за спортни заслуги! Колко такива спор(т)ни министри вече имаме?! Да не би да направиха нещо? Само дрънкане на стари медали!

Да, ама въпросните мениджъри и бизнесмени не трябва да са собственици или акционери в определен футболен клуб! У нас се случва точно това - в изпълкома са и собствениците на най-богатите клубове и резултата от работата им е 0 /нула/!? Едва ли има аналог в света! Представям си Абрамович или Глейзър в Английския еквивалент на изпълкома ни... Пълен абсурд! Нарича се конфликт на интереси и явно Жаклинчо е далеч от тези неща щом не ги коментира!

Абе, шапка му свалям на тоя Стоичков, бе! Всичко казано се сбъднало! Брей, бетер слатинската врачка! Работата е, обаче че никой не помни, а и никого не интересува, какво казал неизвестно кога Стоичков. Явно даже и той го е забравил, защото не може да ни го припомни. Но знае, че е бил прав. Както винаги! Умното си е умно, ние само можем са стоим зяпнали от възторг и да му ръкопляскаме. Особено ако сме спортни журналисти, готови сме и да му изтрием сополите.

Абе, той не знае какво иска да каже, ама важното е, че е прав. Освен да пожелава чужди майки, не знам да е казвал друго, може и да е, някъде между пожеланията, но някакси помеждудругото и незабелязано! Щеше да е много добре да се въздържа изобщо да говори, ама от де толкоз акъл!

А я си представи само, ако всички "пожелани" майки тръгнат да го търсят и да си искат, каквото им е обещал...

Едни и същи сте.Видяхме те и тебе като ,,треньор". Как така всички ,които бяхте през 1994г. победители ,,пълни смотаняци с луд късмет"/по материал от чуждия печат/ всички сте МИЛИОНЕРИ? Само залъгвате младите колко сте били велики.Как един лекар,инж,арх. или нормален човек не може дори да се пенсионира жив. Мародери сте и то само с ДАЛАВЕРИ.Присламчвате се до ,,победителя " във властта и СМУЧЕТЕ. А акъл имате само за кражби. Така ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ДОКАТО ВИЕ СТЕ ТАМ В ,,РЪКОВОДСТВОТО",ненаучили се да четете ,с акцент на туземци . А за Енглезкия ези сте НЕДОСТИЖИМИ.

По материали от запада средностатистическия българин е тъп, грозен и свръхзавистлив. Пак по материали от запада Стоичков беше отличен футболист от голяма величина, най-добрия в Европа например през 1994 и втори след Ван Бастен през 1992г.

По материала, който си написал разбирам, че си от малцината граждани на страната, които са тъпи, завистливи, грозни и злобни и умират от яд, че природата се е подиграла с тях и не са като останалите Българи умни, красиви и благородни.

Стоичков ,,беше" ние говориме за сега ,,умнико".А ние сме малко но ,,много крадливо племе" ,, И тоз народ съм тръгнал да освобождавам", ,,що за хора сте вие българите ,че един друг така се издавате" и т. н.

стоичков е идеалния българин... вече грозен - дебел & мазен, от краи време тъп и все по-завистлив (от нарастващата простотия)...