Димитър Димитров-Херо се размина с ”Левски”

Димитър Димитров-Херо отказа да стане старши треньор на "Левски" след Нова година, каквато беше първоначалната уговорка.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Димитров-Херо се размина с ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли кой да вкара наглия дебил Борат в затвора? Не виждат ли левскарите наглата кражба на 30 000 000 лв. от ФК"Левски"?... Как можеш да придобиваш акции за 30 000 000 лв. и да не платиш нищо?... Бай Ганьо правел прихващане за задължения към него от минали периоди?!?!?!?... Как вложените за издръжка на клуба от "собственика" средства, се преобразуваха в задължения?... Не ги ли е отчел междувременно Барат Дебилов като разходи за фирмите си и по този начин е намалил задълженията си към НАП?.... Няма ли Финансов контрол и Следствие, които да разследват гешефтаря и да го осъдят за крупна финансова измама?... А и НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГАВРАТА С НАШАТА СВЕТИНЯ ФК"ЛЕВСКИ"...!!!!

УЕФСКАРИ , НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК , КОЙТО ИСКА ДА ИМА НЕЩО ОБЩО С ВАС , МУХАХАХАХАХАХА

Какво е чорбата без Левски?! Нищо. Какво е Левски в момента - нищо, следователно и чорбата (и без Левски, уви) е нищо. Томов=Батков. Вие продължавайте да се псувате.

''мухахаха'' ? Кво е тва нещо бе,ти български говориш ли ? Нещастник ...

Сираков знае къде е резервата Серенгети. Да вземе с него Бай Ганьо и Гонвзньо и да ходят да си докарат един породист бик за треньор. Ще свърши работа в обора.

подаряите темпото псевдоюрналисти сас самаобоготворил се "херо" .

ПРЕКРАСНО !!!!!! РЕВЛЬОВЦИ В ЛЕВСКИ НЯМАТ НЯСТО. МАРШ ПРИ РОЗОВИТЕ ТА ДА СИ РЕВЕ С МАНГО ДИМИТРОВГРАДСКИ.

Херо е умен, знае, че няма как да наката отбора да се раздава, когато не се плащат заплатите на футболистите. Батков не е в състояние да управлява собсвения си клуб и да го направи печеливш. Димитров само може да си вземе беля на главата. Този отбор само позори великото име, което има.

Той и Херо не иска да го похабят, че и за без пари. Освен това търсят футболисти пак за без пари. На Херо му е ясно какви ще са, както и концепсията на мустакатко.

Стойчо идее и носи мор и позор в синия обор

Борат направо пусна вица на деня с изказването, че не искал да похаби Неандарталеца, с низкото чело и широката брадичка!Ами то по хабен от него и в момента няма! Накъде повече? И аз много му се радвам на тоя самоизмислил се треньор. Да им е още дълго жив и здрав на говедата, за да нижат загуба след загуба и да се борят за пръв път в историята си за първо място.......във втората шестица!

Прав си. търсим с още по ниско и плоско чело и родом от село Плоски плоския Стойча....

"Плоския" Стойчо така ви го подава, че работата отива на закриване! Евала на Херо, че няма да се занимава с тази пасмина! Вземете Топчо или Боримиров - доказани таланти ахаххахахахахахахаха