Гонзо: Херо постъпи некоректно и грозно

Димитър Димитров трябваше да поеме Левски или да бъде близо до отбора, а не да гледа мачове по телевизията и да се изказва по медиите.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Херо постъпи некоректно и грозно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грознио,херо е номер1,а ти си 2 нули...

Гонзо за втори път се опитва да разтури "Левски"!Първият път не успя,щото го изгониха,но ако не го изгонят скоро,този път ще успее!

Гонзо и Батков ВЪН от Левски

има много по-добри треньори

Маймуна такава.... Херо каза самата истина ! Олигофрена пак нагъл!

Левскари и цесекари,не си мислете,че всичко се върти около вашите клубове.Изобщо не е така.Херо ако е преценил че е добре и за него, щеше да приеме.От какъв зор да мисли единствено и само за Левски? Да събличате фланелки видяхме,сега какво насила ли ще им ги обличате на треньорите?

Фен съм Левски,обаче евала на Тройчо Мурата-дойде във фалиралата кочина и прави каквото може.Този миндил Херо да ходи да води женския отбор на Нефтохимик,от където му започна кариерата.Изкючително неприятен човек-всички в Бургас меко казано не го харесват,продажник-да каже колко мача продаде само миналия сезон,като започнеш от обръщалката Черноморец-Нефтохимик 2-3,набеден спец-това да те бие два пъти най-смешния тим в А група-Нафтата.Гонзо е тъпоъгълник,ама поне не го е страх да се хвърли за безнадежна кауза.

Гонзака е институционализиран, освен в Левски никъде не може да се реализира.

Не че нещо,ама Иванов се представи добре във Варна,за разлика от спеца от Плоски,който си знае само в чорбата.

Показа се,че имаше пари и купуваше играчи,а сега кара Херо с трици маймуни да лови.

Херо за трети път се прояви като мошеник - първия път с Черноморец, втория случай с Ботев Пд и сега излъга Левски. Лесно е да се работи там където имат и дават пари без да ти търсят сметка за тях, но вече няма наивници. Жалко Господ си знае работата и такива "прелетни" треньорчета ще си получат каквото търсят!

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ СУПЕР МАЛОУМНИК - ГОНЗО ????

Аз съм цесекар,но евала на Гонзо за мъжеството и желанието.Личи си че обича Левски,там има хем финансови проблеми,хем разни подводни камъни като мутри които искат да слагат свои хора,собственик който иска да се скрие зад него,но Гонзо винаги е "горял" за този отбор.Друг е въпроса че според мен не е готов да бъде добър треньор и има доста да учи,но все пак още веднъж евала за това че е истински левскар и дори според мен не го прави толкова за пари.Накратко не знам колко е ефективен кат ръководител и треньор,но поне дава всичко от себе си за този клуб.

Херо беше в Левски и ги направи шампиони още първата година. После му биха дузпата заради Люпко Петрович, ако не се лъжа. Жалко!

Херо има 15 мача начело в Левски,за 5-6 от тях беше наказан,пропиля 9точки аванс в Перник и Петрич май и накрая само таланта на Бербатов направи Левски шампион,въпреки усилията на Херо да провали отбора.

Неуко, осмокласно, ама до първи срок, кухорого, ПАЛЯ СВЕЩИ ТИ И САМО ТИ да останеш треньор, че ШЕСТ ПОРЕДНИ са ми малко, искам поне ШЕСТНАДЕСЕТ!!! Господ отгоре гледа, мисля че ти ще дръпнеш шалтера!

Ако изпълните условията на Херо, и аз ще стана тренер на Левски!

Не разбирам от футбол, но се чудя защо му е на който и да е специалист да работи в клуб с луд собственик, тежки финансови проблеми и фенове, дето събличат кандидатите пред медиите?

Този някой също и не разбира от футбол. Иска на готово всичко.

Като не разбираш откъде знаеш всички подробности за клуба? Наистина си куха лейка !

Да не луд, да поема отговорност за съсипан отбор. Кой ще се съгалси да работи във фалирал клуб?

Един добър треньор, би трябвало да може да вдигне нивото на един отбор с това което разполага.. Ако знае как се прави... С Роналдо и Меси и баба знае!

Неандарталецът пак се изходи по въпроси, които не разбира въобще. Херо да не гледал мачове по телевизията, а да бъдел близко до отбора! Сигурно, за да научи секретите на треньорската професия от великия треньор и мениджър! И работил, видите ли, 6 месеца, за да подготви отбора за идването му и за пролетния сезон! Е, много добре го е подготвил! За първото място във втората шестица! Тия двамата с Борат са си лика-прилика по простотия! Дай Боже да са по-дълго на Герена!

Истината е, че и ти и Батков, за съжаление и Херо сте глупаци.

Ти пък си много умен!