”Левски” и Стойчо Стоев подписват до часове

Отборът на "Левски" е на път да си осигури нов старши треньор в лицето на Стойчо Стоев.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” и Стойчо Стоев подписват до часове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха ... И този ли ще го събличате???

В Левски и ЦСКА,не могат да се утвърдят треньори,правили кариера като спортисти в други клубове.Там не е важно дали си голям професионалист,защото според манталитета им,трябва да обичаш и си предан на клуба и нарочили те някой "кореняк", вади довода и ти го забива.Пет мача му давам на Стоев. Няма как Гонзо,Сираков и пр. да се примирят,че има по добри в професията от тях в Левски. Все едно да сложиш Стойчо/ Ревлиев/ за директор в ЦСКА и да назначиш Йешич за треньор.

Стойчо, не савай глупав.

Наистина е изглупял.

Сега ще разберем какви са качествата му. С милионите на Домусчиев и аз мога да се водя старши треньор.

Треньор,дето преди 8-9 месеца беше на 1/8 финал на Лига Европа идва и се хваща да оправя нещата в закъсалия Левски,без да е бил и за секунда със синия екип,буграския Ал Бънди 6 месеца се чуди какви оправдания да измисли,за да откаже на уж любимия си отбор,срам Димитров,срам...

освен Стоев ще трябват и пари

Тодор Батков прецака още един добър български треньор...

Язък за човека. С Борат, Гонзо и дрогираните им примати "фенове" едва ли го чака нещо добро там.

Стоев е един доказал се треньор от нашата черга. Прави чудеса с наличната селекция която му се натрапва. Но как да помогне на Левски, един отбор без самочувствие и с безразборно събрани "звезди". Спомням си, как от отборче като Чавдар Етрополе, за малко да го вкара в А група! Доказа се и в Лудогорец, висш пилотаж за нашите възможности. Но в Левски ще го цакат, няма да го оставят да диша. Достатъчно е да има Гонзо за шеф (блестящ играч, но изгарящ от собствените си амбиции). Все пак, нека се молим че ще се върне позабравеното вечно дерби ЦСКА-Левски.

Събличай!

Дано да не опетни честта на подуенската курва......

Оная, която те е раждала ли?

Стойчо до Стойчо ле, малеле.

Сега олигофренчетата наричащи се фенове ще проверят цялото родословно дърво на Стойчо.Случайно в детската градина или като първолаче да не е симпатизирал на ЦСКА.Дано да не е иначе пак ще има син стриптииз.

Ако не се лъжа има мачове в ЦСКА.

А знаем го ЯВОР ВЪЛЧИНОВ , ДЕТО С ЦЕСЕКАРЧето Юлиян Ангелов от БНТ плюеха ЛЕВСКИ докато тази телевизия даваше мачовете, и как ще му е удобно...????