Стойчо Стоев и ”Левски” се договориха

Стойчо Стоев и "Левски" постигнаха договорка и той ще е новият треньор на "сините".

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Стоев и ”Левски” се договориха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво,че времето е топличко, не е младок като Петев,може да настине по потник

Левски няма пари за Херо, но има за Стойчо Стоев. Ами нормално. Задавам въпрос: Какво е постигнал Херо? Отговор: Шампион с Литекс - Гришата си чешеше егото тогава и купуваше първенството и провал в Евротурнирите. Шампион с Левски, но тогава при неограничен бюджет. И два равни с Англия като нац. селекционер със Стоичков и Балъков в състава. Една победа с Нафтата над един шведски отбор в Евротурнирите. От друга страна С. Стоев игра на 1/8 финал в Европа и трябва да си признаем, че Лудогорец тогава играеше най-добре и ефикасно. И сега бледи сенки като Безяк и Мисиджан бяха във върхова форма. Е на кой бихте заложили на Вие. Левски тази година си страдаше не толкова от слабите позиции ( десен бек, центр. защитник, вратар и ц. нападател) колкото от контузиите на основни футболисти (всички опорни халфове). А това говори за много лоша подготовка през лятото. Ако вземат, че случат с 4 човека на определени позиции и една качествена подготовка, могат да се отлепят от дъното. Но така или иначе потенциалът на този отбор е макс 3-то място.

Оно селото кога друг път ще види София.Па нали требе да се папа.

Петев го съблякоха но не му се случи нищо.Стойчо имай едно наум,два пъти грешки не се допущат. Ако трябва да съм сериозен,правиш голяма глупост.

пред кокала,всички други след него са малчугани.левски не е това,което трябва да бъде,от както се преименува на уевски.пиша с транслитерация,затова написаното е с малки букви.

Поканени сте да гледате събличането.

Егаси смотльото! След тая визитка дето направи в Лудогорец...вместо да се изнесе от тая пумия, той хептем се насади! Едва ли нямаше да си намери читав отбор навън...

Тази новина за Стойчо Стоев е добра, но... Първо БОРАТ Батков трябва да внесе в касата на ПФК"ЛЕВСКИ" 30 000 000 лв., за откраднатите от него акции...!!! След това да се гласува бюджет на клуба, а финансовият "корифей" Баждеков да се задължи да следи и докладва до стотинка разходите на клуба...!!! Ето така ПФК"Левски" ще се стабилизира и ще стане наистина ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ...!!! Другото е шменти капели и е от Лукавого...!!! САМО ЛЕВСКИ...!!! ОЛЕ...!!!

Ха ха ха ... след представянето ... следва и събличането ...

Стига песимизъм, да му пожелаем успех, от сърце, този е приятен като човек и мисль, добър треньор! И дано Батков осигури средства, достатъчни за прилична нова селекция, не само за издръжка, както и нормална, свободна среда за работа, да не се меша под никаква форма в стратегията и мениджърския процес!

Стойчо Стоев с Левски шампион ! Ах какъв бушон !!!!!!

Какъв глупак !

Поредният бушон!

Традиционното събличане е ведна след началото на представянето!

ХА ХА ХА...Дано си е сложил по-зимно бельо,че да не настине...а може и да го загреят с кютек.

Поредният закъсал за пари камикадзе.

Батков не е от тия дето дават много, така , че от коментара ти остава само: "поредният камикадзе". Херо се нагледа сеир и отказа , въпреки,че и той за момента остава без работа , но Стоев си беше , е , и си остава слаб стратег , така , че Левски не го очаква нищо ново от това дередже , на което се намира сега !!!