Лидерите в Англия с шокиращи загуби за ФА Къп

Две големи изненади станаха днес за ФА Къп, след като отборите на "Челси" и "Манчестър Сити" допуснаха домакински загуби от тимове от долните дивизии.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите в Англия с шокиращи загуби за ФА Къп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

челсето ... чудя се кой е по-виновен, мужикът-евреин-олигарх, че се натаковал от крадене или "честните", "справедливи" ингилизи, които 10 години го милват по ... Иначе пискат и реват за имигранти и проблеми, ама като дойде някой с милиардите и траят. Тааа, който си мисли, че с тия мачове не се изкарват парички е ..... Хем и елегантно да се измъкнем от глупавия турнир и да се съсредоточим към първенството и далеееееееч по-богатата от ФА къп, ШЛ.

Всички тези т.нар "грандове" са просто едни комерсиализирани машини за пари,а не истиснски футболни отбори.Цените на футболистите са нищо повече от едни балони служещи за пране на при на Мафията.Днешния ден го показа за пореден път.

Те на реклмата си го казват хората: Английско първенство - повече от футбол :)

не само в Англия, а в целия свят спорта е корумпиран и представлява една гигантска измама.

ето ви чисто тото челси бие на полувремето после пада това какво е ако не е черно тото

Стига с това тото, нима си мислиш, че може да се нареди цял кръг за Купата на Англия?? Мислиш, че уреждането на мач е договорка за 10 минути, и за нея се иска съгласието на някой?? Вие не можете ли да разберете, че въпреки всичките букмейкъри и тотаджии все още имаме възможност да наблюдаваме онзи футбол.. истинският футбол.. в който не знаеш кой ще е победител до последния съдийски сигнал, въпреки класата на единия отбор... не драги това е футбол, не тото и то динамичен футбол, радващ дори и не толкова запалените. P.S. Gunner's for live!

колко трябва да си наивен и да не си в час за им вярваш. манипулират не всички, а определени мачове. за всички първенства изнесоха стотици примери за уговорени мачове с които се обират париците на хората и за да натрупат огромни печалби.